Tuesday, August 9, 2016

LONG DISTANCE

DSC_0437

I don't usually get personal in my blogposts, because my blog is more fashion-related than personal-related, however I feel like you deserve to know something a little more about the person, who's standing behind the blog and also what's going on in my life. As you probably know I spent some time in Munich, because my boyfriend is currently there. I know that you probably think "Barbora, this is not really a long distance", but trust me, the distance will get longer in the end of September. Unfortunately. To be completely honest I never believed in LDRs. It's mostly because of the couples I've seen, that weren't really caring about the other. Or maybe didn't really want things to work between them. Anyways, I am surprised myself how did I end up in an LDR... So this post is for everyone who is in a LDR or even consider entering one. You're going to ask yourself, constantly, if it's worth it, but if you truly love the person, the answer will be always yes. You'll get worried. A lot. And probably jealous. But keep your thoughts positive, because you need to have a faith, that this is going to work out. In the end positive thoughts create positive minds. We live in 21st century, we have phones, facetime, planes. Keep texting, send surprises and count the day when you're finally going to be together.... LDRs are not easy, but are doable! I think if you can get through being apart, you can get through anything. But let's also talk about fashion a little bit. Today's outfit is more casual, wearing an all-white look, which I combined with a denim jacket. I have added my suede boots and my Faye in the same colour, so I hope you'll like the look!

Osobní posty moc nepíšu. Blog mám hlavně o módě, a tak se snažím vždycky psát o věcech spojené s ní. Na druhou stranu ale chápu, že Vás pravděpodobně zajímám i já jako osoba a také to, čím právě procházím, co dělám a nebo co je u mně nového. Dneska bych se chtěla věnovat tedy něčemu osobnějšímu. Jak asi víte, byla jsem 2 týdny v Mnichově navštévit přítele, který tam momentálně pracuje. Nikdy jsem nebyla fanouškem LDR, nebo-li Long Distance Relationships. Teď si asi říkáte "Báro, vždyť Mnichov je kousek", ale bohužel od konce září to bude dál. Mnohem dál. Bohužel. A tak bych chtěla sepsat post pro ty, kteří procházejí tím samým nebo se chtějí na LDR připravit.. Připravte se, že se sami sebe budete ptát, jestli Vám to za to stojí. Ale pokud odpověď bude ano, tak mi věřte, že to "trápení",'za to stojí. Připravte se, že to nebude jednoduché a že si budete občas dělat starosti. A i trochu žárlt. Ale snažte se myslet pozitivně a počítat dny, když už tomu bude konec. Přecejenom musíte mít trochu víry, že to bude fungovat. A jde to, když chcete... Navíc máme mobily, facetime, internet a letadla. Snažte se to brát s nadhledem. Ale teď už k oufitové části... Dnes jsem zvolila all white look, který jsem doplnila denimovou bundou a béžovými botami a Faye. Tak jak se Vám look líbí?

DSC_0717
DSC_0684
DSC_0764 DSC_0561 DSC_0809

OUTFIT DETAILS

Topshop shirt (similar)
Mango jeans (similar)
Zara jacket (similar)
Isabel Marant boots (similar)
Chloé bag (here)
H&M hat (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

17 comments

  1. Držím palce s priateľom a outfit je krásny. Mám rada tieto jednoduché veci.

    my blog - Daniela

    ReplyDelete
  2. přijde mi, že máš čím dál krásnější vlasy :-) a jak daleko bude tvůj přítel?

    ReplyDelete
  3. Loved to read this! I' sure it will work out just fine for you :) And love the outfit hun xx

    http://catmorais.blogspot.pt

    ReplyDelete
  4. Jak já říkám... Kluk tě může podvést i když bydlí ve vedlejším domě. Je to hlavně o důvěře. Přítel taky bydlí dál. Je to sice jen 8 hodin cesty vlakem, ale taky se mi někdy vážně hodně stýská... Moc ti to sluší a přeji vám hodně štěstí! :)
    Mr. Kev

    ReplyDelete
  5. Tá rifľová bundička je super! :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  6. Tak to je mi lito, ale jestli se oba vazne milujete, tak urcite tohle trapeni ustojite! :D Verim, ze to dokazete a uzijte si jeste ten cas, ktery bydlite bliz u sebe! Jinak outfit je super, v posledni dobe miluju allwhite a tobe to neskutecne sedi! :D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com/
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  7. Outfit je moc povedený, líbí se mi jeho barevný tón :) a vztah na dálku jsem "naštěstí" nikdy neměla, bylo by to pro mne asi až moc velký trápení -.-"
    eLblog

    ReplyDelete
  8. Ten môj býval odo mňa hodinu cesty, plus chodil do práce, ja na vysokú, a tak sme nemali extra veľa času vidieť sa. Niekedy raz za týždeň, niekedy raz za 2. Sme spolu viac ako 5 rokov, sme zasnúbení a bývame teraz spolu :) Viem, že to nie je taká vzdialenosť ako tá vaša, ale naozaj ak sa ľúbite a dôverujete si, všetko prekonáte a raz si budete vážiť spoločný čas a možno si raz aj na nervy poleziete haha :) no a outfit je super, bielu som si obľúbila, len ma mrzí, že tento rok si mala málo letných outfitov, tak ale možno ešte príde aj na to :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. S přítelem vám to určitě půjde dál tak, jak má :) A outfit je úžasný, hrozně ti to sluší! A máš krásné vlasy :)

    ReplyDelete
  10. Držím palce, ať to s přítelem klape! Vztah na dálku není nic jednoduchého a asi to není pro každého. Já měla s přítelem vztah na dálku čtyři roky a musím říct, že nás to spíš posílilo. Teď už bydlíme spolu v Praze :). Určitě to zvládnete!

    ReplyDelete
  11. Love this casual look! And don´t worry everything is going to be find <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  12. No já mám teď přítele v USA na 4 měsíce, tak asi mám tušení, jak se cítíš. :D

    ReplyDelete
  13. Perfect!
    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. tiež si myslím, že vzťahy na diaľku môžu fungovať, chce to len snahu z oboch strán... držím palce ;) a outfit je super ako vždy :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  15. Tá kabelka je jednoducho dokonalá ♥

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    ReplyDelete
  16. Amazing oodt ! Simple but so chic - best regards :)

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig