Sunday, August 6, 2017

BROOKLYN BRIDGE

DSC_0634 1 111-3

The last time I showed you an outfit, which I shot at the Top of the Rock and today I have chosen another "special" location to shoot my outfit at - on the Brooklyn Bridge. We woke up pretty early in order to get these shots done. Brooklyn Bridge is a pretty busy place and even though we were there at 7am, there were many people running and cycling, so that's why I hope you will enjoy these shots. For my outfit, I chose a combination of high-waisted leather shorts and a white top. I have added a beige blazer, which I matched with my beige heels. To make the look a little more interesting, I have added my Gucci Marmont belt and my matching Gucci bag - I think this is a cute detail and make the outfit a little bit more special. I am, personally, not a big fan of shorts, because I think that the majority of the shorts is showing way too much. That's why I am wearing leather shorts a lot, which are longer and also not that tight. So how do you like the shots and my outfit?

V minulém postu jsem Vám ukazovala outfit, který jsem zvolila na Top of the Rock. Dneska mám pro Vás další outfit focený na jednom opravdu známém místě v NYC - a to na Brooklynském mostu. Na prostředí, kde outfit fotím, si nechávám záležet, a proto jsme se s přítelem rozhodli vstát v 6 ráno a vyfotit můj outfit právě tam. Ikdyž jsme tam byli opravdu brzo, i tak jsme museli zápasit s cyklisty a běžci (kdo na Brooklynském mostě již byl pochopí)... Jelikož bylo opravdu teplo, rozhodla jsem se obléct koženkové kraťasy, které jsem doplnila bílým topem. Kraťasy obecně moc v oblibě nemám, protože mi přijde, že většina šortek je moc uplá a ukazuje to, co by ukazovat neměla.. Proto jsem si oblíbila tyto volné, delší kraťasy, které mi přijdou šik a elegantní zároveň. Outfit jsem doplnila béžovým sakem, které jsem sladila s lodičkami Christian Loubutin. Look jsem oživila Gucci páskem a kabelkou ze stejné kolekce, což mi přjde jako krásný detail - co myslíte Vy? A jak se Vám fotky líbí?
DSC_0588-2
DSC_0642-2DSC_0584-2DSC_0662-2

OUTFIT DETAILS

Zara top (similar)
Missguided blazer (similar)
Zara shorts (similar)
Christian Louboutin heels (similar)
Gucci bag (here)
Gucci belt (here)
Celine sunglasses (similar)

SHOP MY LOOK
SHARE:

12 comments

  1. Ooh fashion goals! I love everything you're wearing, especially your pink coat! My favourite shade of pink lately!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Tak toto je ozaj prekrásny outfit! <3 Šla by k tomu aj sukňa ale so šortkami to vyzerá ešte lepšie! Nádherné fotky a Brooklynský most musí byť neodolateľný...
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  3. Perfectly styled minimalistic and such an elegant outfit!

    HTTPS://LARTOFFASHION.COM

    ReplyDelete
  4. Nadherny fotky, Brooklyn Bridge je urcite jedno z nejhezcich mist v NY, uzivej si tam! A skvelej outfit mimochodem. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  5. Takéto voľné kraťasy sú určite lepšie ako tie uple.. ja asi ani žiadne kraťasy momentálne nemám, radšej si dám suknu, ale nezaškodí nejaké vlastniť :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Perfect as always!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. To se mi strašně líbí, když sako končí v délce kraťasů nebo sukně.

    ReplyDelete
  8. Místo focení perfektní, oufit taky! Jen jde vidět, že tě z bot opravdu bolí nohy .... Ale jinak na jedničku!

    ReplyDelete
  9. wow moc krasna <33

    http://teresa-isa.blogspot.fi/2017/08/benalmadena-pueblo.html

    ReplyDelete
  10. Love your blazer outfit<3
    It looks super fashionable! xx

    https://www.oneirojewelry.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig