Saturday, March 12, 2022

MY NEW SKINCARE FAVOURITES

dior1-2 
Good morning everyone! I hope you are all doing well! Today I would like to talk about some of my newest favourites from the Dior skincare. I haven't talked about skincare itself for some time, so I think it is the perfect time to introduce to you some picks which I think are worth the investment!

Krásné ráno všem! Doufám, že se všichni máte dobře. Po delší době mám pro Vás článek ze sekce krásy: ráda bych Vám představila pár produktů od značky Dior, které jsem nedávno zařadila do své každodenní rutiny, a na které momnetálně už nedám dopustit.

dior3-2

THE CAPTURE TOTALE LINE

From this line, I have not just one, but rightaway 3 favourites: the Capture Totale Super Potent Serum is formulated with 91% natural formula and is a special age-defying serum which helps your skin to look and feel younger. Now I know what you're thinking - Barbora, but you're only 25?! Yes, I am but did you know that 25 is actually the PERFECT age to start REALLY taking care of your skin? It is always better to start earlier than later. First I am applying this serum and then I am additionally using the Capture Totale Super Potent Eye Serum. This is also an age-defying serum which helps to smoothen the eye area and makes it younger and brighter. As you might know, I am usually suffering from dark circles and I have a feeling that this product helped me to fight it as well. The last, but of course not least, product I would like to mention from this line is the Capture Totale Intensive Essence Lotion. Also this product is made of 95% natural formula and helps to strengthen the skin barrier for an ultra fresh look. 

Jako první bych ráda začala hned 3 produkty z řady Capture Totale. Capture Totale Super Potent Serum je účinné sérum na oddálení stárnutí pleti. Jeho složení tvoří z 91% přírodní formule, která byla speciálně vyvinuta k omlazení pleti. Vím co si teď asi říkáte - Báro, ale Tobě je teprve 25?! Myslím, že 25 je právě nejlepší věk začít se o pleť pořádně starat a začít používat už i přípravky proti stránutí. Společně s tímto sérem používám také Capture Totale Super Potent Eye Serum, které je specializováno na oční oblast. I toto sérum tvoří převážně přírodní formule, která v oční oblasti bojuje proti vráskám a stárnutí, a zároveň oblast viditelně vyhlazuje a rozzařuje. Jako poslední bych Vám také zmínila Capture Totale Intensive Essence Lotion, tedy pleťového mléka, které posiluje kožní bariéru, vyrovnává strukturu pleti a právě pleť chystá na přijetí beneftů řady Capture Totale.
  dior5-2 dior2-2

DIOR EYE REVIVER PATCHES

Another favourite of mine not only because of its effect but also of its look is the Dior Eye Reviver Patches. First of all: this is such an Insta-friendly product but mainly second of all: it is a product which refreshes the eye area in just 10 minutes. This will be a best friend to anyone who has dark circles under the eyes, like me, or perhaps after a little longer night out with your friends!

Produkt, který jsem si zamilovala pro svůj vzhled i účinek, jsou Dior Eye Reviver Patches, které jsou napuštěné sérem. Já osobně si myslím, že jsou naprosto "Insta-Friendly", a kromě toho také velice účinné: myslím, že se stanou nejlepšími kamarádkami všem z Vás, které trpí na oční kruhy nebo které to protáhly až do ranních hodin: díky séru totiž podoční oblast rozjasňují a dodávají ji potřebnou hydrataci a svěžest!

LA MOUSSE ON/OFF FOAMING CLEANSER

When it comes to a make-up removal which I am using right now, it is the La Mousse On/Off Foaming Cleanser which consists of 90% natural formula with purifying french water lily. The "OFF" cleansing means that you will get rid of make-up residue, excess sebadum and it also eliminates impurities and urban particles. The "ON" cleansing means that it soothes the discomfort and irritation of the skin. The mousse is really airy and delicate, leaving the skin really smooth even when dealing with sensitive skin like mine.

Poslední produkt, který jsem nově zařadila do své rutiny, je La Mousse On/Off Foaming Cleanser. Jedná se o speciální, lehkou pěnu, která dokonale vyčistí pleť. "OFF" čistění znamená, že produkt pleť zbaví make-upu, nečistot a dalších usazenin na ní. "ON" pak znamená, že pleť je zanechána hladká, a to i v případě, že máte citlivou pleť jako já!
  dior-2

Well, I hope that I gave you some helpful insights and perhaps an inspiration of what to try next when it comes to skincare. Did you find any other products recently worth trying?

Tak doufám, že jsem Vám dala tip na produkty na vyzkoušení - za mě jsou to opravdové hvězdy a svojí rutinu si bez nich již nemohu představit. A jaké produkty jste nedávno objevili Vy?
SHARE:

No comments

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig