Monday, November 26, 2018

IT'S CYBER MONDAY

prg9-2

Good morning everyone! Today I've got another post for you. This time shot at the famous Charles Bridge! We woke up very early in order to take these shots but I think they are worth it! This time I went for a combination of a pair of skinny jeans and my new Juliard sweater by Ganni, which I got at LuisaViaRoma in their Black Friday sale! The have a 30% off on items when ordering 300 EUR+ (excludes star labeled items). The code is BF30 and it's valid until tomorrow! I have added my favourite teddy coat and a Louis Vuitton Petit Malle! So, how do you like the look?

Krásné ráno všem! Dneska mám pro Vás post z Prahy - tentokrát focený na Karlově Mostě v opravdu brzkých ranních hodinách. Myslím si, že se ale vyplatilo si přivstat, protože jsem na tomto místě ještě nikdy nefotila. Na sebe jsem si tentokrát vzala skinny džíny v kombinace s novým svetrem "Juliard" od Ganni, který jsem si objednala během Black Friday na eshopu LuisaViaRoma. Na kousky neoznačené hvězdičkou mají totiž až do zítra. 30% slevu s kódem BF30, pokud nakoupíte nad 300 EUR. Přidala jsem ještě svůj "teddy" coat a vysoké kozačky Stuart Weitzman, které mimo jiného na stránkách také najdete. Outfit jsem doplnila oblíbenou Petit Malle - tak jak se Vám look líbí?

prg4-2 prg0-2 prg-2
prg6-2
prg2-2

OUTFIT DETAILS


Ganni sweater via Luisa Via Roma (here)
Paige jeans (similar)
Loavies jacket (similar)
Stuart Weitzman boots (similar)
Louis Vuitton bag (here)

SHOP MY LOOK




SHARE:

6 comments

  1. Your jacket is beyond amazing, girl! I love how cosy and stylish it looks! The colour is beautiful too - definitely checking it out! ❤️❤️

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Outfit je moc krásný a celkově i fotky! :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    ReplyDelete
  3. Love your coat! x

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. You look fabulous. Beautiful, long, suede boots!

    ReplyDelete
  5. Perfect Jacket for the season! xx

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig