Tuesday, January 3, 2017

FASHION RESOLUTIONS

Coltorti

Maison Martin Margiela blazer (on sale!) / Valentino heels (on sale!) / Miu Miu bag (on sale!) / Valentino turtle neck (on sale!) / Valentino bracelet (on sale!) / Saint Laurent jeans / Saint Laurent coat / Prada card holder

There are a lot of things that belong to a New Year - like celebrating, spending time with your closest ones, a little bit of drinking, but also the New Year's resolutions. I am not a person, who would be giving itself some resolutions. In my opinion if you want to make a change, you don't need New Year for that. However I always try to set up a couple of goals that I would like to reach that year. Not only it's a good way to motivate myself, but also I feel really good if I accomplish it. My goals are mostly regarding my career, but of course there are some fashion related goals, which I would like to share with you today!

K Novému roku patří hned několik věcí - silvestr, oslavy, popíjení s přáteli, novoroční přání a také novoroční předsevzetí. Nejsem ten typ člověka, co by Nový Rok bral jako start a chtěl něco změnit. Polde mě, když chcete něco změnit, nepotřebujete k tomu Nový Rok. Každý rok si tedy místo předsevzetí dávám cíle, kterých bych v daném roce chtěla dosáhnout. Většinou se jedná o mou kariéru, se kterou je ale i spojená móda - no a právě moje módní předsevzetí bych Vám chtěla představit dnes..


cotltorti2

Saint Laurent cape (on sale!) / Gionvito Rossi heels (on sale!) / Saint Laurent jeans / Saint Laurent wallet / Valentino bag / Valentino dress (on sale!) / Alexander McQueen bracelet (on sale!) / Valentino bracelet (on sale!) / Saint Laurent blazer (on sale!) / Prada belt / Miu Miu holder (on sale!)

- Invest!: I always thought that investing into clothes doesn't really make sense. I always wore non-expensive brands, like Zara or Topshop, and just added a good pair of shoes and a high-quality bag. This year I got some "high street" clothes as well and I have to say that I had to change my opinion. I think that investing into classical key pieces makes sense and that's what I would like to do this year. Buy a really good looking black blazer, a leather jacket, which looks and fits amazing and some nice sweaters, warm and soft. In the end those are the pieces that I am wearing all the time, so I think it's about time to get some key pieces, which I will have in my wardrobe for years. One of my favourite shopping destinations is Coltorti Boutique, so I think I might buy some pieces from their After Christmas sale, because you can find a lot of nice pieces for a really good price!

- Experiment!: During Milan and Paris Fashion Week last year I got to wear some outfits, which you seemed to love! I always thought that prints and colours aren't my thing, but sometimes you need to step out of your comfort zone and wear something different. This year I would like to do that way often and I hope you'll enjoy that!

- Don't blindly follow trends!: Sometimes I get the feeling that I am a fashion blogger and that's why I need to present all the trends, which are in right now. No. I don't. Just because everyone else is wearing it, doesn't mean that I have to wear it too and that it fits my style. 

- Treat yourself!: Even tough I get, in your opinion, a lot of clothes, shoes and everything, most of the time I really think about the piece when purchasing it. This year I would like to treat myself a little bit more, because I work 365 days a year and I think I deserve it!

- Investovat!: Vždycky jsem byla toho názoru, že investovat do oblečení je nesmysl. Vždycky jsem nosila, většinou, známé, dostupné značky jako je Zara nebo Topshop, a ty doplnila dražšími botami a dolpňky. Tento rok mi ale do šatníku přibylo i několik designérských kousků a musím říct, že jsem změnila názor. Nepijde mi hloupé investovat do klasických kousků, jako kvalitního saka, dobře padnoucí kožené bundě nebo teplých, kašmírových svetrů. Tento rok bych si chtěla pořídit právě i "key pieces", které nosím skoro pořád a které mi v šatníků pár let zůstanou.

- Experimentovat!: Minulý rok jsem během Milánského a Pařížského Fashion Weeku měla na sobě pár outfitů, které "trochu vybočovaly z řady" a které byly tak trochu jiné. Tento rok bych chtěla takových outfitů nosit více a doufám, že Vám se budou líbit!

- Slepě nenásledovat trendy!: Někdy mám pocit, že jsem módní bloggerka a proto Vám muísm prezentovat všechno, co je in a trendy a co právě letí. Ne. To, že mně móda baví, neznamená, že musím nosit něco, co mi až tak úplně nesedne jenom proto, že to nosí všichni ostatní....

- Odměňovat se!: Vím, že mnoho z Vás si myslí, že se "odměňuji" opravud dost, protože mi do šatníku ročně pčřibyde několik designérských kousků. Pravdou je, že nad každým kouskem uvažuji a přemýšlím a nekupuji si slepě věci, jenom proto, že můžu. Pracuji 365 dní v roce, na dovolených, při zkouškových, prostě vždycky a to si odměnu zaslouží.



Coltorti3

Each x Other blazer (on sale!) / Saint Laurent bag / Saint Laurent pants (on sale!) / Aquazzura heels (on sale!) / Miu Miu bag / Fendi bracelet (on sale!) / Stella McCartney key chain (on sale!) Sacai turtleneck / Saint Laurent leather jacket / Prada belt / Prada bag

So I hope you liked this post and definitely let me know in the comments if you have any fashion resolutions, or any other resolutions in general, because I would like to know!

Tak doufám, že se Vám post líbil. Pokud máte i Vy nějaká "módní předsevzetí", a nebo jakákoliv jiná, buudu ráda, když se o ně se mnou podělíte v komentářích!

All items available here
All sale items available here


SHARE:

10 comments

  1. Very nice items, especially the camel coat! I totally agree with you to invest more in high street items. It's one of my fashion goals too this year!

    ReplyDelete
  2. I love all the collages that you made (that perfect Saint Laurent blazer <3) and I can relate to the fashion resolutions that you made. I really want to invest in better quality pieces as well, last year I shopped too many clothes that I only wore once or not at all. It's such a waste and especially when it was an item from example Primark. I'm ashamed of myself that I supported that cheap/nasty industry where the people who make the clothes are treated to bad, and I didn't even wear that item once... So this year it will be different! Better quality, better choices and hopefully more classy looking outfit ;) Happy new year!

    ReplyDelete
  3. Great selection! ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Da sind ja soooo viele tolle Teile in deiner Wishlist :-*

    viele liebe Grüße
    Melanie / www.goldzeitblog.blogspot.de

    ReplyDelete
  5. Ja mám tiež nejaké tie módne predsavzatia..Hlavne by som chcela byť viac odvážna.. Môj štýl je síce taký trošku elegantný, niekedy si vezmem aj tenisky a tak..ale mám pocit, že mám v šatníku príliš veľa "obyčajných" kúskov. U teba som zvyknutá, že sa takto "jednoducho" obliekaš, ale máš plno krásnych kabeliek, ktoré to nejako vyvážia, topánky, klobúky, prostredie.. Ja by som veľmi rada začala nosiť aj niečo odvážnejšieho, čo by sa trochu vybočilo z komfortnej zóny. S časťou o investovaní s tebou úplne súhlasím, pochopila som t už aj ja.. Sem tam si už aj ja doprajem veci v lepšej kvalite a v poslednom čase veľmi pozerám z čoho je vec vyrobená..A keď si tú vec doprajem a nosím ju, tak sa cítim proste super..že som investovala do kvalitnejšej veci. Nemám síce na také drahé kúsky..ale je skvelé, že si to mžeš dopriať. Včera som pokukovala po Valentino topánkach, boli v zľave a i tak pre mňa dosť drahé...ale mám cieľ, že si ich určite budúci rok kúpim :) rovnako ako nejakú dizajnérsku kabelku.. :)
    Pekný nový rok a prajem veľa inšpirácie, lebo ja tvoj blog milujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. hlavne kabáty a bundičky vyzerajú super :) odmeň sa všetkým za čím ti srdce piští! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  7. Super outfity, krasny kombinace a skvely kousky! Z toho ani nevis co si mas vybrat! Me ale stejne nejvic oslovili Valentino lodicky z prvni kolaze... ;)
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  8. Thanks for the inspiration! Loooove all the looks <33

    Love, Tschok
    www.thedetsornfactory.com

    ReplyDelete
  9. Ty kabelky jsou nádherná, hlavně ta Miu Miu :)
    www.veronikaisa.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig