Thursday, December 12, 2019

MY VERY FIRST CHRISTMAS

apt8-2

Good evening everyone from my very first apartment! As many of you might know, I decided to get an apartment in Prague and today I would like to show you a little bit from it. This is a very first post about my new place - and as a sneak peak I would like to show you my living room which is very Christmasy at the moment. In this post I would like to show you what furniture I chose and why exactly I decided to choose it from the online store Designovy Nabytek.

Krásný večer všem! Dneska mám pro Vás opravdu speciální příspěvěk - je to totiž první post z mého nového bytu, ve kterém bydlím sice již od září, ale právě kvůli častému cestování, jsem ho dozařídila až teď v prosinci. Dneska bych Vám tedy chtěla ukázat menší "ochutnávku" z mého obývacího pokoje, který je zařízený z e-shopu Designový Nábytek. Pokud budete číst dál, tak se dozvíte proč jsem si vybrala právě tenhle e-shop a jaké s mám zkušenosti.

apt7-2 apt5-2 apt6-2 apt3-2

I found the e-shop Designový Nábytek by an accident when scrolling on Instagram. From the beginning on I knew I wanted a sofa in a suede material with a conference table which is a little different. The products on the website really caught my eye - different, clean, in a Scandinavian style. The suede sofa in light pink was love at the very first sight (product here). Since I don't live with any male, I decided to get it. To match the sofa I decided to get the marble conference table which I honestly love. I love marble and this table fits perfect the apartment in my opinion (you can get it here). I also decided to get a small taboret (here) and a small conference table which has a marble desk as well. At the moment they have a 10% discount on all products which are ready to ship which they also guarantee to ship before Christmas so don't forget to check them out! (They ship all over the Czech Republic and Slovakia!)

Na e-shop Designový Nábytek jsem narazila čistou náhodou na Instagramu. Od začátku jsem měla představu sametové sedačky a nevšedního designového stolku. Produkty na e-shopu mě zaujaly hned na první pohled - krásné, kvalitní a hlavně neokoukané kousky, které mají svoje kouzlo. Hned mě zaujala právě tato sedačka ve starorůžové barvě, která se podle mě hodí skvěle k šedě vymalovaným zdem (pokud Vás také zaujala, najdete ji tady). K sedačce jsem si vybrala mramorový stolek, který byl láskou na první pohled. Deska je opravdu nádherná a podle mě se jedná o opravdu nevšední kousek (produktový odkaz zde). Stůl jsem ještě doplnila šedým taburetem a menším odkládacím stolkem, který má také mramorovou desku. S nábytkem jsem opravdu spokojená a myslím, že e-shop je vhodný pro každého, kdo hledá nevšední, designové kousky. Momentálně mají 10% slevu na skladovky, u kterých ručí doručení do Vánoc - takže pokud si chcete, nebo někomu blízkému udělat radost, doporučuji se na stránky Designový Nábytek mrknout! (*doručují po celé ČR a také na Slovensko)

apt11-2 apt2-2 apt-2 apt9-2

in collaboration with Designový Nábytek

SHARE:

1 comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig