Friday, August 26, 2016

FRENCH RIVIERA DIARY

DSC_1637-3

The past 4 past I spent at the French Riviera, as you probably know. We started our trip in Nice, where we have been for 2 days and then we moved for another 3 days to Cannes. Today I would like to show you some random pictures I took during our trip, tell you what we did, where we stayed at what I bought over there!

Jak už asi víte z Instagramu, posledních pár dní jsem strávila na Francouzské riviéře. Začali jsme v Nice, kde jsme strávili 2 dny a pak se přesunuli do Cannes, kde jsme byli další 3 dny. Dneska bych Vám chtěla ukázat pár random fotek, které jsem tady v Francii nafotila. Kromě toho Vám bych Vám také chtěla něco povědět o tom, co jsme ve Francii dělali, kde jsme všude byli, co jsme viděli a kromě jiného - co jsem si pořídila nového!

As said we started our trip in Nice, where we (unfortunately) didn't have that much time. We went to the Promenade d'Anglais, the main promenade of Nice. We also didn't miss the Amorino store, my favourite gelato store, and also went to some stores. Of course I didn't miss the Chanel store locaed at Rue Paradis and a dinner by the sunset at the promenade.

Jak jsem již psala, naše první zastávka ve Francii bylo Nice. Ve městě jsme bohužel neměli moc času - strávili jsme v něm jenom 2 dny. I tak jsme se byli projít po městě a po hlavní třídě Promenade d'Anglais. Samozřejmě jsme nevynechali ani oblíbené Amorino, kde mají skvělé gelato, a podívali jsme se i po pár obchodech. Já jsem nevynechala ani Chanel, který v Nice najdere na Rue Paradis, o kterém jsem Vám už ale psala v minulém článku. To, co jsem si v něm pořídila, můžete tady dneska vidět! Večer jsme si sedli do restaurance na promenádě a užívali si výhledu.

P8240333-2
DSC_1620-3 DSC_1720-3
DSC_1739-2

The next day we were already off to Cannes, where we stayed at the amazing 3.14 Cannes, which is a luxury beach hotel. The hotel is located in the heart of Cannes, just a few meters away from the famous Promenade and the beautiful beach. The hotel offers 94 rooms, which are deisgner in different continents, each on different floor. You can choose between Africa, America, Asia, Europe and Oceanie. We stayed at the 5th floor in a Oceanian room. The room was designer very beautifully, in golden-blue touch. Besides a bedroom and bathroom, we also had a small living room with a dining table and a sofa and also a balcony, which was nice for in-room breakfasts. The hotel has also a rooftop pool, jacuzzi, bar and restaurant, which are locaated at the 8th floor of the hotel. The view from the roof is really incredible and I have to say tha the jaccuzzi was one of my favourite places there! What I found really good was the fact that the hotel has also a beach. You have to walk about 3-5 minutes to get there, but I think that doesn't matter - the beach is really nice and there is a brilliant restaurant, where we had a lunch at. I went for big shrimps, which I can only recommend. The hotel also offers many other services, like valet parking, free wifi, a babysitter, a limousine service, and many many more. The staff of the hotel was really nice, even though we sometimes has language difficulties because I don't really speak French. The only thing I minded a little bit was that the wifi wasn't working at the rooftop and sometimes was slower. But besides that I could only recommend for you to stay at the 3.14 Cannes. It's a place to be, for sure! 

Další zastávkou bylo Cannes. Ubytovaní jsme byli ve čtyřhvězdičkovém hotelu 3.14 Cannes, který leží přímo v centru města. Jedná se o luxusní, designový hotel, který nabízí celkem 94 pokojů. Ty jsou rozprostřené do 5 pater a každé je patro je zařízeno v jiném stylu - konkrétně Afrika, Amerika, Asie, Evropa a Oceánie. My jsme byli ubytovaní právě v Oceánii, která se mi stylově ze všech pater líbila nejvíc. Zařízená je v luxusním zlato-modrém stylu. Pokoj byl opravdu prostorný - kromě ložnice a koupelny jsme měli i obývací pokoj, jídelnu a balkon. Jídelna a balkon mi přišly opravdu super, hlavně na pokojové snídaně.  Hotel má také bazén, restauraci, bar a jacuzzi, které jsou umístěné na střeše hotelu. Výhled z ní je opravdu nádherný a výřivka hotelu byla definitivně mým oblíbeným místem! Hotel má dokonce i pláž. Neleží přímo u hotelu, ale dojdete na ní za necelých 5 minut. Kromě lehátek a slunečníků, na pláži najdete i vynikající plážou restauraci. My jsme v ní měli oběd - já si dala obří krevety, které můžu jenom doporučit. Hotel nabízí i spoustu služeb, jako je hlídané parkoviště, hlídání dětí, limuyínový servis, apod. Personál byl opravdu milý a příjemný, jenom bohužel ne všichni mluvili anglicky. Jediná věc, která bych hotelu vytkla, byla wifi, která občas vypadávala a nefungovala na střeše hotelu. Naopak bylo super, že hotel nabízel is speciální gluten-free a vegetariánské menu! Já si myslím, že jsem lepší hotel vybrat nemohla. Moc se mi v něm líbilo a doufám, že se do něj ještě někdy podívám.

DSC_1762-4
P8230300-2
DSC_1631-2
P8250412
DSC_1731-2 DSC_1735-2
P8250405 P8220119-4

In Cannes most of the time we spent at the hotel rooftop, which I think is amazing. Of course we also went to the beach and discovered the city a little bit. We went to the Promanade, walked on the beach and of course, checked some stores. We were lucky enough to see the Fireworks Festival, which was actually arranged by a Czech company - how lucky were we? 

V Cannes jsme spíš jen relaxovali na streše u bazénu nebo na pláži. Samozřejmě jsme se byli podívat i ve městě, ale je opravdu malinké, takže ho projdete za pár hodin. Měli jsme štěstí, že jsme narazili na ohňostrojový festival, který byl v den, kdy jsme tam byli, pořádaný pražskou firmu - což je podle mě super náhoda.

DSC_1607-2
P8250355-2 P8240321-2
P8240331-2
P8230293-4

This was my first time in South of France and I have to say that this place truly got into my heart. The weather is amazing there, the stores are filled with trendy clothes, the water is warm, the food is delicious - so what more can I ask for?

Na jihu Francie jsem byla poprvé a už teď můžu říct, že jsem si to tam zamilovala. Rozhodně bych se na Francouzskou Riviéru ještě někdy chtěla podívat na víc dní - ježdění autem z města do města bylo celkem hektické a náročné. Tak jak se Vám fotky líbí?

in cooperation with 3.14 Cannes

SHARE:

24 comments

  1. Oh my, everything looks and sounds so amazing!! Beautiful photos and your Chanel sling backs are such a dream pair of shoes. :)

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Awesome!! xx
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    ReplyDelete
  3. Deine Bilder sind der Wahnsinn! Und die neuen Chanel Schuhe einfach umwerfend und so klassisch!❤️
    Freue mich immer sehr über neue Bilder und Blogposts von dir!😍

    Liebste Grüße
    Mrs_Ker
    www.my-philocaly.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Wow, great pictures!!

    - Nena

    http://nenangyn.blogspot.co.at

    ReplyDelete
  6. Beautiful photos :)
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Beautiful photos ;)
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Wunderschöne Fotos <3
    Und die Schuhe sind ein Traum!!!

    ❤ Liebste Grüße ❤
    Conny von connie-marron-granizo.at
    Personal Austrian Blog about Fashion | Beauty | Lifestyle | Food | and more

    ReplyDelete
  9. skutočne nádherné fotky :) všetko to vyzerá priam rozprávkovo!

    Na mojom blogu Beautiful savage práve prebieha Back to school giveaway, tak budem rada, keď sa zapojíte. :)

    ReplyDelete
  10. I would love to go to Cannes! xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/08/italy-diary-part-i-pisa.html

    ReplyDelete
  11. Wau vyzera to tam uzasne, dufam, ze sa tam dostanem raz aj ja

    ReplyDelete
  12. Néé, ty boty :( na nás mladé si myslí, že se vůbec nehodí :)

    Style Solution blog

    ReplyDelete
  13. Nádherné fotky, také bych se tam moc ráda zajela podívat. A třeba hned :)

    Velká Giveaway o krabici kosmetiky

    ReplyDelete
  14. Presne jako predchozi komentar...boty ala stara mlada.Vhodne pro usedlou padesatnici.Neumim si je predstavit k zadnemu mladistvemu outfitu :-(
    Ne vse luxusni a drahe sedi k dvacetilete holce.

    ReplyDelete
  15. Páni, super fotky a boty jsou podle mě taky úžasné! <3 Koukala jsem i na stránku hotelu, ve kterém jsi byla. Já bych vybírala mezi Afrikou a Asii. Rozhodně si tento hotel zapíšu na seznam, kde pobýt v Cannes :)

    ReplyDelete
  16. WOW!!! Was für eine Kamera hast du für die tollen Fotos benutzt? :)

    ReplyDelete
  17. WOW!!! Was für eine Kamera hast du für die tollen Fotos benutzt? :)

    ReplyDelete
  18. Thanks for this amazing impressions <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  19. Ty boty jsou přesně muj styl. Nemyslím, že k mladým holkam patři jen jehly, ale stačí se podívat na blog holek co ty boty hani a je jasno…

    ReplyDelete
  20. WOW!!! Was für eine Kamera hast du für die tollen Fotos benutzt? :)
    http://opiumeyewear.com/

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig