Monday, June 6, 2016

SAN FRANCISCO DIARY

DSC_0192

I already showed you two outfits, which I wore during my stay in San Francisco. Today I would like to tell you something more about the city, what we did there and of course, also show you a lot of random pictures, which I took during our stay! As I already told you in the first post from the US, we arrived to San Fran a day later due to cancelled flight in Amsterdam. This was a little bit upsetting, since we had then only 2 nights in the city and didn't have that much time to discover the city. We arrived on Tuesday in the late afternoon. We checked in and then took the famous cable car to Pier, where we had dinner. We started Wednesday by going to the Golden State bridge and a park, which is near the bridge. Unfortunately it was foggy the whole 3 days, so we didn't get to see the bridge at all (but that's a reason to come back!). In the afternoon we took a walk to Union Square and the Geary Street, where you can find all luxury stores. On Thursday we just got a lunch at the Cheesecake Factory and then went further down to Santa Barbara and LA! This was my first time in the city and I have to admit, that I was really surprised how similar San Francisco is to NYC. I also think that the city has an incredible atmosphere, because of the cable cars and hills, which go up and down. I am a little upset, that the weather wasn't so good (it was also a little bit colder), but I think and hope that this wasn't the last time I've been to the city!

Ze San Francisca jsem Vám ukazovala tady na blogu dva outfity a dneska bych se s Vámi chtěla podělit o pár random fotek, co jsem v něm nafotila. Do San Francisca jsme přiletěli v úterý odpoledne a celkem jsme v něm strávili 2 noci. Jak už jsem psala v prvím postu z USA, původně jsme v něm měli být 3 noci, ale kvůli špatnému počasí v Amsterdamu nám zrušili let a odletěli jsme nakonec o den později. První večer jsme se jen ubytovali a šli se projít a také se projeli slavnou tramvají až k přístavu, kde jsme se také navečeřeli. Ve středu jsme se jeli podívat na Golden State Bridge a park, který je u hned u něho. Bohužel jsme měli smůlu na počasí. Celé 3 dny nad vodou i mostem byla mlha (proto tu také není žádná fotka). Večer jsme se pak byli podívat na Geary Street, kde najdete luxusní butiky a Union Square. Ve čvrtek jsme se jen rychle naobědvali v Cheesecake Factory a pak odjeli směrem do LA. V San Franciscu jsem byla poprvé a musím říct, že mě překvapilo, jak moc je podobné New Yorku. Město má díky tramvajím a kopcům neskutečnou atmosféru. Mrzí mě, že jsem neviděla Golden State Bridge, ale alespoň mám důvod se vrátit!

DSC_0420 DSC_0444 DSC_0425 DSC_0364 Barbora-Ondracova-FashioninmySoul-Fashion-Blogger-Photography-RyanbyRyanChua-7094
hotelzetta1 DSC_0300
DSC_0254 cavalierbar
Edit-43

In San Francisco we stayed at the Hotel Zetta and Hotel Zeppelin, which are both a part of the Viceroy Hotel Group. First night we spent at Hotel Zetta, which is a 4-star boutique hotel located in the heart of the city. The hotel offers 116 rooms, a lobby lounge, 3 meeting rooms, restaurant and even a playroom, where you can find for example table tennis. The location of the hotel is great. The property is modern-furnished with a touch of a hipster vibe. For our second night we moved to Hotel Hotel Zeppelin. The hotel is newly opened and even though it's a little bit bigger than Zetta (196 rooms), I think this one was more cozier. The Zeppelin also offers a gameroom and a fitness. The location of both hotels is central, they are both amazing, clean and modern. If I had to choose, I would probably go for Zeppelin, where I felt more "like at home". Also our room had a fire escape just next to the window, which reminded me of New York!

V San Franciscu jsme byli ubytovaní v Hotelu Zetta a hotelu Zeppelin, které jsou součástí luxusné hotelové sítě Viceroy Hotels. Hotel Zetta je 4 hvězdičkový butikový hotel, který se nachází přímo v centru San Francisca. Hotel nabízí celkem 116 pokojů, lobby lounge, 3 meetingové sály, restauraci a mimo jiné i vlastní "playroom", kde najdete například stolní tenis, kulečník nebo i kuželky. Hotel je velice dobře položený, moderně zařízený a pobytu jsem nemám, co vytknout. Hotel Zeppelin je nově otevřený hotel, který se nachází jen několik desítek metrů od již zmiňované Zetty. Přestože hotel nabízí 196 pokojů, zdál se mnohem útlulnější. Hotel také nabízí fitness a vlastní "gameroom". Oba hotely byly opravdu dobře položené, čisté a moderně zařízené. Kdybych si měla vybrat, osobně bych volila spíš Zeppelin - na Union Square dojdete doslova za 5 min a u každého pokoje najdete i únikové požární schodiště, které mi připomínalo New York.

DSC_0354 23249734869_6969fe33c9_o Coit Tower Dusk San Francisco DSC_0681 Barbora-Ondracova-FashioninmySoul-Fashion-Blogger-Photography-RyanbyRyanChua-7754 DSC_0390 DSC_0403 DSC_0352 DSC_0346 DSC_0329

Special thanks to Hotel ZettaHotel Zeppelin

SHARE:

13 comments

  1. To vypada neuveritelne krasne! Urcite bych de tam rada podivala! Ale verim ze ano! Moc si to tam jeste uzij, a ty donuty vypadaji fantasticky! :D Mnam
    http://www.shineoffashion.com

    ReplyDelete
  2. ahoj Báro, já byla v SF nedávno na dva dny a oba dny byl most nádherně vidět, každý říkal, že jsem měla štěstí :-) jinak máš moc hezký fotky, těšim se na další fotky z LA - kam se chystáte?

    ReplyDelete
  3. What a dream! I'd love to go to San Francisco!!
    http://catmorais.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  4. San Francisco ma vždy lákalo a ešte viac ako New York!
    máš super off shoulder top :)

    ReplyDelete
  5. San Francisco ma vždy lákalo a ešte viac ako New York!
    máš super off shoulder top :)

    ReplyDelete
  6. SF jsem navštívila před dvěma roky a abych pravdu řekla, nečekala jsem od něj vůbec nic. Jako asi všichni, jsem věděla, že se tam nachází známý Golden Gate a je to kopcovité město. Poté co jsem ho navštívila, jsem si ho zamilovala více než New York. Právě ty kopce a "cable cars" si mě získaly. :))
    Na SF je zvláští, že čím blíže jste oceánu, tím více je zima a mráčky :D a čím dál, tím je teplo a slunečno. To jsem nechápala, ale naštěstí i nám vyšlo krásné počasí. :) užívej zbytek dovolené :)

    ReplyDelete
  7. The weather here in San Francisco can be like that even in the summer, cold and foggy! Sounds like you had a great time regardless!

    https://fromblushtofuchsia.wordpress.com

    ReplyDelete
  8. Wow! you look always so amazing

    thedaydreamings.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Fotky jsou velmi krasne! Ted vim, kam v lete :)

    http://www.anastasiiag.com

    ReplyDelete
  10. Super fotky!!

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig