Tuesday, June 14, 2016

TWENTY

DSC_0241

Good morning everybody from Las Vegas! As you probably know, it's been a couple of days since we got to Las Vegas. We went here with my boyfriend to celebrate our birthdays, which happen to be only 1 day apart! My birthday was exactly three days ago and because of that, I decided to make a little special post about turning twenty. As you probably remember, last year I made this post and said that 18 was so fat my best age. Well, today I can say that 19 was the year I've ever had. I've been to many places, traveled a lot, met a lot of new people, made a lot of new friends, spent time with my family, met the most incredible person, which I fell in love with - a simply was happy. There has been, of course, ups and downs, but I am more than happy to say that there has been only a few of the downs and a lot of ups. I really do hope that 20 is going be at least as amazing as 19 was. I spent my birthday with my beloved one, just chilling, enjoying the weather and in the evening eating at the Eiffel Tower. During the day I went for a chic, yet casual look, wearing my new favourite off-the-shoulder jumpsuit with lace up heels. I have added some silver jewelry, Chanel bag and of course, Celine sunglasses!

Zdravím Vás z Las Vegas! Jak už asi víte, do Vegas jsme s přítelem přijeli již před pár dny. Jeli jsme sem především oslavit narozeniny, které jsou shodou okolností jen den od sebe. Moje narozeniny byly přesně před třemi dny a dnešní post bych chtěla věnovat právě jejich oslavě. Minulý rok jsem v tomto postu psala, že 18 byl můj zatím nejlepší věk. Dneska můžu říct, že můj dosud nejlepší a nejhezčí věk bylo právě 19. Během 19 jsem cestovala jako nikdy, potkala spoustu úžasných a inspirativních lidí, poznala nové přátelé, rozloučila se s některými starými, strávila čas s rodinou, pracovala jako o život a především, pro mě změna nejdůležitější, potkala toho nejhodnějšího kluka na světě a zamilovala se. Samozřejmě všechno nebylo růžové, ale jsem moc ráda, že těch smutnějších okamžiků bylo jenom pár. Doufám, že 20 bude minimálně stejně dobré jako bylo 19! Jak už bylo řečeno na začátku, narozeniny jsme oslavili ve Vegas. Den jsme si užili relaxováním, užíváním si počasí a záverečnou večeří na Eiffelovce! Během dne jsem zvolila nový jumpsuit se spadlými rameny, který jsem si osobně zamilovala. Jumpsuit jsem doplnila šněrovacími podpatky, kabelkou Chanel a stříbrnými doplňky!

DSC_0240
DSC_0493 DSC_0064 DSC_0487 DSC_0178 (1)


OUTFIT DETAILS

River Island jumpsuit (similar)
Missguided heels (here)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (similar)
Michael Kors watch (similar)

SHOP MY LOOK


SHARE:

10 comments

  1. Všechno nejlepší :). Mě bude také za necelý měsíc 20! Nemůžu uvěřit, že ten čas letí tak rychle :D.

    ReplyDelete
  2. Krásný outfit!♥ Opožděně ti přeju všechno nejlepší k narozeninám. :)

    ReplyDelete
  3. Ahoj, chválím outfit a dodatečně moc moc gratuluji k nádherným dvacetinám. Helena

    ReplyDelete
  4. Krásný outfit a přeju taky všechno nejlepší! Jediné, co mi tedy chybí, je úsměv. Bez toho je to takové mdlé a bez života. Škoda.

    ReplyDelete
  5. Cute post and nice bag :)
    BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    ReplyDelete
  6. Všechno nej! Velká gratulace ke kulatinam! Outfit je taky nej! Stejně jako ty! Ne vážně, moc hezky outfit, hlavně ten jumpauit je krasnej!
    S láskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com

    ReplyDelete
  7. Beautiful look ! I wish you the best <3

    xOxo Manon B
    http://justanobsession.com

    ReplyDelete
  8. Beautiful look!!! Kisses from Spain!

    http://www.ladyagat.com/

    ReplyDelete
  9. Baru, Ty jsi nádherná. Všechno Ti to moc přeju. Taky za 10 dní slavím svých 20, strašně se těšim, wohooo!

    ReplyDelete
  10. A jeste te hodne ceka! Vsechno nejlepsi xxxxx

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig