Friday, June 10, 2016

AT BEVERLY HILLS

DSC_0483

Even though I am on my way to Las Vegas now, I still have a couple of shots from Los Angeles that I would like to share with you. I would like to start with a post about our amazing stay at the Four Seasons Los Angeles, where we spent 2 nights. Not only I want to tell you how amazing our stay was, but I would also like to show you what I purchased during my stay there!

Přestože jsem Los Angeles opustila již před pár dny, mám pro Vás odtamtud ještě spoustu článků! Jako první bych Vám chtěla říct něco víc k tomu, kde jsme byli ubytovaní, jak se nám tam líbilo a také co jsem si během prvních dnů v Americe pořídila. V LA jsme první dvě noci strávili v krásném Four Seasons Los Angeles, který leží přímo v centru Beverly Hills. 

DSC_0076 DSC_0033 DSC_0528
DSC_0036

Four Seasons Los Angeles is a 5-star hotel located in the centre of Beverly Hills, just a few steps away from the famous Rodeo Drive. The hotel offers 285 luxurious rooms and suites, 2 restaurants, a lounge, an outdoor pool, spa, fitness, beauty treatments, a business center with computers and meeting rooms. The hotel is furnished in a very luxurious style with a bit of history. The staff in the hotel is very friendly and helpful. We stayed at the Deluxe Balcony Room on the 7th floor with an amazing view over the city. I really loved our balcony, where we enjoyed in-room brunch. The hotel is famous for its culinary food and from experiencing the breakfast I can only confirm the fact. FS Los Angeles belongs to the most luxurious hotels in the city and carries several awards, for example: AAA/CAA Four Diamonds Awards 2016, Condé Nast Readers' Choice List 2015 or Forbes Travel Guide Five Star Awards 2015. If you're looking for luxurious, fashionable and stylish place to stay at during your visit of the city, the is the number 1 place to stay at!

Four Seasons Los Angeles je 5 hvězdičkový hotel, který leží v centru Beverly Hills. Hotel leží jen pár minut od Rodeo Drive a West Hollywoodu. Four Seaons Los Angeles se pyšní 285 pokoji, 2 restauracemi, 1 lounge, venkovním bazénem, vlastním spa, posilovnou, business centrem a několika konferečními sály. Hotel byl otevřený již v roce 1987 a zařízený je luxusně a elegantně. Všechen personál je příjemný a nápomocný. My, konkrétně, jsme bydleli v 7.patře v "Deluxe Balcony Room". Pokoj byl útulný a luxusně zařízený. Zamilovala jsem si především balkon, na kterém jsme oba dny snídali a dívali se celé LA. Hotel je svými brunchy a jídlem obecně proslulý. Ze snídaně mohu potvrdit, že opravdu "stojí za to". Jídlo bylo čerstvé, pestré a vynikající. Four Seasons v Beverly Hills nese i několik ocenění, například: AAA/CAA Four Diamonds Awards 2016, Condé Nast Readers' Choice List 2015 or Forbes Travel Guide Five Star Awards 2015. Já sama pobytu nemám co vytknout a rozhdoně mohu jen souhlasit, že se jedná o jeden z nejlepších hotelů v celém Los Angeles. Pokud plánujete cestu a hledáte hotel, který bude opravdovým zážitkem, určitě se na Four Seasons Los Angeles podívejte!

DSC_0085 DSC_0379 DSC_0952 DSC_0078 DSC_0011
DSC_0899 DSC_0516 DSC_0015 DSC_0957
DSC_0106


Special thanks to Four Seasons Los Angeles

SHARE:

13 comments

  1. Ty boty jsou neskutecne Krasny a vas Hotel: proste sen! Preju jeste krasnou dovolenou! 😘

    ReplyDelete
  2. lodičky sú krásne, milujem práve tú jednoduchosť a čisté línie :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Všechny Four Seasons po světě jsou absolutně úžasné! Mám v plánu jich navštívit co nejvíc :)

    The Art of Outfits

    ReplyDelete
  4. Lodičky jsou nádherné. I fotky povedené :)

    Miska blog

    ReplyDelete
  5. Gorgeous!:)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Báro, na všech fotkách dvě tašky, ale jen jedny boty - to balí každou zvlášť?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nečekej, že ti ta fiflena odpoví :-)

      Delete
    2. my bydleli po airbnb a je to rozhodně větší zážitek :)

      Delete
    3. Nebalí, chtěla jsem 2 tašky :)

      Delete
    4. A proč by to měl být větší zážitek? My taky měli byt poslední 2 noci a větší zážitek to rozhodně nebyl :D

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig