Saturday, May 21, 2016

MORNING COFFEE

amsterdamphotowalk-2

Hello everyone! Today's post going to be also from the beautiful Amsterdam. Last time I showed you some of my random shots I took during our first days in the city and today I would like to show you an outfit, which I wore on Tuesday. I started the day with a cup of coffee with the supertalented Silvia, a super-talented Amsterdam-based photographer, which I took these pictures with. When discovering the city, I mostly go for comfortable looks and especially shoes, in which I can walk for hours. I think sneakers are always a good choice when it comes to walking a lot. To Amsterdam I packed my Superstars by Adidas, which I still adore. I have added a leather-on-leather combination, wearing leather leggings together with my leather jacket. I have added a basic white top to "break" the look a little and my Chanel bag, which fits all the stuff I need when being out. I really hope that you will like the pictures as much I love them and I also want to thank Silvia for taking these with me!

Zdravím Vás z Amsterdamu! V minulém postu jsem Vám ukazovala random fotky, které jsem nafotila během prvních dnů v hlavním městě Nizozemska. Dneska mám pro Vás post outfitový - a to konkrétně look, který jsem na sobě měla v úterý. Hned ráno jsem měla sraz se Silvií, fotografkou, která žije pravě v Amsterdamu. Sraz jsme měli v příjemné kavárně Scandidavian Embrassy. Kromě focení jsme si spolu dali i kávu a i si dobře popovídaly. Ale teď už k outfitu - V Amsterdamu jsme chodili hlavně pěšky, takže jsem dávala přednost spíš pohodlnějším outfitům. Do Amsterdamu jsem si s sebou zabalila Superstary, které jsou ideální na delší chození. Tenisky jsem doplnila koženým lookem - koženými legínami a koženou bundou. Černý look jsem rozbila světlým topem a outfit doplnila kabelkou Chanel. Fotky jsou zase trochu jiné a já ještě jednou děkuji Silvii, která je se mnou nafotila!

amsterdamphotowalk-35 amsterdamphotowalk-26 amsterdamphotowalk-32 amsterdamphotowalk-17 amsterdamphotowalk-24 amsterdamphotowalk-8 amsterdamphotowalk-33 amsterdamphotowalk-9 amsterdamphotowalk-80 amsterdamphotowalk-45 amsterdamphotowalk-46 amsterdamphotowalk-73 amsterdamphotowalk-70 amsterdamphotowalk-63 amsterdamphotowalk-79

photos by Silvia Falcomer

OUTFIT DETAILS

Zara top (similar)
Balenciaga leggings via Gasmy (here)
Topshop leather jacket (similar)
Adidas sneakers (here)
Chanel bag (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermès bracelet (similar)

SHOP MY LOOK




SHARE:

16 comments

  1. Love the photos!


    http://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. What a gorgeous, classic outfit!

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tak tieto fotky sa naozaj vydarili! :)

    ReplyDelete
  4. Je poznat, že fotky jsou něším jiné a moc se mi to "něco" líbí!!! :)

    ReplyDelete
  5. Beautiful pics! <33

    xx Tschok | www.thedetosrnfactory.com

    ReplyDelete
  6. In love with leather jacket with Chanel bag! And with white top it's really perfect. Nicely done :)

    The Art of Outfits

    ReplyDelete
  7. Beautiful pictures! I love Amsterdam and I will go there this summer <3 Greetings!

    Http://www.redchillilounge.com

    ReplyDelete
  8. Moc se mi fotky líbí a tenhle styl ti opravdu sedne :-)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig