Tuesday, September 13, 2016

I LOVE YOU, NEW YORK

Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2696

New York, New York, how pretty are you? The city belongs to one of my favourite cities in the world. I think the fashion here in New York City is chic, yet casual. Elegant, yet sporty.  This look fits perfectly into in the city in my opinion. This time I paired my white dress with a pair of heeled sandals. I have added my leather jacket and went for a big hat. This time I added my new Jimmy Choo bag, which I think looks really cute in this combination. We took these pictures together with Ryan, who I was shooting with already in San Francisco! So how do you like the shots?

Dneska jsem si pro Vás připravila další outfit z New Yorku. New yorská móda je podle mě elegantní a sportovní zároveň, chic, a zároveň pohodlná. Podle mě tohle je look, který se do New Yorku opravdu hodí. Na sebe jsem tentokrát zvolila krátké bílé šaty, ke keterým jsem přidala sandálky na podpatku. Přes šaty jsem ještě přehodila okřivák a přidala velký klobouk. Outfit jsem doplpnila kabelkou Jimmy Choo, kterou tu teď na blogu můžete vidět poprvé. Pořídila jsem si jí v outletu u Mnichova a moc si jí zamilovala! Fotky jsem natofila solečně s Ryanem, se kterým jsem fotila už v San Franciscu - tak jak se Vám líbí?

Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2710
Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2630 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2706 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2689 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2640 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2731 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2844 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2736 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2833 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2796 Barbora FashioninmySoul White Dress RyanbyRyanChua-2779


OUTFIT DETAILS

Asos dress (here)
Asos heels (similar)
Topshop hat (similar)
Jimmy Choo bag (similar)
Michael Kors watch (similar)

SHOP MY LOOK





SHARE:

17 comments

  1. Oh wow!! This outfit is incredible, pure monochromatic perfection!

    http://www.lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Tak to mas naprostou pravdu, tenhle look je do NYC jako stvoreny, vypadas neuveritelne a outfit je krasnej. Jinak kabelku sis vybrala moc dobre, perfektne se k tobe i tvymu stylu hodi a fotky jsou bozi!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  3. Naprosto perfektní outfit, ovšem jako vždy :)

    www.bokattyna.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. so pretty!

    www.bstylevoyage.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Krásné fotky Baru :) a užívej New York!

    ReplyDelete
  6. So on point!


    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. What a chic outfit...it looks so great on you. xx

    -Mikayla
    http://thetastetracker.com

    ReplyDelete
  8. Překrásné fotky! <3

    http://marketafrank.com

    ReplyDelete
  9. I'm so glad to see you're so happy in nyc. YOu're beautiful as always :)

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  10. fotky sú super, veľmi sa mi páči svetlo, s ktorým sa pán fotograf hral :) bundička je dokonalá a klobúk sa ti veľmi hodí ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig