Tuesday, February 7, 2017

FEBRUARY WISHLIST

Wishlist

SET sweater via Zalando (here) / Cartier watch (here) / Dior foundation (here) / Balmain blazer (here) / Topshop jeans (here) / "Capture Your Style" by Aimee Song (here) / Gucci bag (here) / Chloé boots (here) / Chanel earrings (here) / Michael Kors Iphone case (here) / Cartier bracelet (here)

The Fashion month is just around the corner, which means visiting amazing cities like Milano and Paris! And of course in those fashion cities it's hard to resist not to shop... I feel like I didn't spoil myself at all this year - my last purchase was in Dubai in December. As you probably know I am having my exams these days, so after I am done I am going to spoil myself with something... Here is what I am currently looking at and what's on my wishlist. What feels really surprising to me it's the fact that I am actually not craving so much for bags - instead I really want to purchase a Balmain blazer. I usually don't buy designer clothing, but I think it makes sense to invest into a key piece, which you'll have in your wardrobe for ages - and in my opinion a well-fitted blazer is one of those items! Also I am thinking about getting the Susanna booties by Chloé. These has been on my radar already some years ago, but I currently started to think about them again. I would go for a beige colour since I don't have any pair of beige booties in my closet. So here are some pieces, which are currently on my mind...

"Fashion month" je skoro za dveřmi a já se chystám, jako každý rok, navštívit fashion weeky. Tentokrát se chystám do Milána a Paříže, dvou metropolí módy. Jak asi víte, momentálně mám zkouškové a tak se do měst těším nejen na odpočinek, ale hlavně také i na to, že si tam vyberu něco malého pro sebe jako odměnu za focení přes den, chození na schůzky a učení se do pozdních hodin. Samotnou mě překvapuje, že momentálně netoužím po žádné kabelce tak moc, že bych si jí chtěla kupovat. Naopak už delší dobu přemýšlím od sakem od Balmaina, které mi přijde jako kvalitíní, nadčasový kousek, do kterého se vyplatí zainvestovat. Kromě saka mám vyhlídnuté i Susanna Boots od Chloé. Ty mně už zaujaly před několika lety a v poslední době jsem o kozačkách znovu začala uvažovat. Rozhodla jsem se pro béžovou verzi, která mi přijde nevšední a navíc skvěle rozbije moji sbírku černých kotníkových kozaček... Dneska mám pro Vás tedy, jako každý měsíc, výběr toho, co mně v obchodech zaujalo a co je i na mém wishlistu..

Wishlist1

Cartier necklace (here) / Topshop sweater (here) / Valentino bag (here) / Dior mascara (here) / Vogue book (here) / Gucci Iphone case (here) / H&M rings (here) / Wood Wood sweater (here) / Dior lipstick (here

Desktop2



Topshop sweater (here) / Gucci loafers (here) / Goals notebook (here) / Anna Field sweater (here) / Dior perfume (here) / Ray Ban sunglasses (here) / Louis Vuitton bag (here) / River Island jacket (here) / Dior eyeliner (here) / Dior powder (here) / Love You to the Moon and Back mug (here) / Cartier bracelet (here) / Dior lipstick (here) / Gucci belt (here)

SHARE:

7 comments

  1. Love all your pics! That Louis Vuitton Capucines Bag and the Balmain Blazer are on my wishlist as well! So classic and chic! I am excited to see your next purchase! :) Have a lovely day gorgeous! <3

    xx
    Verena

    www.my-philocaly.com

    ReplyDelete
  2. Great looks!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Je, skvely wishlist! Knizka od Amie ze songofstyle uz taky mam dlouho na mym wishlistu a urcite si ji brzo koupim! Jinak jsem zvedava, jaky kousky si nakonec poridis!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. O té knížce capture your style jsem slyšela, a hodně chvály. Také přemýšlím, že si ji koupím. A máš úžasné věci na wishlistu. :)
    Andrea Mokrejšová

    ReplyDelete
  5. That Balmain blazer is wonderful!

    ReplyDelete
  6. Pěkné kombinace v pudrových odstínech :)

    Proč módní a lifestylové časopisy nabízejí čtenářům jen inspiraci a aspirace? Přečti si můj článek: (link).

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig