Sunday, March 8, 2020

DOUBLE LEATHER

zl3-3

Good morning everyone! Today I would like to show you one of my favourite looks at the moment. I am spending the weekend in Dresden where we also decided to take these outfit pictures. In today's look I am wearing a simple leather dress which I think looks really nice and unexpected. I paired the dress with my knee-high boots and the Jungle bag by Louis Vuitton. I was looking for a new pair of sunglasses for a long time and finally I decided to get a pair. These one are by Jimmy Choo and what I like is the leopard print on the frame as it matches my "Jungle" collection perfectly. I ordered them via Zalando Lounge - a special "club" from Zalando where you shop daily offers from different clothing, home-ware and designer brands.

The deals in the Zalando Lounge are up to 75% off the retail price which I think is amazing. The deals are added daily - throughout the working day they're starting either at 7am or 6pm and on the weekend they're starting at 8am. The deals are usually available for 5 days and the shipping depends on the product - some products are "ready to ship" and some products take longer to deliver however that is clearly marked in the Zalando Lounge website or also in the App which you can download both for iOS and Android. As for me, these Jimmy Choo sunnies retail for 420 EUR - in the app I was able to get them for 150 EUR which I personally think is an amazing deal! I think this way you can save quite some money - no matter if you're looking for high-street or designer brands! 

Krásné ráno všem! Dneska mám pro Vás outfit, ve kterém můžete vidět jeden z mých momentálně nejoblíbenějších kousků - a to jsou tyhle koženkové šaty. Oblíbila jsem si je hned z několika důvodů  - mají krásný střih a navíc je to něco nového a nečekaného. K šatům jsem přidala vyšší kozačky a kabelku Jungle On the Go od Louis Vuitton. Už delší dobu jsem zmiňovala, že bych si ráda pořídila nové sluneční brýle. Nakonec jsem narazila na tyhle skvělé Jimmy Choo s leopardím printem, který se mi skvěle hodí k printu mojí On The Go z Jungle kolekce. Brýle jsem našla v aplikaci Zalando Lounge - což je speciální slevový klub značky Zalando, na kterém se denně objevují nové slevové akce. 

Slevy v rámci Zalando Lounge dosahují až 75% a to nejen na dámské, pánské a dětské oblečení, obuv a doplňky, ale také na sportovní oblečení a doplňky do domácnosti. Akce, které trvají po dobu 3 až 5 dnů, jsou zveřejnovány ve všední dny buď v 7 ráno nebo v 8 večer a o víkendu pak v 8 ráno. Doba doručení zboží se pak liší - je možné vybírat produktu se zkrácenou dobou doručení nebo z produktů, u kterých je sleva větší, ale doručení trvá o něco déle. Zalando Lounge funguje jak přes klasické webové stránky, tak i přes mobilní aplikaci (která se dostupná pro iOS i Android), najdete jak "highstreetové", tak luxusní zboží - já tam našla právě tyhle sluneční brýle, které byly z původních 10 500 Kč zlevněny na 3 900Kč, což mě osobně přijde jako skvělá cena. Myslím, že díky Zalando Lounge každý může ušetřit - no a já se už na nové "deals" dívám každý den!

zl8-3zl2-3 zl4-3 zl-3 zl6-3

* in collaboration with Zalando Lounge

OUTFIT DETAILS


Nakd dress (similar)
Stuart Weitzman boots (similar)
Louis Vuitton bag (similar)
Jimmy Choo sunglasses via Zalando Lounge (here)

SHOP MY LOOK


SHARE:

3 comments

  1. Panečku, tie šaty sú dokonalé! <3 Úplne ti pristanú <3
    Brinora.sk

    ReplyDelete
  2. Nice information! thanks for sharing with us. If you facing any technical issues with your computer visit or Call computer service near me or Computer repair near me can resolve your all kind of errors available 24/7

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig