Tuesday, July 10, 2018

500K OF YOU

DSC_0392-3

Last week I have achieved something which I never thought I would achieve - unbelievable 500 000 followers on Instagram! I already thanked everyone on Instagram, yet this means a lot to me and that's why I decided to also thank you in a special post here on my blog, since this is a very special moment for me. So, THANK YOU everyone who has supported me on my way, who is following me and who was on this journey with me. As for myself, I decided to take some time off social media and focus on myself and my family, since that's what I need at the moment. I might be gone for a week, I might be gone for a month. I can't tell you anything specific at the moment, but I only hope that you will understand this decision and still support me the way you do. I love you all. Wih love, B.

Minulý týden jsem dosáhla něčeho pro mě nepředstavitelného, absolutně neraálného a neočekáváného. Dosáhla jsem 500 000 followerů na Instagramu, a přestože jsem Vám děkovala už na Instagramu, rozhodla jsem se, že se tato událost musí zmínit i tady na blogu. Tímto bych chtěla oděkovat všem, co mě podpořili a podporují v tom, co mě baví a naplňuje. Moc to pro mě znamená a moc pro mě znamená i fakt, že Vás po několika letech "stále bavím". Bohužel já se momentálně nenacházím v situaci, kdy bych mohla předstírat, že jsem v pořádku. Proto jsem se rozhodla si od své práce nějaký čas odpočinout. Může to být měsíc, může to být týden. To Vám bohužel slíbit nemůžu. Každopádně doufám, že toto rozhodnutí budete respektovat a podpoříte mě v něm stejně, jak jste mě vždycky podpořili a podporujete. Moc si Vám každého z Vás. S láskou, B.


DSC_0431 11-2
DSC_0384 111-2 DSC_0424jj¨-2
DSC_0411 1-3


SHARE:

9 comments

  1. What a celebration! Congratulations, you deserve the followers! Love your photos! 💕💕

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Congrats!!!! Well deserved dear. <3 <3 <3

    ReplyDelete
  3. Many, many congratulations Barbora! This is such a huge accomplishment and milestone in your life. You should be extremely proud of yourself, and I'm sure you are. Take as long a break as you need. You are such a hard-working, passionate, and dedicated woman that you take as long as you need. When you decide to come back, undoubtedly you will return 10x stronger and ready to continue to create more amazing content as you do each day! Much luck on the rest of your journey! xx

    www.beingisabella.com

    ReplyDelete
  4. Congratulations, what a wonderful achievement!

    www.yzwears.com

    ReplyDelete
  5. Congratulations, Barbora! With the hope of reaching 1 million followers! =)

    ReplyDelete
  6. Tiež blahoželám Barb, veľmi ti to prajem a určite si oddýchni, keď cítiš, že to potrebuješ.. Je to ako v každej inej práci, človek potrebuje čas na oddych, dovolenku, načerpať psychických síl.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Congrats!! <3 Been following since around 200k :)



    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.





    .

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig