Thursday, March 10, 2016

MILAN FASHION WEEK: LOOK 3

milan_fashion_week_aw_2016_day5-36 (Copy)

Let's go back in time a little and talk about the Fashion Week in Milan, again. Here is a look, which I wore the last day of my stay in Milan. This outfit must be really surprising to you,  since I haven't showed it anywhere. It was rainy and cloudy when I got to the Marni show, which I was really angry about - the weather wasn't nice, so I borrowed an umbrella at the hotel and went to the show. This time I went for a modern look, wearing this gorgeous Kenzo dress with a Balenciaga coat, both from Gasmy. I matched the print by adding a silver bag and silver oxfords, which I think look amazing with the dress. I think that sometimes flats can be more flattering in a look than heels or pumps and I feel like this is the case. I also added my Dior So Real and made a "half" bun, which is a nice change in my opinion. This look was also featured on several sites, including Cosmopolitan and Stylecaster who named me one of the best street styles in Milan!

V minulém postu jsem odskočila od Milánského Fashion Weeku k akci od Vogue - dnes jsem už zpět s články z MFW. Tenhle outfit jsem si vzala poslední den mého pobytu v Miláně, a to konkrétně na show Marni. Celý den propršelo a bylo zataženo, takže jsem si v hotelu vypůjčila deštník a vyrazila na show. Look jsem tentokrát zvolila trochu modernější - a to šaty Kenzo s kabátem Balenciaga, které mám z eshopu Gasmy. Se stříbrným potiskem jsem sladila nejen kabelku, ale i brýle Dior a mokasíny, které se mi do toho outfitu hodí víc než lodičky. Myslím, že právě díky nim je outfit zajímavý a zase trochu jiný. Účes jsem zvolila "half bun", který jsem zkoušela poprvé a rozhodně ne naposledy! Outfit jste jinak mohli už vidět na webových stránkách Cosmopolitanu nebo Stylecaster, kde byl zařazený mezi nejlepší streetstyle z Milána!

milan_fashion_week_aw_2016_day5-28 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-40 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-34 (Copy)
milan_fashion_week_aw_2016_day5-35 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-37 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-38 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-32 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-31 (Copy) milan_fashion_week_aw_2016_day5-39 (Copy)


photos by The Styleograph

OUTFIT DETAILS

Kenzo dress via Gasmy (here)
Balenciaga coat via Gasmy (here)
Zara shoes (similar)
Michael Kors bag (similar)
Dior sunglasses (similar)
Michael Kors watch (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

20 comments

  1. Skvelá kombinácia - sukňa/šaty s takýmito topánočkami :) veľmi ti to sekne !

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Krásna kombinácia... tú kabelku mám tiež, len v čiernom (:

    Daniela

    ReplyDelete
  3. Konečně! Po dlouhé době si přidala něco, co je opravdu hodno módní blogerky. Proč takhle nechodíš oblékaná i v ČR? Tenhle styl ti neskutečně sluší :)

    ReplyDelete
  4. Barus, je to krasne. Ta kombinace tech bot a kabelky se mi libi. Take pozitivne hodnotim ty saty a kabat, ze ti to pridava trosku kila. A s tim destnikem jsi me dostala, a ja doufala, ze je tvuj. Nejak se mi k tomu ten brcal libi. Uces se mi bohuzel nelibi, nedela to moc peknou hlavu a navic je videt, ze mas propadle tvare.

    ReplyDelete
  5. Proč máš sluneční brýle, když prší? A měla by ses trošku narovnat, nevypadá dobře, když se hrbíš.. Jinak fajn look.

    ReplyDelete
  6. Velmi pěkná kombinace :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  7. šaty krásný,deštník super, ale vlasy špatný.

    ReplyDelete
  8. Baruš, nebyla ti zima s těmi holými nohami? v Milaně ještě asi nebude 20st. nebo ano?

    ReplyDelete
  9. I love the way you combined the shoes with the bag! You look flawless :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  10. Baru, tleskám, konečně něco, co překvapilo asi nejednu z nás :)) Vypadáš úchvatně a rozhodně se neboj takhle odvázat i v Čr, protože ti to neskutečně sluší!

    ReplyDelete
  11. super outfit! úplně jiný než tvůj styl, je fajn, že ses odvázala ;)

    ReplyDelete
  12. Posledni foto?odreny paty?jejej

    ReplyDelete
  13. You look amazing. I have never been before on your blog, but I will follow. :)

    ReplyDelete
  14. Absolutely love the bag!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Bud hrozne vtipne chodis, nebo jsou to zrovna debilne zachycene momenty..
    Kazdopadne tvuj look se mi moc libi, souhlasim s tim, ze by jsi takto mela chodit oblikana normalne, ne jen na fashion weeky, to, co nosis doma, je sice fajn, ale tak se obleka kazda druha a kdyz mas na to necim vycuhovat z davu tak proc ne:))

    ReplyDelete
  16. Barus jsou ty boty pohodlne? Nedelaji puchyre nebo nedrou nohy? Jsou moc krasne, chtela bych si podobne poridit, jen se toho trochu bojim..posledni dobou mi vsechny boty krome tenisek znicily nohy :/

    ReplyDelete
  17. Nadherna kombinacia ako vsetko u teba :) A ten bun ti nesmierne sekne

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig