Saturday, April 2, 2016

GOODBYE EUROPE!

barbora_dresden_spring_2016-8 (Copy)

Good morning from sunny Mexico! Those of you, who follow me on my Instagram and Snapchat already know that right now I am at the other side of the ocean, in Playa del Carmen, Mexico. I just woke up after a very long and tiring travels, ordered breakfast in-room and did some e-mail work. Before I’ll tell you more about my trip to Mexico, I’d like to share with you one look that I shot together with Christian from The Styleograph, right before I left. 

Dobré ráno z Mexika! Ti z Vás, kteří mě sledují na Instagramu a Snapchatu už ví, že jsem celý den včera strávila na cestách a po dlouhém letu konečně přiletěla do Cancunu, do Mexika. Dneska jsem si trochu přispala, objednala snídani na pokoj a přitom napsala článek a vyřizovala emaily, jako každé ráno. Dnešní článek nebude ale o Mexiku - o tom až příště. Dneska pro Vás mám outfit, který jsem nafotila těsně před tím, než jsem odletěla, a to s Christianem ze The Styleograph!

barbora_dresden_spring_2016-10 (Copy)
barbora_dresden_spring_2016-14 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-15 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-12 (Copy)
barbora_dresden_spring_2016-6 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-16 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-3 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-9 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-17 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-5 (Copy) barbora_dresden_spring_2016-2 (Copy)

Bomber jackets are really in this season. I’ve already showed you how I styled my pink one and today I will be talking how to style a bomber in khaki. I like combining this color with neutral tones, like black, white, grey or blue. In my opinion khaki looks the best with these and I wouldn’t go for a crazy colour combination. Today I paired the jacket with a simple grey shirt and leather leggings. I have added my studded boots by Givenchy and my Chanel bag. I went for a ponytail, which looks more polished and elegant. The whole look is a mixture of sporty, edgy and elegant elements - and I think they look amazing together! What do you think? Now I am leaving my pyjamas, putting on my bath suit and leaving for the beach. Don’t forget to stay updated on my Instagram (@fashionimysoul) and Snapchat (@Ondrackova), where you can find more about my stay! I’ll tell you more details son here.

Bombery jsou tuto sezonu opravdu in. Už jsem Vám ukazovala, jak jsem zkombinovala svůj růžový bomber a dneska tu pro Vás mám další, tentokrát v khaki. Khaki se podle mě hodí nejvíce k neutrálním barvám, jako je bílá, černá, šedá a nebo modrá (džínovina) - a právě v neutrálních barvách jsem volila i dnešní look. K bundě jsem přidala šedý top, kožené legíny a oblíbené kotníkové kozačky se cvočky. Outfit jsem doplnila klasickou Flapbag, zlatými doplňky a culíkem, který vypadá elegantněji. Celý outfit je kombinací sporotvního a elegatního stylu, což je podle mě super kombinace. Jak se líbí Vám?  Já teďka už vyrážím na pláž. Článků o Mexiku plánuji hned několik, ale prvních pár dní bych si chtěla jen odpočinout. A nezapomeňte sledovat Instagram (@fashionimysoul) a Snapchat (@Ondrackova), kde najdete fotky z pláže už dneska!

photos by The Styleograph

OUTFIT DETAILS

Topshop bomber jacket (here)
Mango top (similar)
Balenciaga leggings via Gasmy (similar)
Givenchy boots (similar)
Chanel bag (similar
Celine sunglasses (similar)
Marc Jacobs watch (similar)

SHOP MY OUTFIT


SHARE:

19 comments

  1. Uži si to a krásny outfit (:

    my blog - Daniela

    ReplyDelete
  2. skvelý outfit, to cestovanie ti v dobrom závidím :)
    uži si Mexiko a teším sa na nový príspevok :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  3. Bracelet and sunglasses are always special ones!

    The Art of Outfits

    ReplyDelete
  4. I want to see already where you go! The outfit is so pretty, as always :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  5. You look beautiful! <33

    xx Tschok | www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  6. bambulka na kabelce celý outfit zajímavě oživila :)

    *Juvelora*

    ReplyDelete
  7. Your bag is a dream, so so gorgeous!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. outfit je krásný, bomber se mi líbí, akorát se mi nelíbí ta barevná kulička, podle mě to kazí tu kabelku :D ale jinak je outfit super!
    PS. užij si Mexiko

    ReplyDelete
  9. Naprosto skvělé fotky! Můžu se zeptat, jakým foťákem to je nafoceno? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji! Bohužel foťák nevím, fotil mě fotograf a přesný typ foťáku neznám.

      Delete
  10. Obvykle ty chlupaté koule nesnáším. Ale ta kombinace růžové a khaki je naprosto top! Bez ní by to nebylo ono.

    ReplyDelete
  11. Outfit je super, aj keď trošku taký tmavý. Uži si dovolenku. :)
    Victoria's secrets

    ReplyDelete
  12. Ten bomber jsem zahlédla v Topshopu a musím si ho poridit, protoze je bozskej! Uzij si Mexiko, taky bych si nechala libit!

    ReplyDelete
  13. Ta růžová koule vypadá super! Odkud prosím?

    ReplyDelete
  14. Je to pekne, nenucene. Ale nelibi se mi prilis ty fotky - pripada mi, ze prilis vyzdvihuji tvuj kostnaty oblicej a ta posledni fotka v chuzi, take nepusobi lichotive. Jinak peknou dovolenou.

    ReplyDelete
  15. I'm 5'4" and 160lbs, so I ordered a large and they fit great. I usually wear a medium in other activewear brands, but since compression leggings tend to be pretty snug, I sized up. Fits very well - excellent price

    ReplyDelete
  16. Nice blog here! Also your siite loads up very fast!
    What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaddd up as quickly as yours lol

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig