Monday, August 1, 2016

GOODBYE BARCELONA

IMG_9545

Barcelona, how amazing are you? I am already back from Spain (right now in Munich), but I still have a couple of shots left from the last two days that I would like to share with you. Today I want to show you what we did our last days in the city and how amazing our stay was!

Bohužel už jsem zpátky z Barcelony (momntálně v Mnichově), ale mám pro Vás ještě několik fotek, které se do minulého články z Barcelony "nevešly". Dneska bych Vám tedy chtěla ukázat, co jsme poslední dny v Barceloně dělaly a celkově shrnout, jak se mi tam líbilo! Pokud byste měli zájem o tipy, dejte mi vědět do komentářů!

P7270637 P7270602 IMG_9554Hotel_Omm_Barcelona_Spanish_Grand_Prix_4

During the last days we stayed at the amazing 5 star hotel Hotel Omm. The property is offering 91 rooms - 58 Omm King & Twin rooms, 16 Superior rooms, 9 Junior Suites, 4 Suites and 4 Suites with independent lounge. Our room was one of the Superior rooms. The room was really big and spacious. We had a big bedroom, one big bathroom with a bathtub and lavers and then one smaller bathroom, which was a restroom together with the shower. Our room had 2 balconies, which had a perfect view to Passeig de Gràcia, a famous shopping street in Barcelona. The hotel has the perfect location - just right in the heart of the city. Besides accommodation, the hotel has also a Michelin star rated restaurant "Roca Moo", many meeting rooms, a spa with an indoor pool, a lobby, a club and a rooftop terrace with a swimming pool. a "Roca Bar" and a beautiful view! I really liked the rooftop terrace, where we spent a couple of hours. We were sightseeing and walking the days before a lot. so it was nice to relax for a bit, get some drinks and chill at the pool. Our last evening we also went there for a couple of hours and enjoyed the sunset with Mimosas and live music. The Hotel Omm is not only a great place to stay, but also the it place to be at! 

Poslední dny jsme byly ubytované v luxusním 5-i hěvzdičkovém hotelu Hotel Omm. Položený je přímo v centru města, jen pár metrů od známé nákupní ulice Passeig de Gràcia. Hotel nabízí 91 designově zařízených pokojů - a to konkrétně 58 King & Twin pokojů, 16 pokojů Superior, 9 Junior Suites, 4 Suites a 4 Suites s oddělenou lounge. My jsme měly jeden ze Superior pokojů. Pokoj byl oprvadu velký a prostorný. Kromě ložnice, měl také koupelnou s vanou, 2 balkony a druhou menší koupelnu se sprchou. Výhled jsme měly na Passeig, což je jedna z věcí, která se mi na pokoji líbila nejvíce. Kromě 91 pokojů, hotel nabízí i meeting roomů, lobby s barem, spa s vnitřím bazénem, restauraci "Roca Moo", které byla udělena Michelinská hvězda, a v neposlední řadě střešní terasu s barem, bazénem a krásným výhledem. Právě na terase jsme poslední den pár hodin relaxovaly. Předešlé dny jsme hodně chodily po památkách, takže bylo fajn, že jsme si mohly na pár hodin od památek "odpočinout" a jenom relaxovat. Na rooftop jsme zašly i poslední večer. Daly jsme si drinky, poseděly při živé hudbě a užily si západ slunce. Hotel byl opravdu krásný a luxusní. Nejvíce jsem byla nadšená ze sřešní terasy! Pokud do Barcelony pojedete, určitě se na hotel podívejte a minimálně do něj zajděte a drink :)

P7270624 P7270467 P7270496 P7270650
As said, we spent some time at the rooftop and the pool. In the afternoon we went to the Palau Nacional. I think the place is really beautiful and the view from there is really breathtaking. After taking some pictures there we decided to get some fresh fruits and a fresh juice at the La Boqueria. As said this market is probably my most favourite one in the entire world and I simply love to come back! In the evening we went to the rooftop bar, got some drinks and simply relaxed. The next day we already flew back home, so we just packed and then went to the airport. 

Jak jsem už psala, dopoledne jsme se strávily na "steše" a relaxovaly v bazénu. Po obědě jsme se zašly podívat do Palau Nacional. V Barceloně jsem už byla a podle mě je z Palau opravdu nádherný výhled na celé město. Odpoledne jsme pak zašly do Boquerie, do které se vždycky strašně ráda vracím. Z marketu jsme se pak prošly zpátky do hotelu. Večer jsme si sedly na terasu, daly si drink a užívaly si poslední večer v Barceloně. Poslední den jsme si už jen zabalily, jely na letiště a odletěly domů.
  P7270400 IMG_5560
P7270634 P7260160

* in collaboration with Hotel Omm

SHARE:

12 comments

  1. Barcelona is quite amazing ..
    https://freshfashioneveryday.wordpress.com/

    ReplyDelete
  2. Fantastic photo diary, thanks for sharing!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. OMG, to jsou vazne bozsky fotky! :D Barcelona je krasna to ano, ale jak to je uz nejaka doba, co jsem tam byla, tak jsem to tak nejak zapomela! :D Zrovna jsme se s rodicema domlouvali, ze tam pojedeme pristi leto znovu, tak urcite vyuziju tvoje tipy! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    http:/www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. Amazing photos!
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. v Barcelone jsem byla jen jednou na skok, rada bych se tam jednou vratila, musi to tam byt krasny :)

    ClaudiasNewLife

    ReplyDelete
  6. Barcelona je jedno z miest kde sa asi vzdy rada vraciam, tento rok ale po veeelmi dlhej dobe! Mame naplanovane 4 dni v Barcelone v novembri oslavit narodeniny s kamaratkami takze vsetky tipy by sa velmi zisli! :))

    ReplyDelete
  7. Tolle Impressionen von Barcelona und das Hotel sieht richtig schön aus!

    Ich war leider noch nie in Barcelona, aber ich möchte unbedingt in der nächsten Zeit dorthin - vielleicht nächstes Jahr im Frühling.

    ❤ Liebste Grüße ❤
    Conny von connie-marron-granizo.at
    Personal Austrian Blog about FASHION | BEAUTY | LIFESTYLE | FOOD and more

    ReplyDelete
  8. The pics are amazing! <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  9. Krasne fotky! Barcelona je jedno z poslednich evropskych mest, kde jsem jeste nebyla a ktere me strasne laka.


    Poshlife

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig