Tuesday, July 19, 2016

GLOBETROTTER LIFE

DSC_0192

Flying. Traveling. Globetrotting. I've never traveled in my entire life as much as I travel now. My parents and me have always went to places together, since I was a little child, but now, thanks to my blog and Instagram, I am able to see even more and more from the world. As you probably know right now I am in Munich, where I am visiting my boyfriend, who currently works here. I am spending here a whole week, leaving on Sunday for sunny Barcelona, which I am really excited for! I am flying there with one of my closest friends and I am really happy to see Barcelona again (and do some girls only time). I will be there for whole 4 days and then fly back to Munich, where I will spend another week. After that I am planning to spend some days at home and maybe do a little trip to Berlin or Vienna. In the middle of August I am flying back to Munich again and then I am off to French Riviera, which I am super-excited about! I've never been there, so I am pretty excited to discover Nice, Cannes and Monte Carlo. Right after that I will fly to New York for Fashion Week, back to Munich, and then finally to Paris. Pretty busy schedule, duh? I am not complaining. I love traveling, discovering new places and reuniting with the old ones. Last week I also got two new friends, who will be accompanying me during my travels - two new suitcases by the famous suitcase brand Rimowa. To be honest I've never paid attention to my suitcases. I simple bought one and though that investing money in suitcases is pointless - but when I saw these, I changed my mind. Do you also drag your suitcase behind you or always need to get a new lock, because the old one gets broken at the airport? Well with Rimowa you don't have to be worried. About anything. Yes, the suitcases are not woolen or from any other soft material. I first though that they will break thought, because that's what suitcases like do. And I was super wrong. Their suitcases are actually made of polycarbonate, which is unbreakable, but very light at the same time. Added to that the rails have a lot of positions and the wheels are inspired by office chairs, so you that you can take them everywhere without any problems. The brand has a pretty big selection of sizes, shapes and colours of the suitcases, so I am pretty sure that everyone will find its own thing. I went for a dark blue cabin suitcase, which I think matches perfectly my traveling outfits and burgundy one, which I think is a really, really nice colour. As said, I can only recommend those for traveling and I cannot wait to use them!

Cestování se tak nějak stalo běžnou součástí mého života. Už od malička jsme s rodiči poměrně dost létali na dovolené, cestovali a poznávali nová místa. Pojem "cestování" ale u mě v posledních letech nabral úplně jiný význam. Posledních 8 let jsem strávila prakticky každý pátek a neděli na cestě mezi školou v Německu a domovem v ČR. Do toho mi přibyly schůzky v Praze a díky blogu a Instagramu i mnohem více příležitostí cestovat. Díky spoluprácím, Fashion Weekům a pozvánkám na různé eventy se pak prakticky každý měsíc někam podívám. Plus momentálně mi přibyl "třetí" domov, jelikož přítel začal pracovat v Mnichově, kam jsem předevčírem přiletěla. V neděli už ale odlétám do Barcelony, kde jsem naposledy byla před 2 lety. Letím s kamádkou a jsem moc ráda, že se do Španělska znovu podívám. V Barceloně s kamarádkou strávíme 4 noci. Z Barcelony letím zpět na týden do Mnichova a pak na pár dní domů. Přemýšlela jsem, že bych se jela na pár dní podívat do Berlína nebo do Vídně, ale to jisté není. V půlce srpna se vracím do Mnichova a z něho se pak chystám do Milána a na francouzskou Riviéru. Nikdy jsem v této části Francie nebyla, tak se moc těším do Nice i Cannes a také do Monaka, kde se také zastavím. Hned po Francii mně čeká Fashion Week v New Yorku a na to hned v Paříži. Program mám opravdu nabitý, ale jsem moc ráda, že mám tolik příležitostí cestovat. A právě na cestování mi před týdnem přibyli noví společeníci - 2 kufry Rimowa, které jsem si okamžitě zamilovala. Nebudu Vám lhát - značku jsem neznala a obecně jsem se i o značky kufrů nějak nazajímala. Přišlo mi zbytečné investovat do kufrů, ale po zkušenosti s těmi mými - které jsem doslova musela táhnout a přemlouvat, aby jely, jsem si řekla dost. Rimowa mě opravdu překvapila. Vždycky jsem si myslela, že se jedná o klasickou "skořepinu", kterou Vám při prvním letu prolomí. Omyl. Kufry Rimowa se  vyrábí totiž z polykarbodnátu - extrémně odoblného, a zároveň lehkého materiálu, který se používá například pro výrobu letadel. Kromě materiálu mi přijdou super i madla, které majít nespočet poloh a kolečka inspirované kacelářskou židlí, které můžete dít do jakkékoliv polohy. Značka má opravdu veliký výběr barev, velikostí a typů kufrů, takže každý si vybere to své. Já jsem zvolia tmavě modrý kabinový kufr, který mi bude ladit s cestovními outfity, a velký palubní kufr v oblíbené vínové. Rimowa má oficiální butik na Pařížské - takže pokud značku neznáte, doporučuji tam zajít. Budete určitě stejně mile překvapeni jako jsem byla já.


DSC_0752
DSC_0367
DSC_0098 DSC_0258
DSC_0902

OUTFIT DETAILS

Proenza Schouler rollneck (similar)
Topshop jeans (similar)
Zara jacket (similar)
Chanel espadrilles (here)
Topshop hat (similar)
Proenza Schouler bag (similar)
Rimowa suitcases (here)

SHOP MY LOOK




SHARE:

11 comments

  1. Uuu tak to máš veru nabitý program! Uži si to! :)
    Simimaus

    ReplyDelete
  2. Tiež cestujem rada, hoci v posledných rokoch menej, ale stále rada.

    Daniela

    ReplyDelete
  3. ahoj Baru, kolik stojí kufry? děkuju moc za odpověd, prosím neodkazuj mě do obchodu nebo na webovky, ale napiš to zde..

    ReplyDelete
  4. Na Francúzskej riviére som bola na jar a je to tam nádherné, určite sa ti bude páčiť :) A do Barcelony sa chystám v auguste, idem tam po prvýkrát, tak sa neviem dočkať!

    ReplyDelete
  5. You're looking fabulous in this travel day outfit! Having great quality suitcases is so important for those who travel often, esp. overseas.

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  6. The Rimowas are so beautiful! I've been eyeing the salsa air in pink! So cute.

    xx freshfizzle

    ReplyDelete
  7. máš naozaj šťastie, že môžeš toľko cestovať ;) my sme práve nedávno zháňali podobné kufre a keby som sa o značke dozvedela skôr, určite by som od nich niečo kúpila, vyzerajú ozaj dobre :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  8. Je vážně skvělý, že máš takovou možnost cestovat a poznávat nová místa. Určitě si to moc užiješ, těším se na články!

    - Klára

    ReplyDelete
  9. Tve fotky jsou vzdy uplne stoprocentni. Styl jednoduchy, a presto vzdycky zaujme. Ty jo, obdiv :)

    Poshlife

    ReplyDelete
  10. It is simple, but I really like it. A long jeans is a good idea for a flight, but the jacked could be maybe to warm.
    http://madeleinefashionblog.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  11. Superb outfit.!! Looking stunning on you. I love the bag and jacket most. It is very stylish and elegant. I just loved loved loved it.

    Thanks
    Adena Harel
    http://www.lapampa-shop.co.il

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig