Sunday, September 27, 2020

BLACK & BROWN OUTFIT

jc2-2

Good morning everyone! I hope you are doing well! Today I have an outfit for you which I wore in the last days in Prague. The star of the outfit is pretty clear I think - it's my new Mahesa 85 boots by Jimmy Choo. I picked the shoes on Tuesday and I have to say I am in love. If you are a frequent reader you know for sure that boots are my thing - especially the high ones. For this season I chose suede ones as I already got leather ones last year and I also think this shape suits me better in suede. The heel is very thin yet very comfortable - so I can't wait to show you more outfits with these! I paired the boots with my new pleated leather skirt, black turtleneck and a brown Bottega Venetta clutch. So - how do you like my new boots?

Krásný nedělní večer všem! Dneska mám pro Vás outfit, který jsem měla na sobě během tohodle týdne a který jsem si opravdu zamilovala. V hlavní roli tohoto outfitu jsou moje nové kozačky Mahesa 85 boots od Jimmy Choo. Ty jsem si v obchodě vybrala začátkem týdne. Kdo mě zná moc dobře ví, že kozačky jsou moje slabost. A obzvlášť ty vysoké. Pro tento rok jsem zvolila kozačky pod kolena a to v semišové verzi, která je podle mě na tomto stylu bot elegantnější a obecně se ke mně i víc hodí. K botám jsem přidala novou koženkovou sukni s černým rolákem a psaníčko od Bottegy Venetty. Tak jak se Vám moje nové boty líbí?


jc4-2 jc-2 jc3-2 jc5-2

OUTFIT DETAILS

Mohito sweater (similar)
Zara skirt (similar)
Jimmy Choo boots (here)
Bottega Veneta bag (here)

SHOP MY LOOK

SHARE:

6 comments

  1. Vyzeraju velmi siroko, lepsie vyzeras v uzkych cizmach.Mne osobne sa nepaci ani ako je rezana klenba,vyzera to divne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Každému se líbí něco jiného :)

      Delete
    2. Mně se taky ty kozačky nelíbí.

      Delete
  2. Kozačky jsou moc krásné. Celkový Outfit se mi moc líbí <3

    LITTLETHINGSFOREM

    ReplyDelete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig