Thursday, September 15, 2016

NEW YORK DIARY

New_York-Top_of_The_Rock-Gary_Pepper-3-950x634@2x

I am in New York for a couple of days now and I have a lot to share with you! Today I would like to show you some random shots I took during my visit of NYC and also tell you what we did in the first couple of days of our trip! As you know we arrived on September, 7th and directly went to the Cartier event. I won't lie to you - I was really exhausted after 15 hours of traveling and no sleep. However I feel really honored to get an invitation to such an exclusive event, by my favourite brand. The event was really amazing and definitely something I will never forget. The next day we had a bad jet lag, because even though we were really tired, we slept only a few hours. That's why we decided to walk a little bit in the neighborhood - we went to some stores on 5th, to the Madison Avenue and Herald Square. That day I also bought my Gucci slippers, which I didn't take off since! On the next day we went to Top of the Rock. It was really hot and sunny and we didn't feel like doing much. After the visit of the Rockefeller Centre, we went to Lexington Avenue and ended up in a Tommy Bahama restaurant on the 5th Avenue. On Saturday there was a Labour Day sale at some stores, so we stay in Midtown, went to Macy's and some other stores to check what they have to offer. We also went to Grand Central Station, Bryant Park and the Library! Of course, we also couldn't miss the opportunity to go to Ladurée and get a little sweet something there! I also had some shows, shootings and events in between, so I was really busy the whole week - but let's talk about that in the next post..

V New Yorku jsem teď už skoro týden a proto jsem se rozhodla Vám ukázat pár random fotek, které jsem tady nafotila a zároveň Vám říct něco o tom, co jsme tady dělali a viděli. Jak už asi víte z článku o Cartierovi, do New Yorku jsme přilétli 7.září. Z letiště jsme hned jeli na event. Musím říct, že po 15 hodinové cestě a prakticky žádném spánku jsem byla vyčerpaná. Podmínky nebyly ideální - na make-up jsem měla 10 minut na letišti, převlékala jsem v taxíku a ještě jsme musely 2 bloky dojít na podpatcích. Event byl ale nezapomenulným zážitkem a přestože podmínky nebyly ideální, moc jsem si ho užila. Druhý den jsme byli ještě unavní z letu i akce - proto jsme zůstali v okolí hotelu, šli se podívat na 5th Avenue, Herald Square a Madison Avenue. První den jsem si pořídila i nové Gucci slippers. Ty jsem z nohou pak už prakticky nesundala. Jsou opravdu poholdné a líbí se mi i stylově. Další den jsme dopoledne vyrazili do Rockefellerova Centra na Top of The Rock. Tam jsme byli pár hodin a odpoledne jsme se prošli po Lexington Avenue a také zašli na večeři do restaurace Tommy Bahama na 5th Avenue. V sobotu mělo pár obchodů výprodej kvůli Labour Day, takže jsme se byli podívat v Macy's a Bloomingdales. Zašli jsme i do Grand Central Station, do Bryant Parku a do městské knihovny! Nevynechali jsme ani moje oblíbené Ladurée. Já jsem kromě jiného ještě běhala na přehlídky a eventy - ale o tom zase až příště!

DSC_0329
DSC_0478 DSC_0898 P1010028 DSC_0509-2 P1010153-2 P1010093 P1010080
P1010107 New_York-Top_of_The_Rock-Gary_Pepper-6-950x1424@2x DSC_0446 DSC_0527 P1010037 DSC_0516 P1010085
P1010071 DSC_0530 P1010155 P1010092

Pictures shot with Olympus PEN


SHARE:

16 comments

  1. Krasa, NY je misto kam bych se z celyho sveta chtela podivat nejvic, tak doufam ze to vyjde, vidim ze to pro tebe byl krasnej cas a ja jsem uprimne za tebe rada, fotky jsou jako vzdy neskutecny!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  2. Beautiful and dreamy photos!

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  3. So beautiful photos! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Fotky sú neskutočné a teším sa na ďalší článok z NY! ♥

    ReplyDelete
  5. Wow!
    Beautiful pictures.

    Franzi

    http://www.thefashionbalance.com

    ReplyDelete
  6. Ty jo, no stihla jsi toho hodně, za tak krátkou dobu! :)

    ReplyDelete
  7. To su krasne fotky! S kym si tam? :)

    ReplyDelete
  8. Nádherné fotky! Dúfam, že sa mi čoskoro NY podarí navštíviť :)

    ReplyDelete
  9. Boží fotky!! Těším se na další!!:)))

    ReplyDelete
  10. I followed you on Instagram and I saw all of your amazing photos from NY :)
    These Gucci shoes are amazing!

    Giada
    Glam Observer

    ReplyDelete
  11. I've been to events at other places, but this was my first time in here. Great place. Food at venues in San Francisco was good and seating was very comfortable. Also, very good view from where I sat. This is such a cool venue and the atmosphere was equally amazing.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig