Friday, February 17, 2012

spring favourites

DIVIDED leather jacket / Topshop studded loafers

Hello loves!

Today I am updating with a picture of my recent favourites for spring. Leather jackets are really hot right now and I fell in love with them!! I bought this one last year in sale and didn´t wear it, but now I am sooo glad I have in my closet!! Another find I really love are the loafers. I really love them and actually they are even more comfortable than ballerinas, so it´s good for long shopping days!!! I love all kinds of loafers, no matter if classical or studded or printed, because every pair of loafers looks amazing! Also I have ordered a jean vest, so I can´t wait the day it will arrive! And some news as well! My dad just booked a hotel in Dubai, despite he really doesn´t want to go there, but for me it means: Welcome Hermes Birkin, Chanel bag, Steve Madden wedges, Alexander McQueen skull scarf and Naked palette 2! So I am really happy to go there!

Moji milí čtenáři,

jelikož a protože přibývá mých čtenářů z České Republiky, rozhodla jsem se také psát v češtině! Dneska uploaduju s obrázkem mých favoritů pro jaro 2012! Kožené bundičky jsou opravdovým hitem pro jaro a samozřejmě jsem se do nich hned zamilovala! Kousek, který je vidět na obrázku, jsem si ale koupila už minulý rok ve slevách v H&M. Nějak jsem jí nenosila, ale dneska jsem do ní úplně blázen a jsem ráda, že jí mám ve svém šatníku! Dalším hitem jsou mokasíny! Nejen že vypadají skvěle, ale jsou také pohodlnější než baleríny, což je při nakupovacích maratonech velká výhoda! Ať už klasické, "studded" nebo s potiskem, všechny jsou skvělé!! Také jsem si dnes objednala džínovou vestu, protože jsem se do ní tak nějak zamilovala!! A také mám nějaké dobré zprávy! Můj táta dneska zabookoval hotel v Dubai ( ano, i přesto že to tam nemá rád ), ale pro mě to znamená: Hermes Birkin, Chanel kabelka, platformy s oteveřenou špičkou od Stevna Maddena, šátek s lebkami od Alexandra McQueena a NAKED paletu od Nars! Takže jsem ráda, že tam jedu!!
Nechte prosím komentář, zda-li mám pokračovat v psaní česky!




SHARE:

28 comments

  1. Love the shoes!

    http://thatstyleriot.blogspot.com/
    http://thatstyleriot.blogspot.com/
    http://thatstyleriot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. rozhodně piš i česky :)) a ty topshop loafers jsou nejlepší! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc! :) Už je chci nosit! A pravděpodobně budu :)

      Delete
  3. skvělá bunda :))

    styleofmacy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Určitě pokračuj ve psaní česky. Jinak Dubaj,páni..jak já bych tam chtěla jet:) A krásná bundička a mokasíny.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Já už jsem v Dubaji jednou byla a mám to tam ráda! A děkuji :))

      Delete
  5. Urcite pis pis pis! At nad nekteryma slovickama nemusim důmat :D. Mas skvely moznosti, zááviiist ! :))))
    PS: zdraví angelieenka z Instagramu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, dobře dobře, stejnak se mi líbí ta kurzíva! :) Díky moc! :) Přeju good luck s kabelkou!!

      Delete
  6. urcite pokracuj v psani v cestine!:) budes "postovat" i z Dubaje? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobře, vidím, že to má ohlas, takže ano! A z Dubaje budu postovat na sto procent! Táta potřebuje internet k práci, takže to nebude problém! :)

      Delete
  7. určitě piš dál v čj;)

    bunda a mokasíny jsou krásné, brala bych obojí:)

    a do Dubaje letíte na dovolenou nebo za jakým účelem?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budu psát i nadále v češtině! :) Děkuji, jsem ráda, že se líbí! No, oficiálně tam letíme na dovolenou a neoficiálně tam letím pro pár věcí jako platformy od Stevena Maddena, paletu stínů od Nars a pro Birkin bag od Hermése atd. , protože u nás je to strašně předražený!!

      Delete
  8. i mě přivez jednu NAKED paletku prosííím! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. poslala bych ti penízky na účet a pak bys mi to doma mohla poslat poštou, na kolik tam vyjde?

      Delete
    2. no to já nevím! ani nevím, jestli to tam prodávají, ale mají tam Sephoru, ve který by to mít měli. V Americe stála 50 dolarů a nemám páru kolik může tak stát v Dubaji :(

      Delete
  9. Nemyslíš náhodou paletku NAKED od Urban Decay?? :) Od NARS totiž pokud vím žádnou nemá.. ;)

    ReplyDelete
  10. Jo myslím! Viděla jsem jí na stránce Nars tak jsem si to automaticky přiřadila k Nars.. Ale děkuji za info!

    ReplyDelete
  11. I would order the Birkin now if you want to buy it from Hermes Store. Or else they may not have any when you arrive xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. I didn't know they sell it online, but I'd rather buy it there, because if I bought it online, I would have to pay another tax which is 20 % of the price. If I buy it there I will save this money, so I will take a look in their stores and if they don't have the bag, I will order it online! :)

      Delete
  12. Miluju Tě za to, že jsi začala psát v češtině!!! Udělala jsi mi tím opravdu VELKOU radost, protože ač se anglicky učím už několik let, umím úplné kuloví.. zřejmě nejsem na jazyky zrovna talent :D takže pokud čtu zahraniční blogy neobejdu se bez google translate :D a mnohdy jsem líná si to tam vůbec zkopírovat, takže jsi mě opravdu, opravdu moc potěšila ♥
    Tvůj blog sleduji už dlouho a jediný neduh co jsem na něm shledala byl ten anglický text :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, není zač a jsem ráda, že to má úspěch! Já jsem dobrá na humanitní předměty a jazyky, takže mi psát v angličtině problém nedělá. A děkuji za sledování, no, moc lidí o něm neví, takže mě strašně těší, že alespoň někomu se líbí :)

      Delete
    2. Tak to Ti teda závidím. Já se učím anglicky od 3.třídy a ať se snažím sebevíc, mám problém správně složit větu :D je to fakt hrozné.. ale od doby co sleduji seriály v angličtině s čr titulkama, tak se začínám zlepšovat :D ale ne moc :D

      Delete
    3. Já se učím německy od třetí a anglicky od třetí a tenhle rok jsem ještě začala s francouzštinou a ráda bych ještě španělštinu, ale tím, že chodím do školy do Německa, nemám moc času no, takže se ještě uvídí, ale přeju Ti hodně štěstí s angličtinou :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig