Friday, November 4, 2016

STAYING WARM

barbora_berlin_02.nov_2016_getty-8 (Copy)

The last couple of days the temperatures dropped down and it got really, really cold. On days like these I would like to stay in my bed, cuddled up in a blanket and watch movies the whole day. Unfortunately, not all days are made up for chilling and you simply have to go outside. In my closet I was really missing a jacket, which would be warm enough, but stylish at the same time. This season I decided to get a classical piece for the cod days - the neverolding, classical military parka by Woolrich - a piece, which is worth investing in and which will stay ini your closet for a long, long time. I have tried several parkas over the years and I really feel like this is the perfect one - it’s warm and thicker, however the jacket has shape and has a shape, which I love. I think I don’t have to say that the material is soft and nice. Overall I think I got a really statement piece. I have paired the parka with a pair of skin y jeans and a turtle neck. I went for studded ankle boots and my Saint Laurent bag. I think this is a classy, yet casual way to wear the jacket. Of course I also had to get a coffee and put my sunnies on! So how do you like the jacket? 

V posledních dnech se ochladilo. Mám pocit, že je venku opravdu zima, pořád prší a stmívá se až moc brzy. Nejradši bych zalezla do postele, zachumlala se do deky a celý den se dívala na počasí. Nevím, jestli to tak mám jenom já, ale když je taková zima, tak se mi nechce nic dělat.Bohužel každý máme své povinnosti a musíme, ať už chceme, nebo nechceme, jít ven. Pro chladná ráno a chladné dny celkově mi v šatníku chyběla teplá bunda/parka/kabát. Ve skříni mám kabátů opravu dost, ale nemám žádný, pod který bych si nemusela brát tlustý kabát, abych neumrzla. Už pár sezon jsem hledala parku, která by si mi líbila střihem, barvou i délkou. Dlouho jsem nemohla na žádnou narazit - a tak jsem se rozhodla si pořídit nějakou, která je kvalitní a která mě za jednu sezonu neomrzí. Rozhodla jsem se pro značku Woolrich, která dělá, alespoň podle mě, jedny z nejkavlitnějších parek. Se svojí novou jsem víc jak spokojená - přijde mi skvělá střihem, barvou, délkou i materiálem. Navíc je teplá, ale zároveň má tvar - takže v ní nevypadáte jak neforemná koule. Parku jsem zkombinovala s oblíbeným rolákem, rotrhanými džínami a kotníkovými kozačkami. Přidala jsem ještě kabelku Saint Laurent a zlaté doplňky. Při focení jsem se zahřívala teplým čajem a samozřejmě bych nevyrazila bez slunečních brýlí! Tak doufám, že se Vám look líbí! Co Vy a parky? Jaký na ně máte názor?


barbora_berlin_02.nov_2016_getty-5 (Copy)
barbora_berlin_02.nov_2016_getty-7 (Copy) barbora_berlin_02.nov_2016_getty-14 (Copy)
barbora_berlin_02.nov_2016_getty-1 (Copy)
barbora_berlin_02.nov_2016_getty-4 (Copy) barbora_berlin_02.nov_2016_getty-9 (Copy) barbora_berlin_02.nov_2016_getty-10 (Copy) barbora_berlin_02.nov_2016_getty-15 (Copy)
barbora_berlin_02.nov_2016_getty-13 (Copy)

pictures by The Styleograph

OUTFIT DETAILS

Woolrich parka (here)
Proenza Schouler turtle neck (similar)
Topshop jeans (similar)
Givenchy boots (here)
Saint Laurent bag (here)
Marc Jacobs watch (similar)
Celine sunglasses (similar)


SHOP MY LOOK




SHARE:

3 comments

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig