Monday, October 23, 2017

AND YOU, WHAT WOULD YOU DO FOR LOVE?

IMG_2145

"What would you do for love?". That's the big question Dior and Dior perfumes asked several influencers, actors and actresses, models, singers, artist and creative minds in their new world-wide campaign called #DiorLoveChain. I am more than honored that I got to work with the amazing Dior team and be sharing this personal message for the Czech Republic.

"Co bys udělal/a pro lásku?". Přesně tuhle otázku se módní dům Dior v rámci jejich mezinárodní kampaně #DiorLoveChain rozhodl položit několika desítkám herců, hereček, zpěvaček, modelek, umělců a influencerů. Pro Českou Republiku jsem měla já tu šanci se spojit se skvělým Dior Teamem a natočit toto video s velmi osobní odpovědí. 


WITH LOVE FOR LOVE


Love. When you hear this word you probably will think of someone very close to you, someone who you care about and someone you love more than anything. Every single one of us will probably think about somebody else. Just like the famous Beatles songs says "All you need is love", that's really all you need. That's why when I got asked "And you, what would you do for love? I didn't have to think twice about my answer.

"For love, what wouldn't I do?"

I think that everyone and anyone who loves somebody deeply, crazily and unconditionally will agree with me. Even though it's completely say this, love makes me feel inspired, love makes me happy and love gives me a warm feeling. So the question "What would you do for love?" is not a really question for me - because the question for me should be "What wouldn't you do for love?", because for the one true love, the honest and kind one, I would do anything. I would try to make myself a better person, I would face my deepest fears and I wouldn't mind moving to another state. I am not a person who loves a lot, but if I love someone - I love him all the way and with my whole heart.

Každému z nás se vybaví pod pojmem "láska" trochu něco jiného - někdo myslí na svého partnera, někdo na svojí rodinu a někdo například na svoje přátele. Ať už ale myslíme na kohokoliv, určitě se všichni shodneme na tom, že se jedná o jeden z největších citů, které člověk může cítit. Stejně tak jako zpívali Beatles ve svém songu "All You Need is Love", opravdu to, co k nezbytně potřebujeme je láska. A přesně proto, když se mě Dior team zeptal na to, co bych pro lásku udělala, měla jsem odpověd víc jak jasnou...


"Co bych neudělala pro lásku?"

Ikdyž je to asi klišé, láska je něco co mě inspiruje a motivuje. Láska mě dělá šťastnou a život bez ní bych si nedokázala představit. Proto otázka "Co bys udělala pro lásku?" není úplně ta pravá otázka pro mě. Pro mě by totiž měla zní "Co bys neudělala pro lásku?" - protože pro tu pravou, bláznivou a upřímnou lásku bych udělala cokoliv. Pokusila bych změnit sama sebe k lepšímu, postavila bych se mým největším obavám a nevadilo by se mi například přestěhovat do jiné země. 

IMG_2164

#DIORLOVECHAIN


As you probably have already noticed on Instagram, I am not the only one who was sharing my answer. As mentioned before, I am more than honored and proud to be a part of this campaign - and that's is for two reasons. 
1) I believe that this is a very inspirational, very deep and very personal campaign, sharing a great story and a great message. To me, love is one of the most powerful feelings in the world, so I am more than happy and honored to be sharing my story on my social media.
2) The another, yet not least reason is that the campaign is for a good cause. For every story shared on Instagram with #DiorLoveChain will Dior donate 1$ to the We Charity, which is helping people of several countries to improve their life standards. The charity supports more than 200 000 children in education programs, helps more than 30 000 women to become financially independent and helped over a million people to get access to clear, drinking water and medical care.

As for my campaign, the brand was so kind and decided to give away 5 of their brand new "Miss Dior" perfume, which launched just a few weeks ago! All terms and condition can be found here, in my latest Instagram post.

This campaign has a very special meaning to me, especially sharing this very personal message on my 2 year anniversary with my boyfriend.


Jak jste si na Instagramu určitě všimli, nejsem jediná, kdo sdílel svojí odpověď. Do kampaně #DiorLoveChain je zapojili například Chiara Ferragni, Johny Depp, Camila Coelho, Natali Portman, Bella Hadid, Winnie Harlow nebo například Eva Herzigová. Já jsem dostala šanci být součástí této nádherné kampaně, kterou osobně obdivuji z dvou důvodů:
1) Myslím si, že kampaň sdílí silnou a inspirující "message". Myslím, že v dnešní době se setkáváme s hlavně negativními zprávami - proto je inspirující slyšet, že ta pravá láska ještě "nevymřela". 
2) Důvod, prodle mě důležitější, je fakt, že značka Dior věnuje za každý příspěvek na Instagramu označený #DiorLoveChain 1$ WeCharity,  která se snaží v rozhovojích zemích pomáhat v emancipaci žen a také bojuje proti chudobě. Charita již dala více jak 200 000 dětem dostat vzdělání, které my vnímáme na "normální", dále pomohla více jak 30 000 ženám se stát finančně nezávislými a také dala přes 1 milionu lidem přístup k základní doktorské péči a čísté, pitné vodě. 

O to více si vážím toho, že jsem právě já mohla tuto zprávu v České Republice sdílet. Myslím, že se jedná o opravdu nádhernou kampaň s krásným účelem - pro mě je ještě vzácnější jelikož je tento článek sdílen přesně na naše 2.leté výročí s mým přítelem. 

Značka byla na tolik ochotná a ještě dala 5 z Vás tu šanci vyhrát jejich zbrusunovou vůni "Miss Dior". Všechy podmínky soutěže najdete v mém posledním Instagramovém příspěvku, tady.

IMG_2152

So, "And you, what would YOU do for LOVE?". Don't forget to post your answer to your Instagram with #DiorLoveChain, become a part of this beautiful campaign and support the WE Charity!

Proto i já Vás vyzývám, abyste se stali součástí #DiorLoveChain:

"Co bys Ty udělal/a pro lásku?". Svojí odpověď prosím sdílejte na Insragramu s #DiorLoveChain a staňte se součástí této kampaně a zároveň "přispějte" do WE Charity!

SHARE:

7 comments

  1. This is a question I really need to think deep about. A great one, and a great campaign!

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful post!

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. aww, lovely photos! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  4. To je tak nádherné! <3 A vôbec mi to nepríde ako klišé. Právo to je na tom krásne, že sa človek nehanbí dať svoje city von a napísať že by pre svoju lásku urobil naozaj čokoľvek! :)
    WITH GREY WOLF

    ReplyDelete
  5. veľmi pekná kampaň aj tvoje video ;) najčarovnejšie sú však fotky, ste hrozne zlatí :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  6. Pani, krasna kampan a super clanek! A OMG, vy dva, jste uplne nejsladsi!!! <3 A to video se taky strasne moc povedlo, skvela prace Baru!
    xxx, Sandra

    ReplyDelete
  7. Jste velmi fotogenicka

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig