Monday, September 4, 2017

UPDATE: WEEKLY REVIEW #4

IMG-2187

Good morning everyone - I hope you are doing well! Today I have for you another weekly review, this time talking about our time in St. Thomas, what we did there and also where I am now, and what I am planning to do in the next weeks!

Dobré ráno všem! Doufám, že si užíváte neděle naplno! Dneska mám pro Vás další weekly review, tentokrát o tom, kde jsme poslední týden s přítelem byli, co jsme tam dělali a jaké další cesty mě te'd čekají!




IMG-2326 (1)



IMG-1727



Most worn

Since we spent a lot of time in the Caribbean, most of time I was wearing my baby blue dress from Topshop. I think it's a great dress, which you can combine with a lot of things and create a lot of outfit options. In St. Thomas the temperatures were really high, so most of the time I spent in my new swimsuit - it's a bikini in an one-shoulder style and with ruffles. I think it looks super-cute and it's a nice change to my pink swimsuit - what do you think?

Jelikož jsme byli stále v Karibiku, kdy teploty přesahovaly 35 stupňů, většinu času jsem strávila v plavkách. Moje klasické růžové jsem tentokrát vyměnila za černé, dvoudílné plavky na jedno rameno a s volánky. Přijde mi to jako skvělá alternativa k mým oblíbeným růžovým - co myslíte? Kromě toho jsem stále trávila většinu času v mých modrých šatech z Topshopu, které mi přijdou do takových teplot úplně ideální.

IMG-2203




Most wanted

At the moment, I am on the "hunt" for outfits for the fashion weeks, which I am planning to attend. Everything simple, edgy, yet unexpected is my style! Added to that, I am very excited for the "sweater-weather" and whole autumn - it's my favourite season and I cannot wait to wear chunky knits, over-the-knee boots, big coats and a lot of hats! Right now, I have a big bag crush - I completely fell in love with the Deauville bag by Chanel, which I would like to use for traveling. For now, I have my Neverfull by Louis Vuitton. however I am not really a fan of the print of the bag anymore - I don't think you can combine it nicely with everything, what's why it would be great to have an alternative!

Právě se připravuji na fashion weeky, takže už hledám věci, které bych si v Paříži mohla obléknout a začínám plánovat outfiy. Kromě jiného se nemůžu dočkat na svoje oblíbené roční období - podzim. Nemůžu se už dočkat na to, až budu moct zachumlat do velkých svetrů, obléknout si kozačky a nosit klobouky! Můj poslední "crush" je Deauville bag od Chanelu. Vím, že spousta z Vás má na kabelku "určitý" názor - mně se ale líbí a myslím si, že bude skvělou náhradou mé Neverfull od Louise Vuittona. Tu používám při cestování již čtvrtým rokem a ráda bych měla i jinou alternativu. Přemýšlím nad šedou, béžovou nebo černou verzí!

IMG-2382

IMG-1764

My week

As you know, we arrived to the US Virgin Islands the previous week and stayed there till this week. We chose as our "main island" the beautiful St. Thomas. Our home away from home was the Ritz-Carlton St. Thomas, which spoiled us and made us feel like we're at home. The hotel prepared for us a lovely agenda. We did not only get to know several islands, which are a part of the US Island Virgin Island, but also some islands, which belong to the British Virgin Islands, which was very new to us, very exciting and very beautiful - but about that in the next post! After our arrival back to Europe, I went to the amazing Dior Beauty event in the heart of Prague - the brand introduced their new "Miss Dior", which I already told you about in this post from Paris. As a big fan of Dior perfume, this event was really special to me. I also became a part of the #DiorLoveChain campaign, which you can learn about in this post on my Instagram! For every picture answering the question "And you, what would you do for love?!" with a #DiorLoveChain hashtag, the brand will donate 1$ do the We Charity to support young woman. I only the campaign was a great success, and I am more than happy, proud and honored to be a part of this!

Jak asi víte, předminulý týden jsme přiletěli na Americké panenské ostrovy. Jako náš "home away from home" jsme si vybrali ostrov St. Thomas, na kterém jsme byli ubytovaná v krásném Ritz-Carltonu St. Thomas. Hotel nám připravil krásný program, díky kterému jsme poznali nejen pár ostatních ostrovů, které k Americkým Panenským ostrovům patří, ale i pár ostrovů, které jsou součástí Britských Panenských Ostrovů - o tom ale v příštím článku přímo o naší poslední destinaci na dovolené! Po mém návratu jsem se hned vydala do Prahy, kde proběhla nádherná prezentace  Dior Beauty. Značka Dior přestavila jeho nový parfém Miss Dior - ten jsem mohla již jako z prvních "ochutnat" v Paříži. O parfému jsem Vám psala již v tomto postu (k dostání bude v obchodech od září). S Diorem mám teď opravdu blízký vztah. Byla jsem vybraná jako součást jejich #DiorLoveChain kampaně, kterou jste na Instagramu nemohli přehlédnout. Myslím, že se jedná o krásnou kampaň s krásnou myšlenkou - každý, kdo bude sdílet fotografii, která odpoví otázce "And you, what would you do for love?" a označíjí ji #DiorLoveChain, Dior věnuje 1$ na charitu We, která podpuruje zejména mladé dívky. Proto mě oprqvdu moc těší, že jsem mohla být součástí takévéto krásné kampaně!

FullSizeRender

IMG-1855



IMG-2232

My travels

As you know, we have been on the go for more than 3,5 weeks. For now, I am staying in the Czech Republic and Germany. Next week however, I am invited to a press trip to Milano, which I am super-excited about! I love the city and I can't wait to be back in Italy! I am also having a BIG bag crush now, so I hope I will be able to purchase it in the Italian capital of fashion!

Jak asi víte, na cestách jsme přítelem teď byli 3,5 týdne - proto teď chvíli budeme v ČR a Německu, kde potřebujeme zařídit pár věcí. Já se ale již příští týden chystám na pár dní do Milána, kam jsem pozvaná na press trip - Miláno mám moc ráda a už se nemůžu dočkat až budu zpátky v italské "Mecce" módy!


SHARE:

12 comments

  1. Looks like you had such a fun time at St. Thomas! Such beautiful pictures to prove it too!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Lovely! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. It looks like you had an amazing on the beach! Love your baby blue dress xxx
    http://fallingforablog.blogspot.com.es/2017/09/what-to-pack-for-weekend-trip.html

    ReplyDelete
  4. Everything looks absolutely charming and so dreamy!! Beautiful photo roundup!

    https://lartoffashion.com/style-granny-shoes/

    ReplyDelete
  5. Super clanek, to vypada zase jako krasnej tyden, tyhle clanky mam moc rada a jsem rada, ze si je zacala pravidelne delat. Vsechny fotky vypadaji uplne kouzelne, doufam ze sis ten cas uzila! Vsude ti to moc slusi.
    Sandra

    ReplyDelete
  6. prekrásne fotky, najmä tá prvá :) cestovanie muselo byť skvelé ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  7. Máš moc krásné fotky!

    https://michaela-cz.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  8. All your outfits are stunning!

    http://www.arabellawright.com/

    ReplyDelete
  9. Ten čas ale letí, ani sa nikdy nenazdám a už si tu znovu s dalsim weekly review :) ♥ zbožnujem tvoje fotky, su naozaj krásne a vždy take "premyslene" a keďže veľa cestuješ, tak asi ani emôžu byť iné len takéto krásne a inspirativne :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. I always love your weekly reviews!
    The pictures look great as always. I am already looking forward to your fashion week outfits.

    xx Julia

    http://www.talesofjules.com/

    ReplyDelete
  11. Thank you very much for sharing the weekly review for which I would like to appreciate you as it will deliver all about the entire week.
    Ashley Sewell | Dissertation writing services

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig