Wednesday, June 22, 2016

LA DIARY

DSC_0553

LA LA LAND. It's been my first time in Los Angeles and I have to say that we, me and my boyfriend, had the time of our lives. As said, we stayed at the amazing Four Seasons at Beverly Hills, which was the perfect location to reach Beverly Hills and West Hollywood! We arrived in the later afternoon and the first day in LA we chilled on our balcony and in the evening went for a walk on the Rodeo Drive and also got sushi for dinner. After that we drove into the hills and watched the sunset and the city. Our second day we started with a big brunch at our balcony. In the afternoon we went to the West Hollywood to see The Walk of Fame and walked up the famous Hollywood Sign. Our third, and last, day we spent in Venice Beach. We walked around the Pier and the shopping area in there and also rented bikes and drove on the beach. We couldn't miss Sprinkles and their amazing ice cream and The Cheesecake Factory for amazing dinner! The weather was really nice and I really hope to come back to Los Angeles very, very soon!

LA LA LAND. Los Angeles jsem opustila už před pár dny, ale mám pro Vás ještě několik random fotek, které jsem během těch pár dní, co jsme tam strávili, nafotila. Jak jsem už psala, ubytovaní jsme byly v Four Seasons at Beverly Hills, ze kterého jsme to měli kousek do West Hollywoodu a Bevrly Hills. Přijeli jsme odpoledne a jako první jsme se šli projít na Rodeo Drive, kde jsme zašli také na sushi. Po večeři jsme hned jeli do kopců LA, ze kterých jsme sledovali západ sluníčka a celé město. Druhý den jsme začali velkým brunchen na našem balkoně. Po něm jsme se vydali do West Hollywoodu na Walk of Fame a také jsme se jeli podívat na slavný Hollywood Sign. Poslední den jsme strávili na Venice Beach. Půjčili jsme si kola a projeli se po pobřeží. Také jsme se zašli podívat do přístavu v Santě Monice a i nákupní arey, která je jen pár minut od Pieru. Samozřejmě jsme nemohli vynechat zmrzlinu ve Sprinkles a oběd v The Cheesecae Factory! Počasí bylo opravdu super a LA na mě opravdu zapůsobilo - tak doufám, že se podívat zpátky brzy!

DSC_0549
DSC_0200
DSC_0567
DSC_0170 DSC_0570 DSC_0605 DSC_0580 DSC_0029 DSC_0182 DSC_0140 DSC_0932
DSC_0594
GLR_0445 DSC_0188


SHARE:

12 comments

  1. Miluju tvoje Diaries, no a z LA? Tak to je pecka! Můžu se tě zeptat jakej máš fotak a objektiv, protože máš vážně krásný fotky! :D Jo a ty růžový šaty na konci jsou božský, úplně jsem se zamilovala! :D
    Ty snídaně vypadají všude tak moc božsky, vážně! :D
    S láskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  2. Ach, to jsou krásné fotky, léto z nich přímo sálá o.O taky bych se tam někdy chtěla podívat :) Moc ti to sluší na fotkách :)

    eLblog

    ReplyDelete
  3. I have lived in LA for 4 months last year and I have started to miss it so much! Great photo diary btw!

    http://www.lartoffashion.com/2016/06/22/visit-helsinki-savu/

    ReplyDelete
  4. Krásny článok, asi jeden z najkrajších! <3 Tá fotka s tvojim priateľom je dychberúca!

    Betty
    www.elisette.com

    ReplyDelete
  5. Amazing photos! and you look so stunning

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. LA looks awesome! Would love to visit there some day. :)

    huemonochrome.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Bautiful impressions - sound like you had a lot of fun <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig