Sunday, January 3, 2021

MY MOST WORN DESIGNER PIECES OF 2020


Good morning everyone! I hope you are all doing well and that you stepped into 2021 with the "right" foot. Today I would like to talk about my 10 most worn designer pieces in 2020 - this doesn't necessarily mean that I purchased these items in the past year - these are simply the items which I reached out to the most! So, let's see!

Krásné poledne všem! Doufám, že se máte dobře a všechny Vás vítám u prvního postu roku 2021! Dneska bych Vám chtěla ukázat mých 10 nejnošenějších designérských kousků roku 2020 - sice ne všechny jsem si pořídila v minulém roce, ale i tak si myslím, že by pro mnohé z Vás mohl být tento článek indikátorem do čeho investovat...

1. LOUIS VUITTON "ON THE GO"


The number one piece which I wore almost every day of 2020 - well, besides the lockdown - is the On The Go bag by Louis Vuitton. I loved the bag for many reasons: it's big enough to fit everything I need. It looks great and actually in comparison to the Dior's Book Tote, I don't get to see this bag that often. Plus this limited edition one I think is simply amazing! The only downside: I wore it so much I had to bring the bag back to LV so that it can get fixed - since it's a limited edition, that won't be possible and I will have to get a new one!

Na první příčce není nikdo jiný než "On the Go" od Louise Vuitona. Tu mám sice už od léta 2019, ale musím říct, že kromě lockdownu, jsem ji nosila skoro každý den. Vyhovuje mi svojí velikostí, stylem i printem. Já jsem zvolila tuhle limitovanou v leopardím printu, kterou mi pochválilo již několik desítek lidí. Jediné mínus je, že jsem ji nosila tak moc, že se mi trochu zničila a jelikož je z limitované kolekce, v LV ji nebyli schopni již opravit. Budu si tedy moct vybrat novou, takže se můžete těšit na to, jakou si vyberu!

2. MAX MARA "TEDDY COAT"


If you're a person, who's always cold, like me, then make sure to invest into this coat. I've never had a coat which I would be so warm in. I love wearing the coat so much! Even though the colour isn't exactly practical, I think the coat looks the best in this colour.

Pokud, stejně tak jako já, trpíte na zimu, zainvestujte do Teddy Coatu od Max Mary. Pro mě je to opravdu první kabát, ve kterém nemrznu. Sice jsem nezvolila extra praktickou barvu - hlavně třeba na vánoční trhy se svařákem - ale podle mě v bílé vypadá kabát nejlépe a i tak bych jeho barvu neměnila.

3. JIMMY CHOO "MAHESA 85"


Another item which you might have seen me wearing quite a bit is the Mahesa 85 boots by Jimmy Choo. This was kindly gifted by the brand and I think they are a great change to my Stuart Weitzman All Legs. I think they look more high fashion - but they're comfy at the same time!

Dalším kouskem, který jste na mě v 2020 mohli vidět poměrně častou, jsou tyhle kozačky pod kolena od Jimy Choo, které jsem dostala. Přijdou mi jako skvělá změna od mých All Legs od Stuarta Weitzmana a navíc jsou také pohodlné i k nám do Prahy!

4. BULGARI "SERPENTI" BAG


Another item which I have to mention is my Bulgari Serpenti bag which I have for two years now. I think the colour is amazing and can be worn to any occasion, during any time of the day and to any kind of event!

Za zmínku stojí také Serpenti Bag od Bulgari, která byla jednou z mých nejnošenějších kabelek roku 2020. Přijde mi skvělá jak barvou, tak tvarem. Myslím, že se hodí jak přes den, tak na večer, na "casual" nošení i na slavnostnější příležitosti!

5. LOUIS VUITTON BANDEAU

One of the pieces which I purchased in 2020 is this bandeau by Louis Vuitton. I bought it with the intention to wear it with different accessories - like on the hat which is actually one of my favourite styles and think it looks great, on bag or as a bracelet. What I like about the bandeau is also the fact that it has two different sides - so by purchasing one bandeau you actually get two!

Další kousek, který jsem si pořídila přímo v minulém roce, je tahle oboustranná bandeau od Louise Vuittona. Kupovala jsem si ze záměrem ji využít hlavně na klobouk, ale vypadá skvěle i jako náramek, čelenka či omotaná na uchu kabelky. Přijde mit také skvělé, že je jiná z každé strany: místo jedné bandeau máte tak rovnou dvě!

6. MAX MARA "TEDDY GLOVES"

Just like the Max Mara Teddy coat, also these Teddy gloves are saving me in the winter time. They are so warm and I think they also look really cute. You wouldn't believe how many compliments I received!

Stejně tak jako Teddy coat od Max Mary mě před zimou chrání i tyhle Teddy rukavice ze stejné kolekce. Jsou opravdu teplé a navíc mi přijdou i roztomilé. I na ně jsem dostala spoustu pochval!

7. STUART WEITZMAN OVERKNEES

Another item which I actually bought in 2020 was these Stuart Weitzman Overknees. If you follow me for some time, you might know that I am a big Stuar Weitzman fan. I actaully have 4 other pairs of boots however this is the first pair without heels and honestly - it's lifechanging! So comfy!

Kdo mě sleduje již delší dobu ví, že kozačky od Stuarta Weitzmana miluju. Mám doma již 4 podpatkové kozačky a v březnu 2020 jsem se rozhodla si pořídit i pár bez podpatku. Podle mě to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí roku 2020, co se nákupů týče. Sem do Prahy jsou skvělé a podle mě vypadají stejně super jako ty podpatkové! 

8. BOTTEGA VENETTA "POUCH BAG"


A gift from me to me for my 24th birthday was the Pouch bag by Bottega Venetta. I had this bag on my radar for quite some time however didn't wanna invest into a "seasonal" piece. However by my birthday it was quite a statement piece which I loved and also kinda missed in my closet. So happy I got it!

Jako dárek sama sobě jsem si k mým 24. narozeninám koupila Pouch bag od Bottegy Venetty. Tu jsem měla na svém "radaru" už poměrně dlouho, ale nechtělo se mi investovat do neklasického kousku. V době mých narozenin už ale byla Bottega základem šatníku a já své koupě rozhodně nelituji!

9. RETROFETE "GRACE" DRESS


Finally, another clothing piece worth the mention is the Grace dress in white by Retrofete. I think this dress is great for special occassions, parties and evening events. I personally love the dress and think is very well made.

Dalším kouskem oblečení, který jsem v minulém roce nosila poměrně často, jsou tyhle flitrové šaty značky Retrofete. Podle mě jsou naprosto dokonalé a také poměrně kvalitní. Za mě byly volbou číslo 1 na večerní akce, večírky a oslavy!

10. STUART WEITZMAN HEELS


Last, but not least piece, I'd like to talk about, is this golden pair of heels by Stuart Weitzman. I think they go great with my Bulgari bag and also match any kind of colour. I think they are great for the day, but also for the night. For me: 10 out of 10!

Posledním kouskem, který jste na mě mohli vidět celkem často, jsou tyhle zlaté sandálky na podpatku od Stuarta Weitzmana. Podle mě vypadají super a jsou také pohodlné. Za mě rozhodně 10 z 10!

SHOP THE PIECES


SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig