Thursday, January 26, 2017

WIINTER ESSENTIALS

DSC_0118-2

Everyone has some pieces, which are his or hers essentials for a specific season. Mine are kind-of changing with the seasons. I feel like my style is still developing - for example a couple of years ago I was all about ankle boots and leather. What I wear now is long sweater dresses and overknees, because I simply feel like that's what fits me well. I feel like I could own every sweater dress there is and still won't be tired of it. A well-fitted coat is always a must for me. This one is one of more recent purchases, which I made at Zara. I got a gift card for Christmas and I decided to splurge myself a little bit  - and this coat was a part of my purchases. I have added my Chanel Flap Bag, which I, personally, consider one of my best and last-longing purchases ever. I also added my Chanel brooch, which is definitely my favourite this season. I really think that this outfit is 100% my style, from head to toe. What do you think about it? And have you got also some pieces, which are key for you this season?

Každý z nás máme pár kousků, na které nedáme dopustit. U mně se to každou sezonu tak trochu střídá. Myslím, že je to hlavně tím, že se můj styl ještě vyvíjí a že už nenosím to, co se mi líbilo před pár lety. Pamatuji si, že ještě před 2 lety bych se neobešla bez kotníkových kozačkek a křiváku. Kotníkové kozačky jsem vyměnila za kozačky nad kolena a křivák za dobře padnoucí kabát, který pro mě základem šatníku. Tenhle jsem si kupovala nedávno v Zaře. K Vánocům jsem do ní dostala dárkovou kartu a tak jsem se rozhodla si udělat menší radost. Pod kabát jsem přidala rolákové šaty, které naprosto miluji. Myslím, že bych je mohla vlatsnit snad v každé barvě a provedení a že by mě nepřestaly bavit. Chanelku beru nejen jako zimní klasiku, ale jako klasiku, která Vám vydrží celý život. Tak jak se Vám outfit líbí? A jak to máte Vy? Také máte nějaké oblíbené kousky?

DSC_0188-2
DSC_0162-2 DSC_0139-2
DSC_0196 (1)-3
DSC_0148 (1)-2
DSC_0181 (1)-2

OUTFIT DETAILS

All Saints sweater dress (here) - ON SALE!
Zara coat (similar)
Stuart Weitzman boots (similar)
Chanel bag (similar)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY LOOK




SHARE:

13 comments

  1. Ohh, outfit je dokonalý! Já ty tvé štíhlé nožky miluji.

    ReplyDelete
  2. Your coat and brooch are amazing, classy, timeless pieces!

    https://lartoffashion.com/the-dyson-supersonic/

    ReplyDelete
  3. So chic as always ;)

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ja som si tiež zamilovala čižmy nad kolená, sú super a dajú sa krásne kombinovať či k šatám, rifliam alebo sukniam. Ale rada nosím aj kotníkové čižmy.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Nádherný outfit! :) Také miluju kozačky nad kolena! :)
    Mr. Kev

    ReplyDelete
  6. Je, jako vzdy super clanek Baru! Strasne povedenej outfit a krasna kombinace. Me hlavne zaujali overknees a ta uzasna taska!!! ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  7. The pearl Chanel logo is this perfect touch!





    www.kristenskouture.com | luxury. fashion. luxury.





    .

    ReplyDelete
  8. I'm absolutely in love with brooch! Most interesting piece in this outfit for me.
    The Art of Outfits

    ReplyDelete
  9. Super look, ta broz Chanel je proste genialni!

    CITC

    ReplyDelete
  10. Superb outfit, so simple but styled to perfection and comfy!!! LOVE your boots and brooch! womens winter clothing

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig