Thursday, October 3, 2019

ACHIEVING THE PERFECT SKIN


Good morning everyone! I hope you are all well. Today I am back with a post from the beauty section, which I haven’t talked about in a while. In this post I would like to introduce to you my newest addition into my beauty routine – the FOREO LUNA mini 3. I am pretty sure you all are familiar with the brand, however in case you’re not – FOREO is a Swedish brand focusing on skin cleansing – which you can do perfectly with the product which I already mentioned – the cleansing brush FOREO LUNA mini 3. In this post I would like to introduce this special product to you and tell you why I fell in love with it in a short review!


Krásné ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře a těšíte se na víkend. Dneska mám pro Vás článek ze sekce beauty, o které jsem dlouho nepsala. V dnešním článku bych Vám chtěla představit nejnovější přídavek do své beauty rutiny, a to FOREO LUNA mini 3. Jsem si jistá, že o této švédské značky jste již slyšeli – pokud přece jenom ne – značka FOREO se specializuje na výrobu produktů určených k čistění pleti a již zmiňovaný kartáček na čištění pleti FOREO LUNA mini 3 je úplnou novinkou na trhu. Proč ji používám a co od ní čekat? To, a víc, se dozvíte, pokud budete pokračovat ve čtení téhle menší recenze!

foreo2-2

As I already mentioned at the top of this review, FOREO LUNA mini 3 is designed to clean up to 99.5% of your skin thanks to its soft, silicone brushes which get rid of the oil, dirt, sebum and sweat on your face. The product is made in an elegant design and is 100% waterproof. The FOREO LUNA mini 3 is designer to be practical and to help you with your cleansing routine – that’s why it’s a little lighter than the previous products from the line, which is handy to everyone who travels a lot, like I do. Your FOREO LUNA mini 3 lasts up to 400 uses per one charge, which makes it also more convenient for traveling and taking care of your tired skin. The product comes in 5 colours – raspberry pink, baby pink, mint and  black – which I think is suitable for guys – and the shiny yellow which I chose! 


Jak jsem již zmiňovala v úvodu recenze, FOREO LUNA mini 3 je produkt vyvinutý na maximální vyčištění pleti. Díky svým unikátním silikonovým kartáčkům odstraní až 99.5% nečistot, které se v pleti nachází – potu, oleje, bakterií… LM3 je opravdu skladná a i o něco lehčí než její předchůdci z minulých řad, což určitě potěší každého z Vás, kdo cestuje tak často jako já. Výhodou je navíc i fakt, že po nabití vydrží až na 400 použití – tudíž s sebou na cesty nemusíte tahat nabíječku a starat se o nabíjení přístroje. Tahle novinka je dostupná hned v 5 barevných provedeních – malinově růžové, jemné starorůžové, mintové a tmavé černé – která se podle mě hodí především pro pány – a téhle zářivě žluté, která podle mě krásně rozzáří každý den.

foreo4-2


How to use the FOREO LUNA mini 3? Trust me – it’s really easy. All you have to do is download the Foreo app and connect with your LM3 device via Bluetooth. After removing your make-up, you simply choose a fitting program in the app – you can choose from different intensities of cleaning (1 being the lightest and 12 being the strongest). The device turns off automatically after the session is finished. One thing that many people don’t know – LM3 is suited not only for a night use. It’s also recommended to clean your skin in the morning, before applying your make-up (which is what I do).


One thing I’d like to highlight (and recommend) is the Glow Boost function which is a 30 second program designed to clean your face and make it glow. LUNA turns off automatically after 30 seconds, leaving your skin clean and shiny. This is the best option after your workout and it should be included in every gym bag. After you can apply your favourite cream or any beauty product you like to use. 


Jak tenhle speciální přístroj používat? Návod je opravdu jednoduchý. Stačí si stáhnout oficiální aplikaci FOREO a díky funkci Bluetooth ji spárovat s Vaším přístrojem. Po odlíčení si pak v appce vyberete program na čištění pleti – vybírat se dá až z 12 intenzit (přičemž 1 je nejslabší intenzita a 12 je ta nejsilnější). Po ukončení programu se čistící kartáček automaticky vypne. Používat se doporučuje 2x denně – a to ráno před nanášením make-upu a večer po odlíčení.


Určitě bych doporučila vyzkoušet program „Glow Boost“ – jedná se o 30-i sekundové čištění pleti, které zanechá pleť čistou a zářivou. Je to skvělá varianta i pokud cvičíte - po tréninku si můžete okamžitě vyčistit pleť, kartáček je tedy vhodný i do každé sportovní tašky. Po použití můžete nanést Váš oblíbený denní / noční krém a eventuelně pak make-up.

foreo-2

And what’s my feeling about using the FOREO LUNA mini 3? After the 3 weeks I was using the device to clean my skin, I have to say that my face looks healthier and more glowing. As you all know, I am traveling quite a lot, which is definitely not helping my skin – thanks to the LM3 I feel my skin has changed and feels softer too. So, what’s your opinion about the brush and the brand in general? Have you tried any product? LUNA mini 3 will be available in Czech Republic exclusively in Douglas, starting September 23rd


A jaký já mám pocit z FOREO LUNA mini 3? Produkt jsem teď testovala něco málo přes 3 týdny – a již vidím rozdíly. “Díky“ častému cestování moje pleť trpěla, a často vypadala vysušeně a unaveně. Teď mám pocit, že můj obličej vypadá mnohem zdravěji a zářivěji, a to díky pravidelnému používání právě LUNY. Určitě bych produkt doporučovala vyzkoušet a myslím, že se opravdu vyplatí. A co si o kartáčku a značce FOREO obecně myslíte Vy? LUNA mini 3 bude dostupná v Česku od 23. září a exkluzivně v Douglas parfumeriích.

* in collaboration with FOREO

SHARE:

1 comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig