Monday, April 8, 2019

CHANEL GIRL

cc-2

Good morning everyone! I hope you are well. Today I've got for you my first post from Amsterdam. We decided to come back to this amazing city again and not only stay a couple of days in Adam, but also drive a little around the city. This time we shot my outfit at the Damrak, which was just a few steps away from our boarding point for your private tour - I decided to book one as it gives you a little bigger experience than on the shared one. I went for this Amsterdam boat rental - "Starboard Amsterdam". In the city you'll find many boat services and companies yet I couldn't find a better price deal than what I got offered by the Starboard. The 2 hour boat ride was really amazing - we had a captain and a stewardess on the board who told us many interesting facts about Amsterdam and living in the city. There were also prepared drinks and some small snacks to enjoy while sailing through the canals. They offer different type of boats, including Booze cruise, in different price categories, so I am more than sure than you'll find the right for you. As for my look, I tried to match the theme by wearing my new Chanel shirt in a combination with black skirt and my Balenciaga boots. I also went for my chain belt and new pearl purse - so how do you like the look?

Krásné dobré ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře. Dneska mám pro Vás první post z Amsterdamu - tentokrát focený u "Damraku", který byl jen pár minut pěší chůze od našeho nástupního místa na privátní projížďku po kanálech. Tu doporučuji každému, kdo se do hlavního města Holandska chystá, a chce město vidět z trochu jiné pespektivy. Já jsem si pro naší "cruise" vybrala společnost Starboard Amsterdam, která měla jednoznačně neprazitelné ceny. Naše 2-hodonová tour byla opravdu úžasná - kapitán i stevardka se o nás starali a kromě alko- a nealko- drinků nám připravili i menší snacky. Zároveň nám také pověděli něco málo o městě. jeho historii a také zodpověděli všechny naše dotazy. Tato firma nabízí spoustu typů lodí v různých cenových kategoriích, takže si každý určitě přijde na své. Co se mého outfitu týče - na sebe jsem zvolila svojí novou košili Chanel, kterou jsem zkombinovala s krátku černou sukní a kozačkami Balenciaga. Outfit jsem doplnila "kapitánskou čepicí", páskem Chanel a novou perlovou kabelkou. Tak jak se Vám fotky líbí?

cc3-2
cc2-2 cc5-2 cc4-2

OUTFIT DETAILS

Chanel shirt (similar)
Storets skirt (similar)
Balenciaga boots (similar)
Chanel bag (similar)

SHOP MY LOOK



SHARE:

7 comments

  1. Lookin' gorgeous as always! A girl can never go wrong with Chanel! ❤️❤️

    Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
    http://charmainenyw.com

    ReplyDelete
  2. Seriously living for that Chanel bowling shirt. Soooo cool


    www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Style.




    .

    ReplyDelete
  3. Košeľa je výborná. :) Veľmi sa mi páči aj líčenie, ozaj sa ti hodí. ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    ReplyDelete
  4. Na moj vkus je ta kosela az moc siroka a neforemna,aj rukavy su prilis dlhe a siroke.kombinacia kosele a tej ciapky vyzera ako policajna uniforma.

    ReplyDelete
  5. Hey Baru, so cool! You look so pretty in this outfit. Yachting, sailing, totally inspires for my upcoming trip with https://yachting.com/en-gb/croatia-yacht-charter!

    Have a great day,

    V.

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig