Wednesday, September 21, 2016

NEUTRALS IN DUMBO

DSC_0013-2

I've always felt like a Manhattan girl. Running crazy on the heels like a Carrie Bradshaw though the crowds, shopping at Madison Avenue and getting my Starbucks. At least I felt that way the two times I've been in New York before. This time I didn't feel like Manhattan is really my style. I actually find Brooklyn, and especially Dumbo, way better. It's calmer, it's more relaxed and it's as pretty as Manhattan. Even though the temperatures in New York were really high most of time, there were some cooler days as well. And this is one of them. This time I went for my favourite colour palette - the neutral tones. I paired my new grey jeans, which I purchased here in New York, with a simple white top and threw my new suede jacket over it. I was looking for a jacket like this for a longer time and even though I really love the All Saints one, I really think this is a nice, cheaper, yet still beautiful version. I have added my Louboutins and my favourite hat. To match the look I added my Chloé Faye, which as you all know, is my favourite!

Vždycky mi přišlo, že "mojí" čtvrtí v New Yorku je Manhattan. Běhat na podpatkách jako Carrie mezi davami, chodit nakupovat na Madison Avenue a užívat si starbucksového latté každý den. Nevím proč, ale tentokrát jsem byla Manhattanem nějak přesycená. Nevím, jestli to bylo tím, že bylo extrémní teplo, nebo tím, že mi New York přišel přelidnější než předtím, ale každopádně se mi tentokrát líbilo víc v Brooklynu - a to konkréttně v Dumbo. Myslím, že Dumbo je stejně krásné jako Manhattan, jenom klidnější. V New Yorku bylo většinu dní opravdu teplo - teploty přesahovaly 33 stupňů. Naštěstí se ke konci pobytu ochladilo a bylo příjemněji. A dneska mám pro Vás outfit z jednoho z takových dnů! Na sebe jsem si oblékla nové šedé džíny, které jsem si pořídila právě v New Yorku. K nim jsem přidala bílý top a hnědou semišovou bundu. Po podobné jsem pokoukávala už u All Saints, ale tahle mi přijde jako skvělá, levnější volba. Outfit jsem doplnila kloboukem ve stejné barvě jako je kabelka Chloé, a lodičkami Christian Louboutin!

DSC_0249-2 DSC_0101-2 DSC_0254 DSC_0019 DSC_0288 DSC_0032

OUTFIT DETAILS

Topshop shirt (similar)
Zara jacket (similar)
Topshop jeans (similar)
Christian Louboutin heels (here)
Chloe bag (here)
Topshop hat (similar)
Marc Jacobs watch (similar)
Hermes bracelet (similar)

SHOP MY LOOK


SHARE:

17 comments

  1. Don´t you feel pain wearing so high heels?
    I think my feet would kill me if I even tried xD Love this outfit on you. Can´t wait to see more fall outfits :D

    ReplyDelete
  2. Perfect neutrals combo and flawless Fall look! I like your bag and jacket very much!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. Love the gold details <3


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.

    .

    ReplyDelete
  4. Outfit je krasny,aj farebne super zladeny! Ale tu gucci nakupnu tasku si beries so sebou kazdy den?Uz si s nou mala fotky na Top of the Rock v inom outfite

    ReplyDelete
  5. Máš v kabelce baleríny? Hádám, že ty šílený Louboutinky běžně nenosíš...

    ReplyDelete
  6. Jo, o Brooklynu jsem toho uz hodne slysela a to co jsem videla na videich tak by to asi taky byla moje nej ctvrt! Outfit je fakt bozi, ty dziny ti perfektne sedi, mam ted taky novy podobny, jinak jsem se naprosto zamilovala do te bundicky, ta je bozi!
    S laskou
    Sandra ze www.shineoffashion.com
    http://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  7. Mne sa tento outfit veľmi páči, pekne si to skombinovala aj tie farebné tóny. Ja som si akurát zadovážila klobúk, tak sa teším, keď ho tiež nejako skombinujem. Super!

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ted jsem zrovna v Berline byla v All saints a to je opravdu bunda, pro kterou by clovek zabijel, hihi.
    Obdivuju Te v tech podpatkach Barus!
    Jsi nadherna jako vzdy.

    ReplyDelete
  9. mne sa osobne hnedo-sivá kombinácia veľmi nepáči, ale každému sa páči niečo iné :) klobúk je super, veľmi sa ti hodí

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  10. So beautiful!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Love the look! The hat is my favorite. :)

    ReplyDelete
  12. Naprosto dokonalý outfit. Úplně z něj slintám :D
    Kombinace barev i materiálů se mi moc líbí. Akorát teda ty boty by mě zabily :D jestli jsi v nich chodila jen půl dne, tak klobouk dolů :D myslím, že celý den se v takových botech vydržet ani nedá, i ten půl den musí být náročný - pro mě osobně i 5 minut :D

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig