Friday, November 16, 2018

OUR STAY AT THE RESIDENCE MALDIVES

tr12-2

Good morning everyone! Today I've got another post for you, this time from our second stay in Maldives, from the 5-star hotel resort The Residence Maldives. So, here is a little bit from we experienced during our week there! Enjoy reading! As many of you asked me, my dress is from Revolve, yet it's sold out. I have seen a very similar one by Rebecca Minkoff on Shopbop. Also they have a very similar backpack in a really price-friendlier zone by Herschel Supply Co, so make sure to check it out!

Krásné dobré ráno všem! Dneska mám pro Vás další post z Malediv - tentokrát z našeho druhého týdne, a tudíž i druhého rezortu - The Residence Maldives. Takže doufám, že se Vám fotky budou líbit a že se dozvíte i něco víc o našem druhém týdnu na Maledivách! Jelikož se mě spousta z Vás ptala na moje šaty - tyto jsou ze starší kolekce Revolve. Podobné jsem ale nedávno viděla od americké značky Rebecca Minkoff, které mají na eshopu Shopbop. Podobný, trošku levnější batoh najdete také na jejich stránkách - a to od značky Herschel Supply Co!

PB080718-2 tr11-2
theresidence5-2

The Residence is one of the properties which belong to the hotel group Cenizaro. The island is reachable by a domestic flight (approx. 1 hour), followed by a 10 minute speed boat ride. The hotel belongs to one of the southest islands in the whole Maldives. The hotel has in total 155 rooms and 5 suites. We stayed at the Water Pool Villa which had 156 square meters. Once you entered the room, you would see a spacious living room with a seating and eating area, followed by a bedroom in a separate room with wardrobes, bed and the TV. In the next section there was a spacious bathroom with a bathtub from which you could enjoy the most perfect view on the ocean. From the living room and the bedroom you could also enter our big terrace with a pretty huge infinity pool. One of my favourite things to do was of course ordering this amazing floating breakfast which is must-do in The Residence!

Hotel The Residence je jeden z hotelů patřící k řetězci Cenizaro, která se specializuje předeším na dovolenkové destinace. Kromě hotelů na Maledivách najdete jejich hotely třeba na Zanzibaru nebo na Mauriciu. The Residence na Maledivách se nachází na jednom z nejjižnějších atolů a dosažitelná je vnitrostátním letem, po kterém následuje zhruba 10 minutová jízda "rychlo"-lodí. Hotel celkově nabízí 155 pokojů a 5 suites - my jsme byli ubytovaní v prostorné ville z kategorie Water Pool Villa, která měla neuvěřitelných 156 metrů čtverečních. Hned po příchodu do villy jste si ocitli v prostorném obývacím pokoji, kde se kromě sedačky nacházel také jídelní stůl. Hned vedle obýváku se nacházela ložnice společně s šatními skříněmi. Z obou místností jste měli možnost vejít na velkou terasu, kde absolutním highlightem byl prostorný "infinity" pool s výhledem na oceán, ostatní villy a ostrov hotelu. My jsme si samozřejmě v něm nemohli nechat "floating" snídani, která byla nejen fotogenická, ale také velice chutná! Poslední místností ve villa byla moderní koupelna s normální i venkovní sprchou a také panoramatickou vanou, ze které jste mohli pozorovat oceán - no, prostě nádhera!


theresidence9-2 theresidence6-2

On the island you'll find a total of three restaurant. Buffet dinners and à la carte lunches are served in the Dining Room, which is changing the themes of the dinners every day. In this restaurant you'll also get your breakfast. My favourite restaurant on the island was the Falhumaa which is located at the end of a very long pier and offers not only amazing food, but also a very nice view. In this restaurant you can order only dinner, which is served from an à la carte menu. I had their signature meal - their lobster - and I can only recommend this one. One of the best lobsters I ever had! The third restaurant is called the Sunset Grill and can be found directly at the main beach of the resort. Here you can choose either from BBQ or seafood nights, according to your preference. Here you'll get the freshest meat and seafood grilled directly in front of you. On the beach you can also find the Beach Bar, offering a large selection of drinks and snacks. 

Na celém ostrově najdete celkově 3 restaurace - první je The Dinning Room, ve kterém se servíruje denně snídaně, a to formou bufetu. Odpoledne je restauarce otevřená na oběd,který probíhá formou à la carte, a následně je zde možné také přijít na večeři - ta se servíruje opět formou bufetu, který se každý den tématicky mění. Mojí nejoblíbenější restaurací na ostrově byla ale Falhumaa, která se nacházela na konci dlouhého mola, takže jste z ní měli krásný výhled na oceán a všechny barevné ryby. Tato restuarace je otevřená pouze večer a večeři si můžete vybrat z jejich výborného à la carte menu. Já bych na menu rozhodně doporučila jejich humra - byl to opravdu jeden z nejlepších lobsterů, kterého jsem kdy měla. Poslední restaurací je The Sunset Grill, který se nachází přímo na pláži. Vybrat si můžete buď z BBQ nebo Seafood večeru, dle chuti. Na pláži jsou rozestavěné různé "stations", kde Vám ugrilují čerstvé maso, ryby nebo mořské plody! Na pláži se zároveň nachází i Beach Bar, ve kterém si kromě cocktailů můžete objednat i něco malého z jídlu.

theresidence8-2 theresidence2-2
theresidence7-2
tr2-2 tr3-2

When it comes to the activities, in the hotel you'll find many facilities, including gym, water sports center or diving center, where you can also book one of the many trips they offer - from snorkeling over fishing to dolphin cruises! In the water sports center you'll find a lot equipment which you can rent - for example a crystal clear kayak in which you can see all the fish below you! If you want to relax, you definitely to make an appointment in their Spa by Clarins. We had the most relaxing massage there with an amazing view of the ocean! So, how do you like the shots?

Co se aktivit týče, na ostrově najdete mnoho zařízení, kde si můžete zasportovat nebo například zabookovat nějaký výlet. Kromě klasické posilovy hotel také dvakrát denně nabízí lekce jógy. V jejich "water sports centru" si můžete zapůjčit spoustu vybavení - kromě klasických pomůcek na šnorchlování, také i surfovací prkno nebo například průhledný kayak, ve kterém pod sebou můžete vidět všechny ryby, včetně baby žraloků a malých mant! V diving centru si pak můžete zabookovat jeden z mnoha výletů - kromě klasického šnorchlování nabízejí například i cruise za delfíny nebo rybaření. Pokud jste ale spíš "odpočinkový" typ, určitě zajděte do jejich Spa by Clarins. Kromě klasických masáží nabízejí také různé zábaly, masky a kosmetické procedury. Tak jak se Vám fotky líbí?

theresidence-2 tr02-2 tr6-2
tr14-2tr8-2
th7-2

in collaboration with The Residence Maldives

SHARE:

5 comments

  1. Dreamy place <3

    www.evdaily.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. This place is amazing. It looks like paradise!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    ReplyDelete
  3. Wow, this looks so amazing. <3 It must have been so beautiful there. :)

    ReplyDelete
  4. The photos are amazing!

    https://brightdecember.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. I will dеfinitelydigg it and personally suggest to my friends.I’m sure thеywilⅼ be benefited from thiѕ web site.
    gunmetal

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig