Sunday, May 15, 2016

NEW IN: GUCCI

DSC_1305

A couple of days ago I received a package from Luisa Via Roma, with the amazing Dionysus bag by Gucci. I have to admit that whenever I was near a Gucci store, I would go there and check on this baby. To be honest I wasn't sure about the print, since I am more classical person when it comes to colours and prints, but I can't regret my decision. Ever since the bag arrived, I can't stop wearing it (and also showing you this one in my outfits)! 

Před pár dny mi přišel balíček z Luisa Via Roma a dneska bych Vám chtěla ukázat, co v něm bylo - kabelka Dionysus od Gucciho. Musím se přiznat, že po kabelce jsem se dívala už déle. Pravidelně jsem se na ní chodila dívat do Gucciho na Pařížské, ale nebyla si jistá potiskem - přecejenom preferuji spíš kkabelky bez potisků. Nebyla jsem si jistá, jestli bych kabelku unosila. Nakonec jsem část kabelky dostala jako dárek od e-shopu a zbylou částku si doplatila. Musím říct, že jsem moc ráda, že Dionysuse mám v šatníku, protože od té doby, co přišla, jsem jí nepustila z ruky!

DSC_1299

Gucci Small Dionysus Bag (here)

Luisa Via Roma is an Italian e-shop carrying more than 600 designers, including new emerging talents. You can find there brands like Chloé, Givenchy, Christian Louboutin, Gucci, Valentino and many many more. They also offers the "Buy it First" service, offering the clients a preview of the latest collections and pre-order them. The e-shop started as a concept store in Firenze in 1930, but nowadays with its 5 million visitors per month belongs to the top e-shops selling luxury brands. The e-shop is not just a store, but also a community. Since 2010 the company arranges event called "Firenze4Ever" inviting bloggers, photographers and designers to this party. As said, the e-shop is based in Italy, so if you're based in the European Union, you don't have to pay any extra taxes or customs. The delivery was super-quick - it took 2 days! My overall experience with the shopping was really good. Their customer care answers quickly, they have a big selection and carry many items, which are hard to find!

Luisa Via Roma je italský e-shop sídlící ve Florencii. Založen byl již v roce 1930 jako concept store, ale od roku 1999 funguje i jako e-shop. S měsíční návštěvností 5 milionů se tak Luisa Via Roma řadí k jednomu z předních eshopů prodávající luxusní zboží. Na stránkách najdete přes 600 luxusních značek (např.: Chloé, Christian Louboutin, Gucci, Givenchy nebo Valentino) a e-shop podporuje také začínající návrháře. Kromě klasického nákupu e-shop nabízí i "Buy It First" servis, který zákazníkům umožňuje si prohlédnout aktuální kolekce přímo z přehlídkových mol a hned si kousky i předobjednat. LVR také každoročně pořádá akci s názvem "Firenze4Forever", kde se bloggeři, fotografové, módní redaktoři a návrhaři můžou setkat. 
Co se nákupu týče - mohu e-shop jen doporučit. Zákaznický servis na dotazy odpovídá během několika hodin, doručení je opravdu rychlé (1-2 dny) a jelikož se jedná o evropský eshop, nemusíte se bát, že byste museli platit ještě clo nebo doph navíc. Také je super, že na eshopu najdete kousky, které v běžných eshopech neseženete (jako je například Dionysus), takže pokud sháníte nějaký kousek, určitě se na eshop podívejte!

DSC_1320

Special thanks to Luisa Via Roma


SHARE:

12 comments

  1. Tak tato sa mi bohuzial vobec nepaci.Mozno este v kombinacii s cervenou,ta by to trosku ozivila,ale celkovo nemam rada taketo vzory a nepaci sa mi ani ta pracka na zapinani.

    ReplyDelete
  2. Ráda bych se zeptala, jak moc třeba bloggery podporují čeští nebo němečtí návrháři. A jak zase oni je. Díky za odpověď.
    K.
    http://inkpotstories.com/

    ReplyDelete
  3. Preplacanost,kam se kouknes. Fuj,jak jsi po tomhle mohla touzit?!

    ReplyDelete
  4. Taky vzorované kabelky moc nemusím, byla by to pro mě výzva jak ji skombinovat. Jinak kabelka je zajímavá!

    Www.italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Tá je naozaj krásna ! :)
    SHE IN GIVEAWAY ! : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  6. No rozhodne je to nieco ine, ako sme u teba doteraz videli. Na mna je kabelka velmi prekombinovana, nemozem povedat ze je skareda, tvar sa mi velmi paci ale vzor a detajli je moc. Kazdopadne, sledujem ta dlhsiu dobu a viem si predstavit, ako asi ju skombinujes, ze kabelka pekne vynikne v tvojich fitoch a nebude to ako sa hovori "preplacane". Pekna kupa, dufam ze posluzi a kupu nebudes lutovat. ☺️

    ReplyDelete
  7. Ja myslim, ze tento vzor a styl je pro Gucci typicky, a jelikoz Barbora ma rada jednoduche a prevazne cerne outfity, tak touto kabelkou urcite vedle neslapla. Tesim se az nam ji ukazes v akci :-)!

    ReplyDelete
  8. Chápu, Gucci a všechno, ale bez potisku by se mi opravdu líbila víc. Případně kdyby byla celá v kůži...

    ReplyDelete
  9. Gorgeous bag! Such a great color that can go with so many outfits <3

    BlondieInTheCity.com

    ReplyDelete
  10. mne se teda moc nelíbí, nevím proč ale evokuje mi přeplácaniny Guess. Ale zato ta Celine, Valentino a Chanelky...:)

    ReplyDelete
  11. Nejlepsi volba...ja tu svou miluju a taky jsem se bala monogramu a nakonec jsem rada, ze jsem brala tu! You are one lucky girl x

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig