Monday, October 17, 2016

PARIS FASHION WEEK ROUND UP

92223726

It's been a couple of days back when I attended the Fashion Week in Paris. Because I haven't really shown you anything from the PFW (besides my outfits), today I would like to show you a little bit more from it in this round-up post. Shows, outfits, shootings, presentations. Anything and everything I experienced in Paris you'll find here and I hope you'll enjoy it! Fashion Weeks are always crazy and full of schedules, meetings and places, where you have to be, however to me it's like a dream come true! In Paris I saw some of the new Cartier collection, which was one of the most beautiful presentations I've even seen! I also fell in love with their new LOVE bracelets, which in my opinion look more feminine now - so I think it's time to get one! I also fell in love with their bags. If you know me well, then you know that I tend to buy more neutral colours when it comes to bags, but I really think that their yellow one looks super-cute! Besides that I got the chance to see two amazing shows - Elie Saab and Valentino. So here's everything that I experienced in pictures!

Pažížšký Fashion Week sice už skončil, ale kromě outfitů jsem Vám o něm nic neříkala - proto jsem se rozhodla dneska napsat takový round-up post a v něm shrnout, co jsem všechno během něho dělala a na jakých přehlídkách a prezentacích jsem se byla podívat. Fashion Weeky jsou vždycky plné meetingů, focení a termínů. Ikdyž je náročné stihnout všechno, pro mě je to jako dream-come-true. Tentokrát jsem měla tu čest se podívat jako jedna z prvních na novou kolekci značky Cartier. Byla to jedna z nejkrásnějších prezentací, na které jsem kdy byla. Zamilovala jsem se do nového LOVE bracelet. Kromě mě zná, ví, že LOVE bracelet miluju a je na jedné z prvních příček mého wishlistu. Musím říct, že tenhle nový je užší a jemnější, takže si myslím, že na mě by seděl perfektně. Kromě náramku jsem byla i překvapená z kabelek Cartier. Nikdy jsem po barevných kabelkách nijak netoužila, ale po prezentaci jsem začala uvažovat právě o jedné z nich. Líbí se mi v žluté, ale zatím si nejsem jistá, jestli bych jí unosila. Kromě prezentace jsem měla tu čest podívat se i na 2 přehlídky - a to Elie Saab a Valentino. Obě byly opravdovým zážitkem. Celý Fashion Week jsem si opravdu užila, no a tady jsou všechny zážitky z něho ve fotkách!

92223711 92223725 92223720
92223727
DSC_0783
DSC_0810 DSC_0767 DSC_0772
92684052
saab120762.jpgCollage_FotorKK 92683851 Collage_Fotor 92703233 670880933RH00134_Valentino_
DSC_0272

SHARE:

11 comments

  1. Gorgeous!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Oh my, so much fashion inspo in these photos! Thank you for sharing your PFW with us!

    https://lartoffashion.com/howtobehappy/

    ReplyDelete
  3. Dokonalé outfity! Najviac sa mi páči tá čierna sukňa s kvetmi, veľmi ti to pristalo! :)

    http://www.thestylemon.com/

    ReplyDelete
  4. Amazing pics B! <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactroy.com

    ReplyDelete
  5. Tak outfity, prezentaci i show vypadaji skvele a ty sis to urcite neskutecne uzila! Ja jsem teda byla na Fashion Week jen v Praze a Brne a i kdyz to oboji byl velkej zazitek, tak to oproti tomuhle urcite nic nebylo a ty prehlidky tak i tak ne! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  6. So gorgeous!

    thedaydreamings.blogspot.de

    ReplyDelete
  7. Super chic as usual!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  8. So many cute looks! My personal fav is the one with the military jacket and Gucci marmont!



    www.kristenskouture.com | luxury. fashion. lifestyle.






    .

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig