Tuesday, October 11, 2016

PARIS DIARY

DSC_0313-3

I already showed you some of my outfits, which I wore in Paris, so today I would like to show you some of the random shots I took during my stay and also tell you something more about my stay at the Le Cinq Codet, a Parisian luxury hotel. Before I tell you all my experiences there, let me tell you a story of what happened to me a couple of days ago. I was in the train, as usual, putting my SD card in, and was about to edit my pictures and write a post. That's how I kill time on the way. So I put the card in and nothing showed. Tried again. Nothing. I said to myself that there was probably something wrong with my computer, so in the evening I tried again on my boyfriend's laptop - and NOTHING! Luckily I found an IT expert, who was able to save all my images - can you imagine how sad it would be not to share those with you guys?! So I am really happy and lucky to be able to tell you everything about my Parisian stay here!

Z Paříže jsem Vám už ukazovala několik outftiů, co jsem tam měla na sobě. Dneska bych Vám tedy chtěla ukázata zase něco jiného - a to random fotky, které jsem tam během těch 6 dní nafotila. V článku se budtete moct dozvědět něco málo o našem pobytu v hotelu Le Cinq Codet, o tom, co jsme v Paříži všechno viděly a kde jsme všude byly. Ještě ale než se Vám o tom všem rozepíšu, bychh Vám chtěla říct, co se mi před pár dny stalo a že vlastně tenhle článek, a ani další z Paříže vůbec nemusely být. Byla jsem na ceště ve vlaku, z Prahy do Drážďán. Ve vlaku se vždycky snažím zabít čas něčím smysluplným, a tak v něm většinou píšu články a upravuji fotky. Tak jsem chtěla udělat i ve čtvtrtek - vložila jsem SD kartu a nic. Znovu a znovu nic. Tak jsem si řekla, že je to asi počítačem a že to večer zkusím u přítele. U něho to samé. Naštěstí se mi podařilo nají IT experta, který mi fotky zachránil, takže jsem moc šťastná, že tenhle článek vůbec s Vámi mohu sdílet!

la-banquette-style-yacht-en-cuir-clair_5327239 DSC_0833-4
le-salon-de-l-hotel-cinq-codet-et-son-mobilier-design_5327245 AGENCE-NUEL_LE-5-CODET_TRILLARD-95-2 DSC_0827
DSC_0843
DSC_0745

As I mentioned in the first part, we got the chance to stay at the luxury 5 star hotel Le Cinq Codet. The hotel is located near the Invalides and the Eiffel Tower, in the 7th arr. The modern hotel offers 67 rooms, a restaurant, gym and a whirlpool. We stayed at the Deluxe room, which was really surprising - it had 2 floors! On the ground floor there was a bathroom, restroom, the wardrobe and the living room. Then if you came the stairs up, you were able to find the bedroom with a bathtub. This was really one of the most interesting rooms I've eve stayed at. We also got to try their restaurant, which was a real experience. Also they offer their Ladurée deserts - how amazing is that?? I don't think I need to ask for more? The hotel had a great location, service, delicious food and everything you need to enjoy your stay. It's easy to reach a lot of sights, restaurants and shops from the hotel. And if you want to know where we went, let the pictures speak!

Jak jsem už psala v první části, ubytované jsme byly v luxusním, 5 hvězdičkovém hotelu Le Cinq Codet. Hotel leží v 7.okresku, je jen pár kroků od Invalidovny a pár minut pěší chůzí od Eiffelovky. Hotel nabízí 67 suites a pokojů, hotelovou restauraci s barem, posilovnu a výřivku. My jsme měli Deluxe Room, který byl jedním z nejzajímavějších pokojů, ve kterém jsem kdy byla. Pokoj měl totiž 2 patra - v přízemí se nacházela koupela, toaleta, skříň a obývací pokoj. O patro výš byla pak ložnice a vana. Pokoj byl moderně a chytře zařízený. Měly jsme i možnost vyzkoušet hotelovou restauraci, která byla nikající. Kromě salátů, ryb, masa a rýže v menu najdete i dezerty od Ladurée - což pro mě, Ladurée milovníka, bylo opravdu milé překvapení. Hotel celkově bych mohla jen doproručit - personál byl milý, hotel čistý a měli jste v něm všechno, co ke štěstí potřebujere. Vyhovoval nám i centrální polohou - pěšky se dalo dají na hodně památek, na nákupy i do restauarací. A kde jsme všude byly? To Vám prozradí fotky níže!

DSC_0165 DSC_0816-3 DSC_0194
DSC_0170 21852919498_60b0c761dc_o
P1010077
DSC_0273-3
IMG_2834 DSC_0005-2

In collaboration with Le Cinq Codet

SHARE:

13 comments

  1. You take the most beautiful pictures ever :D

    ReplyDelete
  2. Fotky sú perfektné, hlavne tá posledná, dobre, že sa ti podarilo zachrániť ich, lebo by ich bola naozaj škoda nezdieľať :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Tak fotky jsou jako vzdy bozi, v Parizi sis to urcite moc uzila a to jidloooo, mmmmh, hned bych si dala makronky! Hotel taky vypada famozne a Pariz sama o sobe je tak i tak krasna, takze nemam co dodat!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. Nádhera. Až se mi po Paříži zastesklo. Myslím, že si mě právě navnadila si tam zase jednou udělat výlet:)
    ...Instantní krása...

    ReplyDelete
  5. Krásný fotky <3

    Www.italianfashionpasta.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Ja absolútne nechápem ! Máš dokonalé fotografie, dokonalý blog <3 ZAMILOVALA som sa :) Si obrovskou motiváciou v tom, aby som sa v blogovaní nevzdávala a pokračovala ďalej :) <3 Úžas

    ReplyDelete
  7. So jealous of that marmont. Looks like a lovely time!


    www.kristenskouture.com | luxury. fashion. lifestyle.



    .

    ReplyDelete
  8. tá teraska je úplne čarovná, wow :) inak krásne fotky, do Paríža sa chystám aj ja a už sa neviem dočkať :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  9. Amazing photos!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Dreaming away by seeing these wonderful pictures!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig