Friday, May 11, 2018

CIAO, MILANO

DSC_0777-2

Ciao, Milano! Well, that's one of the very few sentences I know in Italian. Today I have a post for your from our trip in Italy. Galleria Vittorio Emanuele has always been on my "to-shoot" bucketlist, yet I never managed to take a full outfit there due to my old lens. Finally I managed to take some pictures there, wearing my new polka-dot dress. I think that dots will be a big hit this season and I personally have already bought some pieces with dots on them - including these new J'Adior slingbacks by Dior. In order to make the look a little more pop-up, I decided to bring a little bit of red into the look, I wore my red Vanity case by Chanel with a matching lipstick. So, how do you like the look?

Ciao, Milano! To je jedna z mála vět, které umím italsky. Dneska mám pro Vás outfit z Milána, kde jsme strávily posledních pár dní. Milán patří k jedním z mých nejoblíbenějších měst v Evropě a vždycky se do téhle italské módní mekky ráda vracím. Galerie Emanuele Vittoria patří k jedním z hlavních památek v celém města a já v téhle lokalitě chtěla fotit již před pár lety. Bohužel jsem ale ještě neměla objektiv, který mám teď - takže to tenkrát možné nebylo... Proto jsem mco ráda, že nám to konečně vyšlo. Na sebe jsem si tentokrát oblékla tyhle krátké šaty s puntíky. Myslím, že puntíky bduou jedním z hlavních vzorů této sezony a já jsem si již pořídila několik puntíkovaných kousků, včetně mých nových slingbacks od Diora, které momentálně nosím denodeně. Outfit jsem dopnila červenou kabelkou Chanel, díky které je celý outfit živější a hravější. Tak jak se Vám look líbí?


DSC_0731-2 DSC_0771 mil-2 DSC_0795-2 DSC_0760-2 DSC_0823-2

OUTFIT DETAILS


Loavies dress (similar)
Chanel bag (similar)
Dior shoes (similar)
Fendi sunglasses (similar)

SHOP MY LOOK




SHARE:

13 comments

  1. Lovely outfit. Your red bag is a dream!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ReplyDelete
  2. Looking very chic, elegant and feminine in this outfit! :)

    https://lartoffashion.com/how-to-style-chanel-ballerinas-for-spring/

    ReplyDelete
  3. You look so chic! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Dennodenně ! Čtyři N v jednom slově!
    Kolikrát jsem vám to při češtině opakovala!

    ReplyDelete
    Replies
    1. **vám všem, 2.osoba plurálu (tykala jsem vám:-)).

      Delete
    2. nejsem si jistá, jestli to my všichni píšeme špatně, ale asi máte pravdu.. vzhledem k tomu jak často přicházíme s češtinou v Německu do styku :)

      Delete
  5. Pięknie, elegancko, seksownie.

    ReplyDelete
  6. You are definitely my style icon and this outfit is really speaking to me! I love how classy and feminine your style is! The red, Chanel bag is such a lovely pop of colour and I've been loving the shade of cherry, tomato red! The polka dot dress is both timeless and fits the current trend of polka dots and your sunnies take the look to the next level! Of course, your Dior shoes are amazing! Would you consider them your favorite? All together your look feels very Parisian to me and exactly what I like! Also, how incredible to be in Milan. I would love to go back to Italy because the last time I was there I was sick! Also, it would be a great way for me to practice my Italian. I have been learning the language since I was very young so I know it, it's just hard to find a place to speak it hear in NY! Have a great trip and week dear!

    www.beingisabella.com

    ReplyDelete
  7. Nádherné Dior lodičky! Už par měsíců je mám v seznamu přáni :)

    The Gown http://www.thegown.cz

    ReplyDelete
  8. 2 extrémy na jednej fotke. Barbora s Chanelkou a vzadu ležiaci bezdomovec. Len mi to udrelo do očí...svet je zvláštny. Btw outfit je krásny.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig