Monday, May 18, 2020

NOT YOUR TYPICAL BREAKFAST: THE UNICORN BOWLS

unicorn-2

Good morning guys! Today I am back with another recipe, this time a really cute one. Are you having your friends over and wanna impress them with an unconvential breakfast? Then this is the perfect oppurtunity to make the "unicorn bowls".

Krásné ráno všem! Dneska mám pro Vás další recept, tentokrát opravdu jednoduchý a zároveň opravdu jednoduchý. Pořádáte sleepover a nevíte co ráno "uvařit" k snídani? Vyzkoušejte tyhle fotogenické "unicorn bowls", které hostům určitě vyrazí dech.


unicorn2-2

The ingedience is pretty much up to you. You can start off with a yogurt or an acai base and also you have a pretty free choice when it comes to toppings. Here is what I used:

WHAT YOU'LL NEED:

- 2 strawberry yogurts (I used coconut ones which are lactose-free)
- 2 blueberry yogurts (I used coconut ones which are lactose-free)
- 1 banana
- 2 cones
- granola 
- chia seeds

Do misky si prakticky můžete dát, co chcete - tady se žádné meze nekladou. Do misky můžete nalít buď jogurt nebo acai a i zdobení je zcela na Vás. Já jsem použila:

- 2 kokosové jogurty s příchutí jahody (které jsou přírodně bez laktozy)
- 2 kokosové jogurty s příchutí borůvky (které jsou přírodně bez laktozy)
- 1 banán
- 2 kornoutky
- granolu
- chia semínka

unicorn3-2

You start by putting the yogurt into the bowl. If you wanna have a nicely decorated "horn", make sure to put some yogurt on it as well and add some nuts or dried fruits - in my case I used some nuts from my granola and some dry raspberries. Then you cut the ends of the banana and cut then again in two halfs - by which you'll create the ears. Use your chia seeds for the eyes and add the cone between the ears. Decorate with some granola below the cone and voila - that's how easy it is!

Začněte vaší "bází", kterou nalijete do misek. Pokud chcete mít i ozdobený "roh", kornoutek trochu natřete a "přilepte" libovolné dekorace - já jsem použila sušené maliny a ořechy z mojí granoly. Dál uřízněte konce banánu a ty dále rozřízněte na půl - tím získáte "ouška" jednorožce. Ze semínek chia pak vytvarujte oči, kornoutek dejte mezi banánové uši a dozdobte granolou. A voila!

SHARE:

3 comments

  1. Oooo vyzerá to lákavo a chutne... a pritom su to iba jogurty :-) Super tip.

    ReplyDelete
  2. Thanks for the recipe! The unicorn bowls look so delicious and pretty. :)

    www.yzwears.com

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig