Thursday, May 21, 2020

ALL RED VALENTINO

rv6-2

Red Valentino is one of the brands I simply love. I feel like the brand's design is 100% my style - girly, elegant yet modern and different. You might remember me in a similar dress last year which I wore to an event which happened at their store in Prague. Unfortunately due to the situation the event got cancelled however since the stores's opened now I was able to take at their newest collection at least. One of the things that caught my attention was this midi dress with lace detailing which I think looks simply amazing. I am also in love with these pumps - I think they look so flattering and the bow detail is really cute. What do you think about the collection?

Red Valentino je jednou ze značek, kterou jsem si opravdu oblíbila. Jejich kousky jsou holčičí a elegantní, přitom moderní a trochu jiné. V jejich kolekce se mi líbí 99% kousků a rozhodně bych si z ní pořídila nejen jeden. Možná si pamatujete, že jsem minulý rok byla do jejich butiku v Maiselově pozvaná na speciální event. Ten se měl konat i tento rok, ale bohužel kvůli koronaviru byl přeložen. Měla jsem alespoň příležitost se do butiku zajít podívat na jejich novou kolekci - zamilovala jsem se do těchto krajkových midi šatů, které jsou podle mě naprosto dokonalé. Stejně tak jako šaty jsem si oblíbila i tyhle bílé podpatky s mašlí, která mi přijde jako skvělý detail. Jsou strašně pohodlné, a tak přemýšlím, že si pořídít ještě pár, který má o trochu menší podpatek. Co si o nich myslíte Vy?


rv4-2 rv14-2 rv-2

OUTFIT DETAILS


whole Red Valentino look

SHOP MY LOOK


SHARE:

3 comments

  1. Ahoj B. !
    Aj keď si píšeme raz za čas na IG, chcela som ti tu napísať, že pár dní dozadu som si prezerala tvoje staré články, príspevky a fotky z pred 5 rokov. Mnoho ľudí ti tam písalo, že máš nudné oblečenie, také isté fotky a že všetko je príliš obyčajné. Musím však uznať, že to čo si nosila pred 5 rokmi, by som si obliekla aj teraz! Máš skvelý zmysel na módu a na jedinečné kúsky, ktoré sa nikdy nestratia v šatníku :)
    Chcem ti však zároveň povedať, že si sa nádherne zmenila a tvoj štýl dostal len dobový upgrade, ktorý ti veľmi sluší.
    <3
    liquidR0se

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig