Thursday, May 31, 2018

#DIORGIRL IN LONDON

DSC_0520 - 1-2

Those of you, who follow me on Instagram already know, that I spent the last days in London, where I was invited by the lovely Dior Make-Up team. As you probably have noticed in my stories, the brans launched a brand new make-up collection called #DiorBackstage. I am going to tell you a little bit more about the line in a next post, since I am still getting to know all the products and would love to try them myself before I tell you more about it. Today I wanted to show you the look I wore to the Dior Party, which by the way also attended Bella Hadid! (How crazy is that?!). I decided to wear this amazing sheer dress with dots. I already mentioned that dots are going to be a big hit this season, so the choice was pretty clear for me. I have added a pair of my new Dior slingbacks and added my white J'Adior bag, which makes the whole look more interesting. As for my make-up, I have already applied some of my favourites products - if you want to know which ones exactly, simply continue reading!

Krásné dobré, deštivé ráno z Londýna. Jakm můžete již vědět z mého Instagramu, poslední tři dny jsem strávila v Londýně, kam jsem byla pozvaná skvělým Dior Make-Up týmem. Z mých stories můžete již tušit, že jsem do Anglie byla pozvaná na představení nové make-upové kolekce #DiorBackstage, která u nás bude k dostání v půlce června. Kromě prezentace kolekce - o které Vám povím v dalším postu - jsem se zúčastnila i after-party, kde se mimochodem objevila i Bella Hadid. Na party jsem zvolila tento look - rozhodla jsem se pro černé, průhledné midi šaty s puntíky, které mě zaujaly na první pohled a navíc se skvěle hodí k mým novým slingbacks od Diora. K outfitu jsem přidala bílou kabelku J'Adior a samozřejmě si oblékla i Diorový bralet. Co se mého make-upu týče, o tom se dozvít víc, když budete číst dál!
DSC_0477 - 1-2 DSC_0527-2

For my face I used the new Dior Backstage Face & Body Foundation in shade 1W. This colour works the best for me, as it covers my skin, yet keeps the look very natural, almost as if I wasn't wearing any foundation. The great thing is that you can choose from over 40 shades (how crazy is that?!), so I am pretty sure that each and everyone of you will find their "perfect" shade. Then I moved on to my cheekbones, which I contoured with the Dior Backstage Contour Palette. Here I mixed the second lightest and second darkest tone, which works for my skin the best. It gives a light touch to the face, yet makes the cheekbones stand-out a little more. As for highlighter, I simply applied the lightest shade above my cheekbones, on my nose and a little above my lips. Talking about my lips, I decided to keep them pretty natural by applying the middle shade from the Dior Backstage Lip Palette, which keeps the lips moisturized, yet looks really natural and clean. Finally, for my eyes I used the Dior Backstage Eye Palette and used the darkest shade on the outside of my eyelid, continued with applying the second darkest on the middle of my eyelid and then used the lightest colour in the very corner part of my eyes in order to make them stand out a little more and look a little fresh. I finished the look by applying a little bit of the Dior Backstage Brow Palette and voila, here you have the perfect party look! All the products will be available starting 15th on June, in the Czech Republic it's going to be Sephora, that will exclusively sell them!

Make-up jsem zvolila právě již zmiňovaný nový make-up Dior Backstage Face & Body Foundation, a to v odstínu 1W. Mně osobně tento odstín vyhovuje nejvíc a sám make-up skvěle zakryje nedostatky na pleti, ale působí opravdu přirozeně - skoro jako kdybych na sobě ani make-up neměla. Skvělé mi přijde hlavně to, že mají přes 40 dstínů, takže si každá z Vás určitě vybere ten"pravý". Na konturování jsem dál použila paletku Dior Backstage Contour Palette - na na zvýraznění lícních kostí jsem použila kombinaci druhého nejsvětlejšího a druhého nejtmavšího tónu. tato kombinace mi přijde, že na mém tónu pleti "nekřičí", ale jen krásně podtrhne rysy obličeje. Dále jsem pak určitá místa rozjasnila nejsvětlejším tónem z paletky. Jelikož jsem zvolila look s výraznými oči, rozhodla jsem se nechat rty přirozené a neutrální. Použila jsem druhý odstín z Dior Backstage Lip Palette, díky kterému jsem měla rty hydratované, ale vypadaly opravdu čistě a přirozeně. Na oči jsem použila Dior Backstage Eye Palette a vytvořila tak kouřové oči - a to kombinací nejtmavšího, druhého nejtmavšího a nejsvětlejšího odstínu z paletky.  Nakonec jsem jen upravila obočí Dior Backstage Brow Palette a volia - party look je hotový! Všechny zmiňované produkty budou v dostání u nsá v ČR již 15.června a to exkluzivně v obchodech Sephora.

DSC_0479-2 DSC_053111-2 DSC_0513-2

Thank you @DiorMakeup for having me!

SHARE:

7 comments

  1. You are looking impeccable! Amazing photos.

    https://lartoffashion.com

    ReplyDelete
  2. Love your dress! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. woooow absolutely love these pics! your outfit is so beautiful. :)
    Love, Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    ReplyDelete
  4. krásne prostredie a atmosféra na fotkách :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  5. Dior makeup really is the best, such a stunning dress!

    https://www.arabellawright.com/

    ReplyDelete
  6. Sukienka i buty!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig