Wednesday, March 8, 2017

PARISIAN MORNINGS

DSC_0366-2

Oh, Paris, how beautiful are you? There is nothing better than waking up early in Paris and going to the Eiffel Tower in the morning, before the crowds of tourists wake up. I have to say that I really enjoy the look when we're alone. Somehow the Eiffel Tower has more magic and beauty. Every time, when I am in Paris, I get myself once really early out of the bed just to enjoy the sunrise at the Trocadero. I also managed to shoot my outfit there for you! This time I went for an all black outfit - wearing a black turtle neck with a skirt and my overknees -, which I paired with a long camel blazer, just to add a little bit of colour into the outfit. I have added my new studded Lady Dior bag, which I love and I think it looks super cute! So how do you like the look?

Pokaždé, když jsem v Paříži, alespoň jednou vstanu brzy a zajdu na Trocadero si užít východ slunce. Paříž je pro mě srdcovou záležitostí a tak mi nevadí vstívat brzy, abych si užila výhled na Eiffelovku bez turistů. Vždycky zajdu na oblíbené Trocadero, odkud je podle mě ten nejlepší výhled na Eiffelovu věž. Tentokrát se mi u Eiffeloky povedlo vyfotit i outfit - na sebe jsem zvolila "all black" kombinaci sukně, roláku a vysokých kozaček. Outfit jsem doplnila delším béžovým sakem a novou kabelkou Lady Dior se cvočky. Podle mě vypadá super a outfit dělá mnohem zajímavější - co myslíte Vy? A jak se Vám líbí můj outfit?

DSC_0445-2 (1)
DSC_0453 1-2
DSC_0363-2 DSC_0460-2 DSC_0281-2

OUTFIT DETAILS

Proenza Schouler turtle neck (similar)
Zara skirt (similar)
Stuart Weitzman boots (here)
Dior bag (here)
H&M hat (similar)
Cartier bracelet (similar)

SHOP MY LOOK





SHARE:

17 comments

  1. Oh my!! Your bag is amazing!

    http://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Myslím, že to vyzerá super, páči sa mi najmä sukňa, ktorú si vždy skvele skombinovala. :) Kabát aj kabelka tomu dodali šmrnc :) ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. ahoj Báro, můžu se zeptat kdo tě fotí?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bohužel nemám žádného "fotografa", ale necestuji sama, takže vždycky fotím s tím, kdo je při ruce - to znamená rodina, přítel, kamarádka... Občas také spolupracuji s fotografy, ale to spíše vyjímečně :)

      Delete
    2. tak to je super, fotky jsou vždycky perfektní a profi! :-)

      Delete
  4. Gorgeous! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  5. Perfect <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Super outfit Baru! Moc se mi libi ta kabelka, byla jsem zvedava, jak ji zkombinujes a zase perfektni!!! Ty boty jsou ale taky naprosto bozi!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  7. Ten výhled na Eiffelovu věž je opravdu nádherny! Paříž jsem ještě nenavštívila, ale rozhodně se tam chystám :)!
    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. Ahoj Báro, sleduji tě už strašně dlouho. Už asi od počátku, když jsi začala s blogováním. Je vidět, že jsi na sobě makala a ušla pořádný kus cesty. Jsi ambicozní, krásná a moc ti držím palce.
    Chci se zeptat, jak to děláš, že jsi pořád tak čilá? Máš nějaký tip probudit se do hektického dne a makat? A jsi spíš ranní ptáče nebo noční sova? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc za tak krásný komentář! Já zůstávám motivovaná tím, že se čas od času za svou práci odměním - ale napomáhá tomu i fakt, že to, co dělám miluji a moc mě to baví. Doporučila bych se ale určitě něčím odměnit. Člověk je pak motivovaný a práce jde snáž. Jinak já jsem oboje - někdy pracuji do noci a pak si přispím, jindy vstávám už v 5.30, abych mohla jít fotit...

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig