Friday, September 9, 2016

NEW YORK & CARTIER

DSC_0773 (1)-2

Who follows me for a longer time knows, that I almost never make posts just about the events I attend. I've done that in the past, but it seemed that you guys weren't really interested in that. However today I decided to share with you a special post about the Cartier Mansion and the Reopening, which I attended here in New York. It doesn't happen too often that you got invite to a red carpet next to celebrities like Katie Holmes, Olivia Palermo or Chloe Moretz. The event took place on 7th of September and the Cartier store located on 767 5th Avenue was opened after a 2.5 year renovation. The store has 4 floors filled with the most beautiful jewelry in the most luxurious interior. The store even has own private salons, where you can privately look at their beautiful pieces and there is even a rooftop in the 6th floor of the building. I arrived to the event around 7.30pm wearing a special made gown by a Czech designer Beata Rajska, who I thank for. I think the dress is more than beautiful, modern yet sophisticated, decent yet catching attention. I got so many compliments on the dress and I am more than proud to be promoting a Czech designer at this event. The first part of the event took place in the actual store, where you could walk through the whole Mansion, take look at the jewerly and get a drink and something to eat at their food stations and bars. Around 9.30pm the event was moved to a building on the opposite side of the street. That was where the afterparty took place. There were DJs, there were drinks and there was delicious food. The biggest surprise was a live Ellie Goulding performance. The whole event was a true experience and I hope you will enjoy the photos as much as I enjoyed the visit. And don't forget to tell me how you liked my dress! 

Kdo VOGUEHAUS zná a sleduje ví, že články o akcích nedělám. Za prvné mi to nepřijde moc zajímavé a za druhé jsem takové články dělala v minulosti a moc Vás nezajímali. Dneska jsem se ale rozhodla udělat malou vyjímku, protože akce, které jsem se tady v New Yorku zúčastnila byla opravdu vyjímečná - nestává se totiž moc často, že byste dostali pozvánku na červený koberec, stejně jako například Chloe Moretz, Olivia Palermo a nebo Katie Holmes. 7.září se na 5th Avenue slavnostně otvíral Cartier Mansion a právě o otevření bych Vám dneska chtěla říct víc. Obchod na 5. Avenue se teď otvíral po 2.5 leté rekonstrukci. Obchod má celkem 4 patra, kde si můžete prohlédnout to nejlepší z tvorby Cartier. Obchod má několik privátních salonků, kde si můžete v soukromí vyzkoušet, co chcete a po čem toužíte. Budova má i vlastní rooftop, ale na ten se za "normálních okolností" bohužel nedostanete. Na event jsem dorazila kolem 19.30. Jela jsem přímo z letiště, byla unavená po letu, ale věděla jsem, že event bude nezapomenutelný. Na sebe jsem zvolila šaty z dílny Beaty Rajské, které bych tímto chtěla poděkovat. Šaty mi zrealizovala během neuvěřitelných pár dní. Myslím, že jsem nemohla zvolit lépe - šaty jsou elegantní, ale zároveň moderní, jedoduché, ale zaujmou. Navíc jsem byla pyšná, že můžu reprezontovat českou módu. Akce začínala přímo v butiku, kde jste si všechny patra mohli projít, podívat se na šperky a také si dát drink a něco malého k jídlu. Otevřený byl právě i rooftop, kde byl i taneční parket. Večer se pak akce přesunula do budovy naproti, kde byla afterparty - samozřejmě nechyběl DJ, drinky a vynikající jídlo. Největším překvapením byla performace Ellie Goulding, která byla skvělá. Celý večer byl nezapomenutelným zážitkem. Opravdu jsem si ho užila a doufám, že Vy si užijete i článek z něho. A zároveň mi můžete napsat, jak se Vám líbí šaty, které jsem měla na sobě :)

647826997SV00021_The_Cartie
647826997BG00310_The_Cartie 647826997BG00308_The_Cartie 647826997NC00044_The_Cartie 647826997NC00145_The_Cartie 647826997BG00196_The_Cartie DSC_0604 (1) 647826997BG00309_The_Cartie 647826997SV00029_The_Cartie 647826997NC00069_The_Cartie 647826997BG00176_The_Cartie 647826997BG00177_The_Cartie 647826997BG00062_The_Cartie 647826997BG00268_The_Cartie

OUTFIT DETAILS

Zara clutch 
Steve Madden heels 
Michael Kors jewelry

Special thanks to Cartier


SHARE:

30 comments

  1. krasne saty, vyzeras perfektne :)

    ReplyDelete
  2. Gratuluju, Baru, je to neuvěřitelný a ty jsi hvězda :)

    ReplyDelete
  3. Baru, nádhera. Je neuvěřitelné, kam jsi se s blogem dostala!

    a grauluji k umístění v žebříčku Forbes!

    LIBOVO FOODBLOG

    ReplyDelete
  4. To je úžasný Baru! A moc ti to sluší :).

    ReplyDelete
  5. Vypadas vazne neskutecne, jses tak perfektni! Jinak gratuluju a vidim a doufam, ze sis vecer uzila, vypada to uplne tak! je neuveritelny, kde uz s blogem ses, a to z nejakyho ,,zatracenyho" ceska!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  6. Wow! Amazing photos and you're such a show stopper! Breathtaking dress!

    https://lartoffashion.com/5-for-friday-6/

    ReplyDelete
  7. What a beautiful dress.

    Liv

    www.livforstyle.net

    ReplyDelete
  8. krasne saty! slusi ti to:)

    www.bridgeofmemories.co.uk

    ReplyDelete
  9. Tak to je úžasný a ty šaty jsou dokonelé! :-)

    ReplyDelete
  10. Ahoj Baru, celá akce vypadá vážně úchvatně. Jak na tebe společnost přišla? To je vážně skvělý, když si z českých blogerek vybrali zrovna tebe. Byly tam i jiné blogerky? Jo a jeden tip - vím, že vzhledem ke školám, kde jsi studovala, nebyla čeština na prvním místě, ale dej si pozor na slovo výjimka, píšeš ho špatně, tak pozor příště. Jinak přeji další úspěchy v blogovani :)

    ReplyDelete
  11. Tie šaty sú nádherné a úplne v nich žiariš! Veľmi dobrá voľba!

    ReplyDelete
  12. Je skvělé, že jsi zvolila šaty z Česka, za to palce nahoru a ještě ke všemu jsou moc krásné :) A gratuluji, snad sis to pořádně užila!

    ReplyDelete
  13. Such a beautiful dress. So lucky that you get to work with Cartier!


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.




    .

    ReplyDelete
  14. tie šaty ti neskutočne svedčia, veľmi rada na tebe vidím také živé farby :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  15. To muselo být úžasné! A šaty jsou nádherné, vypadala jsi skvělě! xx

    http://marketafrank.com/

    ReplyDelete
  16. Mne sa tie šaty neskutočne páčia, vyzerajú nádherne, farba ti veľmi pristane, proste celkovo to vyzerá brutááálne :) nádhera.

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Uzasne a nadherne ! Gratuluju ! Tu a tam te sleduji skoro od zacatku tveho blogu a je uzasne videt jak moc se tvuj styl zmenil a vytribil a jak daleko jsi se diky sve "drine" na blogu dostala , a to i pres ruzne hatery z Cech... Doufam, ze tech alci bude pribyvat a Cechy konecne budou mit svetovou blogerku.

    ReplyDelete
  18. Sounds like an amazing thing to take part in- congrats! Lovely pictures and beautiful dress too!
    Holly x
    The Twins' Wardrobe

    ReplyDelete
  19. I just love your dress! It's stunning! And I would love being there to see Olivia Palermo and Chloe Moretz ;) xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2016/09/italy-diary-part-ii-cinque-terre.html

    ReplyDelete
  20. Woow, amazing dress! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Tak to je mega skvěle celé no ja nemám slov…

    ReplyDelete
  22. Jo a je pravda, že články z eventu me nebaví, ale to tak všeobecně :))

    ReplyDelete
  23. Wow such a beautiful dress!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Wow, you look marvellous :) Greetings from Germany!

    Http://www.redchillilounge.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig