Monday, November 1, 2021

MY PERSONAL REVIEW OF FOREO IMAGINATION

The new product from FOREO - Imagination
 
Good morning everyone! After a long time I am back with a beauty post, featuring my favourite brand FOREO. This Swedish brand launched a new product - FOREO Imagination - which is not just new for them but for the whole market! In this post I would like to tell you my first impressions, how to use this product and why it is beneficial to use - especially now when the temperatures drop down!

Krásné ráno všem! Dneska pro Vás, po dlouhé době, článek z oblasti krásy a péče o pleť. Konkrétně bych Vám ráda představila nový produkt od švédské značky FOREO, který není novinkou jen u této značky - jedná se totiž o novinku na celém trhu. Pokud se tedy chcete dozvědět něco víc o FOREO Imagination, jak produkt používat a jaký já na něj mám názor, tak pokračujte ve čtení!

FOREO Imagination DIY Mask Base FOREO Imagination for DIY masks

HOW TO USE THE FOREO IMAGINATION?

The FOREO Imagination DIY Mask Base is very easy and so much fun to use! All you have to do is mix your favourite ingredient with one spoon of the FOREO Imagination which creates the mask. As you can tell from the products name, you can use your imagination and combine the FOREO Imagination with your favourite fruits, veggies or herbs. For my mask I used blackberries and banana sofar - and I loved both! Then you simply apply the mask to your face and let it do its magic! However, one thing to point out: do not use any ingredients you are allergic to!

FOREO Imagination DIY Mask Base není "obyčejný" kosmetický produkt - jeho použití nebo víceméně výroba je opravdu zábava. Jedná se totiž o bázi, kterou smícháte s čerstvými potravinami, a to například s ovocem, zeleninou nebo medem! Tímto si tak vytvoříte opravdu čerstvou masku a hlavně masku na míru. Jedinečné složení je bohaté na všechny aktivní vitamíny a minerály, takže mohou snadněji proniknout hluboko do vaší pleti. Stačí smíchat Vaší vybranou ingedienci s lžičkou FOREO Imagination, pořádně smíchat a pak jen nanést na obličej a nechat působit! Já jsem zatím zkoušela masku z banány a ostružin a skvělé byly obě. Nezapomeňte se ale vyvarovat přísadám, na které máte alergii.

DIY mask with mask base FOREO Imagination

WHAT ARE THE BENEFITS OF THE FOREO IMAGINATION?

What I think is amazing about the FOREO Imagination DIY Mask Base is that the product is vegan and is NOT tested on animals. It is rich in antioxidants - especially vitamin E and squalene -, is very hydrating - especially thanks to hyaluronic acid - and helps the skin to calm down - thanks to vitamin B5, allantoin and phospholipids -. I think especially now, during fall and winter, it is very important to treat your skin well and to hydrate it.

FOREO Imagination DIY Mask Base je veganská, dermatologicky testovaná a NENÍ testovaná na zvířatech. Je také bez jakýkoliv sulfátů, SLS, SEL, parabenů a perfumace. Je bohatá na antioxidanty - především na vitamín E a skvalen -. Má také hydratační účinky - díky kyselině hyaluronové - a pleti pomáhá se zklidnit - díky vitamínu B5, alantoinu a fosfolipidům -. 

How to make your own mask with FOREO Imagination

WHAT ARE MY IMPRESSIONS OF THE FOREO IMAGINATION?

Personally, I think this is such a fun product! I also felt like my skin was softer after just one use and I also felt like my face was really hydrated. I usually suffer from dry, irritated skin during the colder months so I am so happy FOREO came with this product - I am definitely going to use it A LOT.

Já osobně jsem si FOREO Imagination zamilovala. Osobně, hlavně v zimě, trpím na suchou, citlivou pokožku. Už po prvním použítím téhle "kouzelné" masky jsem měla pocit, že mám obličej hydratovaný, zbavila jsem se červených míst a pokožka byla na dotek opravdu hladká. Je mi jasné, že se tuhle zimu bez FOREO Imagination  rozhodně neobejdu!

* in collaboration with FOREO

SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig