Tuesday, November 28, 2017

MY EVERYDAY MAKE-UP PRODUCTS

DSC_0880-2

Every day I get many questions from you regarding my make-up routine, the products I am using and how do I do my make-up. I am getting comments like "What kind of make-up are you using?" or "What mascara do you apply on?". To be honest I am the type of a person who is loyal to the products and I am not really a person who would like to change my favourites a lot. Without any further talking, in this post I would like to introduce to you my favourite beauty and cosmetics products, which I am using on an everyday basis and also tell you a little bit more about why I like them so much! We had the chance to take these pictures at the amazing Hotel Splendid Etoile!

Každý den mi od Vás chodí několik dotazů ohledně toho jakou kosmetiku používám, proč tyto produkty mám ráda a jakou značku upřednostňuji. Abych byla upřímná - nejsem ten typ člověka, co by se hrnul do zkoušení nových produktů - ano, občas je změna potřeba, ale já zůstávám většinou věrná tomu, o čem vím, že mi to vyhovuje. V Paříži jsem pro Vás tedy nafotila post o tom, jaké kosmetické produkty denně použvíám. Fotky jsme fotily v nádherném  Hotelu Splendid Etoile, tak doufám, že se Vám budou líbit!

DSC_0664-2

SKIN


When it comes to my skin, I have to tell you that I have tried probably around hundred different products - unfortunately I don't belong to the lucky group of people who have a flawless skin. When I was younger I suffered from sensitive, dry skin and I fought with acne for several years. Luckily my skin finally "calmed down", however I still get a break-out from time to time. I am cleaning my skin twice a day. I am currently using the Instant Eye Make-up Removal by Dior for my eyes and a simple, water-based micerall water by Avene. For my face I prefer to use non-oily make-up removals, which fit me better and don't make my skin more oily than it's necessary. After I clean my skin, I apply Dior Hydra Life Sorbet cream which I really love and which helps me to hydrate my skin, especially in this cold, windy weather. I have a very sensitive skin and I have tried several cream from different brands - including Chanel, Avene, Vichy or Clarins, however I feel the best after applying this blue one.

After, I finally apply my foundation. I am currently using the DiorSkin Forever in 020 - light beige tone. Just like with the cream, I have tried several foundations before I discovered this one. As mentioned before, I am not a person with the "perfect" skin, so I was looking for a product, which would cover a lot, however wouldn't feel heavy on my skin and look unnatural. I think this foundation has it all! For the application I am using a sponge which I picked up at the local drug store. In order to cover my imperfections - like redness and big, dark bags under my eyes - I am using the DiorSkin Forever Undercover concealer by Dior, which I think covers very well everything I need to "hide".  Then I apply a the Diorblush Light&Contour Stick on my cheekbones in order to contour them a little bit, together with my jawline. For this I am using a contouring brush. I really love the Light&Contour Stick because it's really handy and small - it fits perfectly into my cosmetics bag and doesn't take away a lot of space - which is an advantage! Above the line I am always applying my MAC Highlighter in Warm Rose tone to brighten up the cheeks, together with my tip of nose!

From time to time I am trying to clean by skin by applying a cleansing mask. This helps me especially long-haul flights when my skin looks very dry and tired. At the moment I am using the Glow Better - Fresh Jelly Mask from the Hydra Life collection by Dior. In the product you'll find a little pieces which help to cleanse your skin deeply.

Bohužel jsem nikdy nepatřila k těm "vyvoleným šťastlivcům", kteří by měli dokonalou pleť - ještě před pár lety jsem úsilně bojovat s přecitlivělou, suchou položkou a také s akném. Naštěstí to jsem nikdy neměla opradu špatné, ale musím říct, že to nic příjemného nebylo. Až v posledním 2 - 3 letech se mi pleť "uklidnila", ale sem tam mě ještě potrápí zarudlá místa, obří kruhy pod očima a i nějaký ten pupínek. Abych si pleť udržela čistou, čistím si jí 2x denně micerální vodou od Avene. Večer si pak ještě odličuji oči odličovačem na oči "Instant Eye Make-up Removal od Diora", který není tak olejový jako jiné. Po vyčištění pleti a případném odlíčení si pleť namažu krémem "Dior Hydra Life Sorbet cream". Za svůj život jsem vyskoušela již nespočet krémů na obličej od nejrůznějších značek, včetně Chanelu, Avene, Vichy nebo Clasins. Často jsem měla ale na krémy nepříjemnou reakci, ale s tímto modrým jsem opravdu spokojená!

Poté nanesu make-up. Stejně jako s krémy, i make-upů jsem vyzkoušela již několik desítek. Chvíli jsem používala od MACu, chvíli od Clinique, chvíli od Giorgio Armani, ale nikdy to nebylo to "pravé ořechové". Maximálně spokojená jsem až s DiorSkin Forever. Ten používám v odstínu 020 - light beige a jsem s ním spokojená hned z několika důvodů: 1) jak jsem již psala - bohužel nemám perfektní pleť, proto potřebuji make-up, který bude dobře krýt. Tento mi přijde opravdu skvělý. 2) Zároveň ale není extra těžký, takže pleť nezatěžuje a 3) také nevytváří pocit toho, že na sobě máte "masku". Make-up nanáším make-upovou houbičkou, kterou seženete například v DMku. Nedostatky na pleti, jako jsou například již zmiňované kruhy pod očima nebo například pupínky, pak zakreji tekutým korektorem DiorSkin Forever Undercover concealer. Na konturování jsem si oblíbila "tužku" Diorblush Light&Contour Stick, která není tak velká jako klasické konturovací kity, takže je praktická především na cetsování. Posledním krokem je nanšení rozjasňovače nad lícní kosti a na špičku nosu.

Čas od času se také snažím pleť vyčistit. Obzvlášť po dlouhém cestování a několika hodinových letech potřebuji pleť "refreshnout". Na to používám 3-minutou masku Glow Better - Fresh Jelly Mask z řady Hydra Life od Diora. Obsahuje malé "kuličky", které pleť dokonale vyčistí, rozjasní a celkově opticky i omladí.



DSC_0912-2

EYES


When it comes to my eyes I am using the Naked Palaette by Urban Decay for about three years. I love the warm colour in the palette. In this product you can find every shade you can possibly need - from light, girly shades over warm, golden tones to dark, blackish ones. My favourite shades from this palette are "Sin", "Half-Baked", "Smog" and "Dark Horse". Even though I really love the palette, it has one big disadvantage - the size. The palette is great because it has everything you need, however it's very unpractical for traveling. When being on the go, I am usually switching to the 5 Coloeurs Couture Colours & Effects Eyeshadow palette by Dior, which is way handier for traveling - and great as well. Before applying my mascara, first I apply the Diorshow Maximazer 3D Triple Volume Plumping Lash Volumizer, which is basically a primer for your eyelashes. I discovered this product when I was in the Dior Suite in Cannes back in May and I immediately had to have it - you can really see a difference when and when not applying it before your mascara! After that I am applying the Pump'n'Volume Mascara by Dior, which I personally love - I think the mascara makes your lashes long, strong and outstanding without sticking them together. Sometimes I put only my eyeshadow on my eyelids, however most of time I am also adding my Diorshow Eyeliner to make my eyes to pop up a little bit more!

Co se očí týče - již několik let používám paletku Naked od Urban Decay. Tu jsem objevila již asi před 7 lety v Dubaji a od té doby na ní nedám dopusit. Líbí se mi, že v ní najdete všechno, co potřebujete - od dívčích, světlých tónů, přes teplé zlatovo-hnědé barvy až po tmavé, rockerské odstíny. Pokud ale cestuji. paletku nahrazuji menší a úspornější paletkou 5 Coloeurs Couture Colours & Effects Eyeshadow palette by Dior  od Diora, která obesahuje 5 krásných barev - a ty na cestování bohatě stačí. Předtím než nanesu řasenku, na řasy aplikuji speciální "maximazer" Diorshow Maximazer 3D Triple Volume Plumping Lash Volumizer. Tento ptodukt jsem poprvé vyzkoušela, když jsem měla tu možnost navštívit Dior Suite v Cannes v rámci Filmového Festivalu. Opravdu jsem po něm měla řasy mnohem delší a přirozenější než jen s klasickou řasenkou - a proto se tento "maximazer" od té doby stal nezbytnou výbavou. Řasenku používám ze stejné řady, Pump'n'Volume Mascara by Dior - krásně řasy protáhne, zhustí a zároveň neslepí. Look často doplňuji i o tekutou linku Diorshow Eyeliner. Abych se Vám přiznala, tak s linkami jsem nikdy nebyla extra velká kamáradka a často jsem je ráno několikrát musela předělávat. Od té doby, co ale používám tuto tekutou linku s tím problém nemám - tužka je poměrně stabilní, a tak nemusíte mít až takovou kontrolu nad svojí rukou, což mě více jak vyhovuje!


DSC_0671-2

BROWS


I like to keep my brows natural and just to make them a little bit more stand out. For this I am using the Diorshow Brow Mascara which creates a natural, bold eyebrows which is something I like and I prefer.

Obočí preferuji přirozené. Od přírody mám poměrně husté obočí, takže ho táno nemusím extra upravovat. Tvar jen doupravím "řasenkou na obočí" Diorshow Brow Mascara a jsem ready-to-go!


DSC_0868-2

LIPS


When it comes to my lips, I have to say that I am pretty much a chameleon - sometimes I go for a natural mate lipstick, sometimes I apply burgundy lipgloss and sometimes I just add a little bit of balm. On my cosmetics table you will find way too many lipsticks, lim balms and lip glosses. I simply love having the option to change up my look a little bit different by applying a little bit of colour on my lips. Currently I fell in love with the new Dior Diorific Khol Lipstick, which is a part of their amazing Christmas collection. The lipstick looks really luxurious, they have many amazing colours and it will last for a longer time. I am also a very big fan of the Rouge Dior Liquid and Rouge Dior Lipstick!

V tém kosmetickém stolečku najdete opravdu velký počet rtěnek, lesků na rty a nejrůznějších balzámů. Osobně se mi moje přirozená barvu rtů moc nelíbí, a tak často používám především rtěnky, které někdy zároveň používám ke slazení outfitu. V posledních týdnech jsem měla tu možnist otestovat novou Dior Diorific Khol Lipstick, která je opravdu luxusní nejen balením, ale také i barvami a svojí strukturou. Jedná se o limitovanou Vánoční kolekci, která mě osobně tedy dostala! Dále také vlatsním několik lesků na rtů Rouge Dior Liquid a také rtěnek Rouge Dior Lipstick.


DSC_0676-2

PERFUME


For years and years I was using the Daisy by Marc Jacobs and then switched for another years to Mademoiselle by Chanel. About year and half ago I smelled the Dior Poisson Girl for the very first time and since then I fell in love with this perfume. I think the perfume is young, playful yet a little "different" and mysterious.

Mnoho let jsem používala Daisy od Marca Jacobse a dále také Mademoiselle od Chanelu - pak jsem ale "ochutnala" Dior Poisson Girl, kterou jsem si zamilovala od první chvíle. Voňavka mi přijde mladistvá, hravá, ale zároveň trošku "mysteriózní". Používám ji teď druhým rokem a nedám na ni dopustit!



DSC_0968-2


SHARE:

9 comments

  1. Krásne nafotený beauty clánok... presne toto sa mi páči, keď si blogerka dá záležať a nie je to len o nafotení produktov a napísaní, že toto a toto používam, ale je to pekne rozpísané a vidieť, že si si dala záležať :) Krása a od Dioru som nič neskúšala, chystám sa na nejaký rúž ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great beauty post! Thanks for sharing your favourite products!

    https://lartoffashion.com/perfect-cardigan-winter/

    ReplyDelete
  3. Super clanek Baru, moc moc diky za vsechny tipy! Zrovna ted na Vanoce je to skvela inspirace, i treba na darky pro nejlepsi kamaradku nebo mamku. :D

    ReplyDelete
  4. Very beautiful photos! :)

    www.theinvisiblebutterfly.com

    ReplyDelete
  5. Such a dreamy photos

    http://thedaydreamings.blogspot.de/

    ReplyDelete
  6. páči sa mi že si verná určitým prípravkom :) a v podstate jednej značke ;) neviem prísť na chuť tomu, keď blogerky každý druhý týždeň recenzujú inú kozmetiku, ktorá je v tej chvíli najlepšia na svete :P

    Viki Ceglédyová

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig