Friday, April 15, 2016

NEW IN: VALENTINO

DSC_0745

It's been a couple of years ago that Valentino introduced the Rockstud collection and from the moment I saw the collection for the first time, I felt in love not only with their shoes, but also bags. Through the years I got myself 2 pairs of heels and 1 pair of sandals from that collection, yet I never got any bags from this collection. This changed a couple of days ago, when I got myself a new Valentino bag from Coltorti Boutique. This one was on my radar for a very long time and I am really happy that I can welcome this baby in my closet, especially in this colour!

Je to už pár let, co Valentino představilo svojí Rockstud kolekci. Od té doby, co jsem kolekci uviděla poprvé, jsem se do ní zamilovala. Během těch let, co je kolekce na trhu, mi z ní do šatníku přibyly 2 páry lodiček a 1 pár sandálů a 1 kabelka. Tu jsem ale před pár měsíci prodala, takže jsem teď neměla žádnou od Valentina- ale to se před pár dny změnilo. Z Coltorti Boutique mi mi totiž přišel nový přírůstek do mé sbírky. Jsem moc ráda, že kabelku konečně mám a musím říct, že v této barvě se mi líbí nejvíce. 

DSC_0752

Valentino Small Shoulder bag

As you probably noticed, baby pink is one of the "it" colours this season and I am definitely in love with this one. In the last couple of weeks you've seen many outfits here featuring this colour, so I think you can image how much into I am into pale pink. I always thought that purchasing a colourful bag is a waste of money - you can not really wear it everyday and also you cannot really pair it as much as you can bags in neutral colours. Now that I have a pretty big collection of black and nude bags I felt like I want to move on and wanted to go for something, that could bring it up my outfits and make it a little bit more interesting. I think that this one will be perfect for that, especially now in the spring and summer season. 

Určitě jste si všimli, že v posledních pár týdnech se tu objevovalo dost outfitů s baby pink. Růžová je tuto sezonu in a já osobně jí mám hrozně ráda. Vždycky jsem si myslela, že kupovat si designérskou kabelku v jiné barvě než černé/bílé/nude jsou vyhozené peníze. Kabelku neunosíte tak často, nejde kombinovat se vším a také se nehodí na "každodenní" nošení. Myslím, že už mám poměrně velkou sbírku kabelek a musím přiznat, že není od věci občas rozzářit outfit nějakou jinou barvou. Myslím, že kolikrát kabelka outfit změní a posune ho o "level" výš. Proto jsem teď hledala něco trochu "jiného" a tahle od Valentina je podle mě trefa do černého. 

DSC_0730

The bag itself is smaller, but it fits all I need - keys, phone, some money and sunglasses. I think in summer in general you don't need to carry with you that much, so in my opinion this is the perfect size for the summertime. I also like that the strap can be worn either long, but you can also shorten it. The colour of the hardware is not really gold or silver, which is perfect, because I can wear it not only with golden, but also with silver jewelry (in the pictures looks the hardware more golden, but in real it's something in between gold and silver). You can find the bag here.

Kabelka je menší, ale vejde se do ní všechno, co potřebuji - klíče, telefon, nabíječku, peníze a sluneční brýle. Vyhovuje mi hlavně tím, že se dá nosit jak přes rameno, tak křížem a že má řemínek, který jde zkrátit. Kování není čistě zlaté (v realitě je to něco mezi zlatou a stříbrnou), což je také plus, protože jí budu moct nosit jak se zlatými, tak se stříbrnými doplňky. Přijde mi kvalitní i kůže, která je hrubá a (snad) odolnější na poškrábání. Kabelku najdete tady.

DSC_0738

Those of you, who are looking for something new for this season, I have good news - you can get 15% off your order at Coltorti when using the code "VOGUEHAUS" at the check out (including brands like Valentino, Jimmy Choo, YSL, Fendi or YSL)! So treat yourself a little and I wish you all happy shopping!


A pro ty z Vás, kteří plánují si také pořídit něco nového na jaro/léto, mám dobrou zprávu. S kódem "VOGUEHAUS" dostanete totiž 15% slevu na jakkýkoliv kousek na Coltorti (včetně značek jako je YSL, Valentino, Jimmy Choo, Fendi nebo například Stuart Weitzman), což se podle mě vyplatí. Kód platí do až 16.června, tak doufám, že dobře nakoupíte!

Special thanks to Coltorti Boutique

SHARE:

27 comments

  1. Die Tasche ist sehr schön. Mir gefällt die Farbe richtig gut :-*

    Melanie / www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete
  2. a kde máš všechnu tu hromadu designerských kabelek, které už nenosíš?
    střídáš stejně dokola jen ty samé a ten zbytek.. jsou úplně k ničemu.. tuhle si stejnak vezmeš tak 3x a pak jí zahodíš jako ostatní..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tohle je myslím tak trochu moje věc :) Ikdybych si jí vzala jenom jednou, mám z ní radost :)

      Delete
  3. Je totálně nádherná... Taky po téhle krasavici toužím, ale nemůžu se rozhodnout, jestli v klasické červené nebo nude :).
    Těším se, až ji na tobě uvidím v outfitech!

    ReplyDelete
  4. What about the rockstud double hand bag in tan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. I explained that I don't have this one anymore :)

      Delete
  5. Krásna kabelka (: hodí sa ti.

    my blog - Daniela

    ReplyDelete
  6. Tak táto kabelka je úplne skvelá na jar ! :) Krásna farba :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  7. This Valentino is absolutely stunning. From the color to the rockstuds <3

    BlondieInTheCity.com

    ReplyDelete
  8. Je prenadherna , skvela na jar a velmi luxusna :)

    ReplyDelete
  9. Žádnou rockstud kabelku jsi neměla jo? A tahle je teda co?
    http://www.voguehaus.com/2015/05/new-in-valentino.html
    Asi bys měla začít brát nějakej lecitin na paměť.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vždyť píšu, že jsem jí prodala :) Možná než Lecitin by se Tobě hodily brýle :)

      Delete
  10. je smutný že už si zapomněla na svoji Valentino Rockstud Double Handle bag:)

    ReplyDelete
  11. Hehe, ty nenávistné komenty mě fakt baví. Člověk vidí, že na světě nejsou jen pozitivní lidé a věci. O to víc si jich pak váží. Kabelka je děsně hezká, mě zase přijde že baby pink je dost univerzální a vůbec bych se nebál, že by ji nějaká slečna neunosila. Naopak, jí bude přidávat na ženskosti.

    <a href="http://www.theartofoutfits.com>The Art of Outfits</a>

    ReplyDelete
  12. I love the color!



    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. That bag is amazing!

    http://oonly4girlss.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  14. Aww..IN LUV with this valentino bag! and this color is just like I want, purple-pink pastel.
    http://lotusbeautystyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Aww...IN LUV with this valentino! And the color is just like I want, purple-pink pastel.

    ReplyDelete
  16. Ta barva je úžasná!!

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Traumtasche!

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. Ta je skvělá! :)))

    dblog Domča

    ReplyDelete
  19. Some truly wonderful work on behalf of the owner of this internet site , perfectly great articles . luxjunky.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig