Friday, March 23, 2012

classy heels photo


Hello my lovely readers!

You can´t even imagine how happy I am that it is friday already. Yesterday we wrote a test in biology, but I fucked that up. Anyway, I started my weekend with a couple of macaroons, which I really adore! Sadly I wasn´t able to buy my favs, coco ones, because it was X-mas collection only and they will be available first in December, which totally sucks. But I am really looking forwards to my Dubai-holiday, because I will shop there like a lot, haha!!! Tomorrow I am going to go to the downtown, so do you want me to do a post like last time? Like picts and outfits and you know?? Just comment if yes or no!

Neumíte si ani představit, jak jsem šťastná, že už je pátek! Včera jsme psali asi ten nejhorší test z molekulární biologie, fuj! No, ale víkend jsem začala opravdu povedeně - makronky od Paula. Bohužel jsem ale nesehnala moje oblíbené kokosové makronky, protože ty byly součástí speciální vánoční edice, která bude znovu zas v prosinci. Grrr. Ale co mi čekání zkrátí, je dovolená v Dubaji ( týden a půl!!!! ). Nemůžu se dočkat na nákupy, haha! Zítra se chystám do města. Chcete zase "post" jako minule ( fotky, outfity, .. )? Prosím okomentujte, jestli jo nebo ne.

PS: Don´t forget to check new things added into my closet shop! I changed the shipping, so it will be less! HERE!
A nezapomeňte se podívat na nové věci v mém "shopu" TADY! Poštovné do Čech je 90 Kč!

SHARE:

6 comments

  1. Replies
    1. Dobře, tak snad se dneska něco povede nafotit! :)

      Delete
  2. Já Ti tak závidím tu dovolenou!! :D Taky chci moře, pláže, slunce a hlavně opálenou kůži :D
    A samozřejmě chceme outfity a fotky taky ať už čehokoli :)
    Přeji krásný víkend ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Díky Em! Čím je to blíž, tím horší čekání je! :) Samozřejmě se na sluníčko nehorázně těším, ale nákupy!!! :) A doufám, že se dnešní outfity povedou :) Také přeji nádherný víkend! :)

      Delete

THANK YOU FOR YOUR COMMENTS! - DĚKUJI VÁM VŠEM ZA KOMENTÁŘ!

Blogger Template Created by pipdig