Thursday, November 29, 2018

HELLO FROM VIENNA

vienna3-2

Good morning from Vienna! After a few months, I am back in the capital of Austria. I have to say that the city is completely magical during the Christmas time and if you ever decide to visit Vienna, please do it in the Christmas time. Their lights and decorations are beyond amazing amazing and I am only looking forwards to visiting their famous Christmas market tomorrow! Since it's really cold in here, I am happy I packed my new, grey coat which I got from Reserved. I have paired the coat with my new sweater dress, which I have bought together with the coat. I added my favourite over the knee boots and a Diorama bag to make the outfit a little bit more outstanding. So, how do you like the look and the shots? 

Krásné ráno z Vídně! Po několika měsících jsem zpátky v hlavním městě Rakouska a musím říct, že teď během vánočního období to tady vypadá úplně kouzelně. Pokud se někdy sem do Vídně chystáte, rozhodně Vám doporučuji se sem podívat během Vánoc. Jsem ráda, že jsem si s sebou zabalila nový, šedý kabát z Reserved, jelikož je tady opravdu zima. Společně s kabátem jsem si v Reserved vybrala i tyto krásné, teplé svetrové šaty, které se podle mě ke kabátu hodí opravdu skvěle. Outfit jsem doplnila šedými kozačkami nad kolena a celý look "rozbila" růžovou Dioramou od Diora, která se podle mě k celému outfitu skvěle hodí. Tak jak se Vám look a fotky líbí?

vienna5-2 vienna7-2 vienna-2 vienna2-2 vienna6-2 vienna4-2

OUTFIT DETAILS


Reserved coat (here)
Reserved sweater dress (here)
Stuart Weitzman boots (similar)
Dior bag (similar)

SHOP MY LOOK




SHARE:

5 comments

  1. How on earth do you get to travel so much, to all these wonderful places? You look stunning! ❤️❤️

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Obsessed with your pics <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Páči sa mi celý look, ja som zistila, že mi v šatníku chýba veľa základných vecí v základných farbách a potom nemám čo s čím ombinovať, takže mám teraz na svojom wishliste béžový a sivý sveter :))

    www.sinnamona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Beautiful coat, boots! I love when you have long boots on your legs!

    ReplyDelete
  5. Krasny fotky! Ja na moji Viden nedam dopustit! Doufam, ze se ti u nas libilo. <3

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig