Tuesday, July 12, 2016

OFF-THE-SHOULDER SUMMER

DSC_0906

Summer has fully hit in and degrees has been really high the last couple of day. I haven't really shown you any summer looks this seasons, so here is the first one! I am wearing my favorite off-the-shoulder top with a pair of high-waisted shorts and sandals. I have added my Chloé Faye, which I matched with my hat. I think the colour is so perfect for summer! I have added some golden jewerly. As you probably noticed, I wasn't online or sharing with you that much lately - first of all I felt I needed a little "social media detox". Sometimes it gets simple too much with the sharing all-the-time. I am also in my exam period right now, so I am pretty stressed out as well. However I am taking my exam on Thursday and them |I am off to Munich to visit my boyfriend, who's currently working there. I am also planning to share with you just like I did before!

Léto už je oficiálně tady - posledních pár dní bylo opravdu krásně, slunečně a hlavně teplo. Letos jsem Vám moc letních outfitů neukazovala, takže tady je oficiálně první. Na sebe jsem si oblékla oblíbený top se spadlými rameny, vintage kraťasy s vyšším pasem a sandálky. Outfit jsem doplnila Faye od Chloé, ke které jsem přidala klobouk ve stejné barvě. Outfit jsem doplnila zlatými šperky. Určitě jste si všimli, že jsem v poslední době s Vámi neslílela tolik jako obvykle. Důvodů bylo hned několik. Důvod první, a pravděpodobně nejdůležitější je ten, že jsem si prostě potřebovala odpočinout od sociálních médií. Nikdy si neberu "dovolenou", sdílím s Vámi každý den, což je někdy až moc. Dále pak mám zkouškové a ve čtvrtek mě čeká náročná zkouška, na kteou se potřebuji připravit. Každopádně se s Vámi neloučím, naopak. Plánuji s Vámi sdílet, hned po zkoušce, co nejvíc to jde. Hned v pátek odlétám do Mnichova, kde momentálně pracuje přítel. Čeká mě léto plné cestování a budu s Vám sdílet co nejvíc, co to půjde!

DSC_0040 (1)
DSC_0833 DSC_0122
DSC_0002 DSC_0095
DSC_0986
DSC_0130 (1)

OUTFIT DETAILS

Loavies top (similar)
Levis shorts (similar)
Zara heels (similar)
Chloé bag (bag)
H&M hat (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

13 comments

  1. Absolutely loving your style, this outfit is flawless!!! I like your bag and top very much.

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. The combo of the hat and the top looks adorable on you! :)
    www.simplynancyblog.com

    ReplyDelete
  3. Strasne moc ti to slusi! Znacku Loavies jsem v posledni dobe objevila a moc se mi libi jejich veci, hlavne halenky a jumpsuity! :D Mas nadherny fotky a tvuj romantickej styl s emi vazne moc libi! :D Preju ti moc moc stesti u zkousky,urcite to zvladnes! Pak si to urcite uzi v Mnichove, je to krasny mesto! A uz se nemuzu dockat na vsechny ty cestovaci clanky! :D Ty od tebe moc moc rada ctu! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. tesi ma ze sa stavis u nas v Mnichove ;) Ak ti mozem poradit, mne sa tu najviac paci Englischer Garten, mesto s radnicou (a obchodmi - Maximilianstraße ), Olympiapark a zastav sa v nejakom Brauhaus :) V Olympiaparku mali teraz letne kino, ale prsi tu tak 5/7dni takze si to clovek moc neuzije. Inak outfit mas paradny a najma vlasy

    ReplyDelete
  5. Vau, tento outfit je perfektný a veľmi ti to pristane. Šortky sú naozaj krásne a top k tomu perfektne ladí. Teším sa na ďalšie letné outfity a držím prsty na skúšku. A je jasné, že človek potrebuje niekedy oddych aj od sociálnych sietí..nie je všetko len o tom. Ale som rada, že potom budeš zdieľať toho viac, lebo si moja naj blogerka :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Tahle kombinace je super! Miluju Chloe kabelku :-). Mohu se zeptat, přítel je Čech nebo Němec? Děkuji za odpověď. Měj se hezky :-)

    ReplyDelete
  7. I really need to get myself an off-the-shoulder top, this outfit is so nice! Perfect for a casual summer day!
    Holly x
    The Twins' Wardrobe

    ReplyDelete
  8. Whaouu, can you make a similar session with your black valentino heels, it will be fantastic.

    ReplyDelete
  9. What a beautiful look! <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig