Friday, February 22, 2019

MY BEST WINTER ACCESSORY

dior-lips5-2

I am pretty sure that I am not the one whose lips are suffering in winter - my lips tent to get really dry and hurt a lot, especially in the winter months. That's why my best friend became the new Dior Addict Lip Glow To The Max lipstick which is helping your lips thanks to a special formula to stay  smooth, fresh and hydrated for the whole 24 hours! You can choose from 11 shades - in these pictures I am wearing the shade "201 Pink" in a combination with the Dior Addict Lip Maximazer in light pink shade "010 Holo Pink". I like using both products, one for protection and hydration and one for making my lips look a little fuller as I have naturally kind of slim lips. As for my outfit, I decided to go for a girly look this time and wore my new little black dress with a bow, which I think looks really cute. I have added this cool coat from Balenciaga and this hat which I absolutely enjoy wearing. In order to make the all-black look a little more interesting, I went for my studded Lady Dior and matching studded Givenchy boots. So, how do you like the look and the pictures?

Určitě nejsem jediná, který trpí suchými, praskajícími rty - obzvlášť teď v zimě je situace skoro až extrémní. Proto se mým nejlepším kamarádem stal nový balzám Dior Addict Lip Glow To The Max, který díky speciální technologii Vaše rty udrží hydratované a hladké celých 24 hodin. Já jsem si oblíbila odstín "201 Pink", který mám také jako podklad na těchto fotkách. Přes balzám jsem ještě použila nový Dior Addict Lip Maximazer v přirozeném, světle růžovém odstínu "010 Holo Pink". Díky tomuto lesku vypadají Vaše rty o něco plnější, což je výhoda pro každého, kdo má od přírody užší rty jako já.  Co se mého outfitu týče - dneska jsem si na sebe vzala nové "mlé černé" od Storets, které jsem si zamilovala na první pohled. Přes šaty jsem si ještě oblékla černý kabát Balenciaga a outfit doplnila oblíbenou čepicí. Tento "all-black" outfit jsem doplnila pocvokovanou Lady Dior a kotníkovanými kozačkami Givenchy, které na sobě také mají cvoky a tak kabelku skvěle doplňují. Tak jak se Vám look a fotky líbí?  

dior-lips2-2
dior-lips4-2
dior-lips10-2 dior-lips3-2 dior-lips-2 dior-lips8-2 dior-lips7-2

OUTFIT DETAILS


Storets dress (here)
Balenciaga coat (similar)
Dior bag (similar)
Givenchy boots (similar)
Dior Addict Lip Maximazer glow (here)

SHOP MY LOOK







SHARE:

5 comments

  1. Krásný outfit, černá je prostě stejně nejlepší barva :D

    ReplyDelete
  2. Taktiež mám veľmi úzke pery a podobný balzam by sa mi naozaj veľmi hodil <3 A čo sa týka outfitu vyzeráš úchvatne tak ako vždy <3
    NORALIC

    ReplyDelete
  3. Oh this is just wonderful! Cheers from https://www.petithotelprague.com/!

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig