Tuesday, May 31, 2016

ROMANTIC VIBES (GIVEAWAY)

DSC_0076

Coffee, coffee, coffee. I can't imagine one day without getting a cup of my favourite drink. Today I have a look in a more boho, romantic style and personally - I really adore this combination. I have worn a white top with wide sleeves, which I think is perfect for the summer season. I have added my ripped jeans and pink lace-up shoes. I went for my Valentino bag in the same colour as my heels and added golden watch and a lot of Frey Wille bracelets. I've always been a fan of this Austrian brand. I think they have a really statemental jewerly, which fits all age groups and immadiately takes the look to another level. I am wearing a bracelet from the Gustav Klimt and Nixe collection. The brand is celebrating now 65 years of their existence! And because of that - the brand decided to get one of you a bracelet from the Nixe collection, which is personally my favourite. All you have to do is write in the comments, why you should win and leave there a contact email. The giveaway will end on June, 16th, the winner will be picked randomly and announced on my Facebook page. So I wish you Good luck!

Dokážete si představit den bez kávy? Já tedy rozhodně ne. Už se stalo mým zvykem, že si odpoledne sednu do kavárny a chvíli zrelaxuji. Dneska pro Vás mám jeden takový kavárenský look, který se mně osobně, moc líbí. Oblékla jsem si top s šiřšími rukávy, který jsem si před pár týdny pořídila v Zaře. Myslím, že na léto bude super. K topu jsem přidala roztrhané skinny džíny a růžové šněrovací boty na podpatku. Outfit jsem doplnila růžovou kabelkou Valentino, zlatými hodinkami a šperky Frey Wille. Frey Wille jsem měla ráda už několik let, ale první náramek jsem si pořídila až tento rok. Myslím, že šperky této rakouské značky obohatí každý look a posunou ho zase o úroveň výš. Na mně konkrétně můžete vidět náramky z kolekce Gustava Klimta a Nixe. Frey Wille tento rok také slaví 65.let od založení a k této příležisti bych Vám, společně s Frey Wille, chtěla věnovat jeden náramek právě z kolekce Nixe (osobně můj favorit). Stačí do komentářů napsat, proč byste měli vyhrát právě Vy a zanechat konktaktní email. Výherce bude vylosován náhodně 16.června a oznámen na mé facebookové stránce! Tak přeji hodně štěstí!


DSC_0092
DSC_0069
DSC_0088
DSC_0083
DSC_0122 DSC_0189 DSC_0111 DSC_0113
DSC_0100 DSC_0182 DSC_0149 DSC_0102 DSC_0117

OUTFIT DETAILS

 Zara top (similar)
Asos jeans (similar)
Topshop heels (here)
Valentino bag (here)
Marc Jacobs watch (similar)
Frey Wille bracelets (here)

SHOP MY OUTFIT



SHARE:

48 comments

  1. The bracelet would be a birthday gift for myself. I will spend my whole birthday on a long distance airplane without my family, so it would be great to have at least one gift, haha :)

    Lilja - lumilii12@gmail.com

    ReplyDelete
  2. I'm absolutely in love with these bracelets! I can already see myself wearing one with my summer dresses! :)

    ReplyDelete
  3. o polhodinu mam statnice, opakovanie som uz vzdala, namiesto toho sa snazim relaxovat pri tvojom blogu, vyhru by som brala ako kompenzaciu za zle obdobie - par tyzdnov som nebola von, takze by to bola bud odmena za uspech alebo cena utechy za neuspech... Snad to prve.. :) Vejs absolutvejs@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Want that bag so bad!
    Love all the pink details in these pictures :D

    ReplyDelete
  5. I absolutely love these bracelets, but I cant afford one by myself :( Would be so happy to win.
    Kisses
    prinzessin.silke.103@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Velku radost najvacsiu by mi urobilo, keby som konecne mala naramok Frey Wille. Tuto znacku obdivujem uz niekolko rokov. Milujem originalitu a napaditost tychto sperkov. Avsak este viac by ma potesilo, ak by som tymto sperkom mohla urobit radost mojej maminke. Je to uzasna zena, zvlada neuveritelne vela povinnosti a aj napriek starostiam ma vzdy usmev na tvari a tento sperk by sa jej prave vdaka svojej vynimocnosti skvele hodil :)

    Martina - martinka.fazekasova@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Velku najvacsiu radost by som mala, ak by som mohla mat naramok znacky Frey Wille. Tuto znacku obdivujem uz velmi vela rokov. Milujem originalitu, rozmanitost a jedinecnost tychto sperkov. Ovela vacsiu radost by som vsak mala, ak by som tymto naramkom mohla potesit moju maminku. Je to skvela zena, ktora zvlada neuveritelne mnozstvo povinnosti. A aj napriek mnohym starostiam ma vzdy usmev na tvari. Prave tento naramok by sa jej svojou jedinecnostou vynikajuco hodil. :)

    Martina - martinka.fazekasova@gmail.com

    ReplyDelete
  8. hi Barbora! I've been reading your blog for a while now, it's so good!
    It's my 18th birthday on June 9th and I would love to get such a valuable gift that I can keep my entire life..
    Wish you the best, x

    garance.nicpon@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Love love your style hun! Absolutely amazing photos, I'm in love with your blog *-*
    http://catmorais.blogspot.pt

    ReplyDelete
  10. Naramok by sa mi velmi hodil k satam, ktore mam na promocie :) Ak sa mi teda podari uspesne zostatnicovat o par dni tak toto by bol krasny darcek k tomu :) Prajem krasny den! Beri

    ReplyDelete
  11. Naramok by sa mi velmi hodil k satam, ktore mam na promocie :) Ak sa mi teda podari uspesne zostatnicovat o par dni tak toto by bol krasny darcek k tomu :) Prajem krasny den! Beri

    ReplyDelete
  12. Naramok by sa mi skvelo hodil k satama, ktore mam kupene na promocie. Ak by sa mi teda statnice za par dni vydarili, velmi by ma tento darcek potesil :) Pekny den!

    ReplyDelete
  13. Amazing pictures! Whoever took the pictures are really talented. The bracelets are beautiful! Who wouldn't want to rock in them:) It would great to wear in the summer with blouse and skirt. Thanks for the chance:)

    Sara Rai
    Legendlives12@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. náramok by bol narodeninový darček pre moju maminu... rovnako ako každá žena je krásna a jedinečná svojim spôsobom, tak sú aj šperky freywille a mama je pre mňa tou najkrajšou a najinšpirujúcejšou ženou na svete, preto by som ju rada obdarovala šperkom, ktorého podstata je rovnako vystihujúca :)

    gabika.gajdosova@gmail.com

    ReplyDelete
  15. I tend to wear more black than other colors, so this unique bracelet from the Nixe collection would be the perfect accessory! Because it's all about very unique details! :-)
    Have a wonderful week!
    Mail: contact@dreammerin.com

    ReplyDelete
  16. Tak to je páradní soutěž Baru! :-) Jsem milovníkem různých náramků (hlavně hamsa a jednoduchých řetízkových), zatím nevlastním žádné designérské, tak proč to nezměnit? Frey Wille mají nádherné kousky se svým osobitým příběhem, kdo by je nechtěl vlastnit? Nevím, která kolekce malíře se mi líbí více :-) A Frey Wille pěkné narozeniny :-) petabr2@centrum.cz

    ReplyDelete
  17. Chtěla bych vyhrát, protože se mi celkově šperky Frey Wille líbí, ale nemám na to peníze. :))

    elize@centrum.cz

    ReplyDelete
  18. Protože mám brutální zkouškovém, kde jsem měsíc zavřena v knihovně a doma... Náramek by byl mojí 1. pořízenou věcí v průběhu zkouškového! :D A velmi se mi líbí!
    Mishelle.d@seznam.cz

    ReplyDelete
  19. ...náramok...veľmi príjemná kompenzácia hektického obdobia v práci :) Nat
    cibikova.natalia @ gmail.com

    ReplyDelete
  20. Protože mám v ten den narozeniny přece !!!

    ReplyDelete
  21. Ty boty nutně potřebuju, jsou nádherný!
    Náramek by mi udělal velikou radost, za pár dní budu mít kulaté narozeniny a tento skvost by byl příjemným dodatečným dárkem (:
    evamachova0@gmail.com

    ReplyDelete
  22. Protože Nixe je prostě top!!! Markéta

    czech.in.pilsen(at)gmail.com

    ReplyDelete
  23. Díky za tuto příležitost, nádherné šperky, obdivuji i tvůj styl. Náramek bych určitě ráda nosila, tak jsem se rozhodla zkusit štěstí.
    Hezký den. H.
    steflova.h@seznam.cz

    ReplyDelete
  24. I am truly pleased to read this website posts which carries lots of helpful data, thanks for providing these kinds of statistics. Popular Fashion Blogs

    ReplyDelete
  25. Pretoze tento krasny, stylovy a nadcasovy kusok by skvele doplnil kazdy moj sukromny aj pracovny outfit :-)
    nikky33@centrum.sk

    ReplyDelete
  26. Pretoze mam za par dni narodeniny a bol by to pekny darcek. dagina85@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Dokonalé fotky ♥
    Náramok by som rada vyhrala, pretože na konci mesiaca budem mať narodeniny a už dlhšie som si chcela podarovať niečo, čo mi vydrží navždy. Nehovoriac o tom, že od narodenia syna už takmer vôbec neinvestujem do vecí pre seba. Šperky sú nesmrteľné a v mojom veku si rada doprajem niečo krásne a kvalitné. Frey Wille náramok by bol dokonalý statement kúskom nielen na špeciálnu príležitosť, ale aj na každodenné nosenie.
    rubythecrystal@gmail.com

    ReplyDelete
  28. I would absolutely love to win a Frey Wille bracelet, because I'm a very big fan of this brand as well and I'm crazy about jewelry, it's even more important to me than bags and shoes... I would never stop appreciating such a huge gift!

    kanavina96@mail.ru

    ReplyDelete
  29. Krása je povznášející, náramek bych strašně moc chtěla vlastnit :-) Olina
    oli.st@centrum.cz

    ReplyDelete
  30. Ja síce v blízkosti nemám žiadny sviatok, ale niet nad takéto príjemné potešenia počas dňa <3 Frey Wille ma úžasné šperky a už dlhšiu dobu po nich pokukujem :) veľmi rada ich kradnem z maminej šperkovnice, a preto by ma veľmi potešilo keby som mala aj ja jeden z týchto kúskov :) a btw. tvoj outfit je nádherný, krásne zladený, letný a svieži, za mňa 100 bodov ako vždy :) betkaandrovicova@gmail.com

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. Naramkem bych neudelal radost sobe, ale sve mamce, ktera si ho uz par let preje, ale jako 14-ti leta hoka si to fifancne nemuzu dovolit :(. Udelalo by mi to neskutecnou radost, kdybych videla, jak naramek vykouzli mamince usmev na tvari :). A (neber to nejak spatne) zkus se casteji fotit bez bryli. Mas krasne oci tak je nech vyniknout, ale bryle ti slusi. Ne ze ne :D a chapu ze na to neni cas, ale natocis nekdy zase vlog na yt? Dekuju a uzij si zbytek dne :)
    laura.28402@gmail.com

    ReplyDelete
  33. As a fan of Klimt, I'd adore the opportunity to wear such a beautiful piece of art! I'm delighted to learn about Frey Wille- pretty much the entire site is on my wishlist now :)
    butterflyrouge at yahoo dot com

    ReplyDelete
  34. Baru, tvůj blog, instagram a i snapchat už sleduji neuvěřitelně dlouho, máš nádherné fotky a i v reálu jsi krásná a sympatická :) náramkem bych asi udělala radost mamince..
    Užívej San Francisco!
    sabinmater@gmail.com

    ReplyDelete
  35. I would like to win one of these bracelets because they are very beautiful and simple so they're a perfect detail for all the outfits!
    ichrak_naimi@icloud.com

    ReplyDelete
  36. I would like to win one of these bracelets because they are very beautiful and simple so they're a perfect detail for all the outfits!
    ichrak_naimi@icloud.com

    ReplyDelete
  37. I would like to win one of these bracelets because they are very beautiful and simple so they're a perfect detail for all the outfits!
    ichrak_naimi@icloud.com

    ReplyDelete
  38. Sperky frey wille su krasne a jedinecne a velmi by ma potesilo takyto sperk vyhrat.Bola by to moja prva vyhra :-) kvaska@hotmail.com

    ReplyDelete
  39. Náramky od Frey Wille se mi líbí už několik let, moc by mě jeden potěšil. :)
    Moncha17@seznam.cz

    ReplyDelete
  40. Ahoj, ty náramky jsou nádherné! Sice o Frey Wille slyším poprvé, ale je to láska na první pohled. Jen škoda, že jsou tak drahé, protože jsou mimo moje finanční možnosti. Chtěla bych vyhrát, protože mě náramky naprosto uchvátily. Náramek bych si ráda nechala, ale ještě radši bych ho darovala mamince, protože tyhle náramky přesně zapadají do jejího stylu. A jsem si jistá, že bych jí udělal obrovskou radost.
    marianeriaa@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Ahoj! Po tých náramkoch pokukujem už dlhšiu domu, ale nevedela som si vybrať, takže by bolo fajn keby niekto vybral ten náramok za mňa, pretože som nerozhodná:) a ešte preto lebo by sa mi určite hodil k všetkým veciam čo mám v šatníku :D kristinka.kotranova@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Koukám, že se ještě soutěží, takže náramek bych si moc moc přála, abych s ním mohla také tak skvěle dolaďovat outfity. Nikdy jsem nic nevyhrála a toto by pro mě byla výhra století :-) Krásný den přeje Ivča
    ikolouchova@seznam.cz

    ReplyDelete
  43. Náramek bych rád vyhrál pro svou drahou polovičku, která po špercích Frey Wille už dlouho pokukuje. Myslím, že bych jí tím udělal neskutečnou radost. Zdraví Milda
    milda.st@seznam.cz

    ReplyDelete
  44. hrozně moc se mi líbí ty boty, takové krásné a nápadité. Díky tobě začnu mít ráda i růžovou snad :D

    ReplyDelete
  45. Ahoj Barborka. Skúsim šťastie v súťaži. Šperky Frey Wille som spoznala až od teba. Sú nádherné ... Darovala by som ho sebe, lebo nás ženy treba obdarúvavať a tešiť sa s každého darčeku. Teším sa na tvoje ďalšie blogovanie. S pozdravom Sylvia.
    sylvinka@ymail.com

    ReplyDelete
  46. Vypadá moc zajímavě. Výhra by mě potěšila! :)
    kovarikovakarolina@gmail.com

    ReplyDelete
  47. Ahoj, hrozně moc ráda bych náramek vyhrála. Vím, že to sem píše každá druhá, ale já bych také náramek darovala mamince, protože toho pro mě hodně udělala a moc si jí vážím. Jsem si jistá, že by jí náramek udělal velikou radost, protože něco takového si bohužel moc nemůžeme dovolit... Tak snad se na mě usměje štěstí. :) Děkuji za super giveaway. Email - merxx@post.cz

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig