Monday, May 23, 2016

CANALS OF AMSTERDAM

amsterdamphotowalk-112

Oh Amsterdam, how beautiful are you? Sunny weather, romantic water canals, small houses. I have to say that Amsterdam, at least to me, is a really romantic and nice city. Because of that I wanted to make a special shoot with Silvia in front of the famous Canals and I think that the pictures look more than stunning! I went for the off-the-shoulder trend and paired this amazing blouse with a pair of jeans and nude pumps. I have added my Gucci Dionysus bag from Luisa Via Roma, Céline shades and silver jewelry, which matches the bag. So how do you like the look and the pictures?

Ach, Amsterdame! Krásné počasí, romantické kanály, útulné domy. Nikdy jsem Amsterdam nepovažovala za romantické město, ale musím říct, že jsem při návštěvě města musela změnit názor. Město má úžasnou atmosféru a opravdu se mi v hlavním městě Ninozemí moc líbilo. Z každého města vždy fotím alespoň jeden outfit s něčím, pro co je město známé. V New Yorku jsem fotila s Empire State building, v Paříži s Eiffelovkou a v Londýně s Big Benem. Amsterdam je pro mě známý hlavně svými kanály, což je také důvod, proč jsme se Silvií outfit nafotily právě u nich. Zvolila jsem boho-romantický look, ve kterém jsem se cítila opravdu skvěle - delší top bez ramenou jsem doplnila skinny džínami a béžovými lodičkami. Přidala jsem novou kabelkou Gucci, kterou mám z italského eshopu Luisa Via Roma, stříbrné doplňky a brýle Céline. Mně osobně se fotky moc líbí a myslím, že se nám se Silvií povedly! Jak se líbí Vám?

amsterdamphotowalk-111 amsterdamphotowalk-119 amsterdamphotowalk-144 amsterdamphotowalk-132 amsterdamphotowalk-126 amsterdamphotowalk-125 amsterdamphotowalk-152 amsterdamphotowalk-117 amsterdamphotowalk-153 amsterdamphotowalk-122 amsterdamphotowalk-133 amsterdamphotowalk-114 amsterdamphotowalk-159 Image and video hosting by TinyPic amsterdamphotowalk-158

photos by Silvia Falcomer

OUTFIT DETAILS

Asos top (similar)
Topshop jeans (similar)
Jimmy Choo pumps (here)
Celine sunglasses (similar)
Michael Kors watch (similar)
Frey Wille bracelet (here)

SHOP MY LOOK


SHARE:

11 comments

  1. Great outfit! Love the bag.


    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Super look! Mně by se tam ale možná trochu více hodily nějaké sandálky :)

    xxx

    CITC FASHION BLOG

    ReplyDelete
  3. To je nádhera! Jak outfit, tak prostředí, fotky.. Všechno skvělý!

    ReplyDelete
  4. V Amsterdamu je fakt nádherně! :)

    ReplyDelete
  5. Very beautiful photos! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Lovely outfit, especially the top. Not a big fan of the bag, but it kinda works in this combo. it definitely shows that you worked with a different photographer, the photos are great.

    By the way, a pet peeve of mine - your blog is a pain to use on mobile. Each post opens in a new tab and the tab with the homepage jumps to some stupid advertisement. Not sure if you're aware of this? Either way, it's annoying, especially if you want to read more than one blog post in a row.

    ReplyDelete
  7. Veľmi ti to pristane :) Krásne topánočky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  8. Nejsou ti ty lodicky trochu vetsi? Na kazde detailnejsi fotce ti padaji z nohy a za patou mas nejmin centimetr mista...to se asi blbe chodi,ne?

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig